Bir sorum var hamilelikte mide bulantısı ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim:)))

bende 9 haftalık hamileyim. benimde bulantılarım var. çubuk kraker yiyorum sabah kalkar kalkmaz, bastırıyor bulantımı. birde yemekten sonra en az yarım saat uzanma.oda bulantıya sebep oluyor,zencefili koklamakta işe yarıyor gibi. tabi herkesin bünyesi farklıdır.

Çubuk kraker denedim kızlar önce mide bulantım geçti gibi oldu sonraysa daha beter çıkardım ben ifla olmıcam bunu çekicem heralde ((14:

Kızlar derdimin dermanını buldum, doktor bana folik asitle beraber balık yağı içmemi sölemişti, o balık yağı beni nasıl mahvetti anlatamam. Eşim bi akşam dediki bugün de içme bakalım nedeni bu mu yoksa içmedim ve tüm derdim bitti 3 ay bu sıkıntılı zamanım bitene kadar bir daha asla içmem mide bulantılarım tamamen geçmedi elbette ama gün içersindeki bütün gün beni mahfeden hiç geçmeyen o saçma bulantım bitti, benimle aynı durumda olan arkadaşlara bir faydam olur belki die yazıyorum umarım bikaç arkadaşımın sıkıntısına çare olur.

Kızlar bulantılar beni de gebertiyordu ki yeni doktorumun verdiği ilacı 2 gun kullandıktan sonra geçti :) size kullanabileceğiniz bir ilaç verilmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…