bir sorum var acil

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.636
34
kızımda b12 eksikliği olduğu için doktorumuz ocean 500 mg sprey yazdı. internetten baktığımda 4 yaşından 5 yaşından büyük çocuklar için uygun olduğu yazıyor. kızım 8,5 aylık. kullanan oldu mu hiç?

Doktorunuz yazmış ama siz güvenmeyip burdakılere soruyorsunuz
Doktorunuz da biliyor sizin çocuğunuzun ne kadarlık olduğunu degil mi?
terslemenize gerek yok normal bir soru sordum. çocuğumun sağlığı söz konusu tabiki de sorgulayacağım kafama takılanı. doktora da mesaj attım henüz dönüş yapmadı. aynı ilacı kullanan birilerine fikir danışmak istemem çok doğal.

terslemenize gerek yok normal bir soru sordum. çocuğumun sağlığı söz konusu tabiki de sorgulayacağım kafama takılanı. doktora da mesaj attım henüz dönüş yapmadı. aynı ilacı kullanan birilerine fikir danışmak istemem çok doğal.
Siz terslemek olarak algıladıysanız bu sizin sorununuz.
Terslediğim falan yok

Mevzuat gereği vitaminlerin üzerinde 4 yaşından büyükler için kullanım miktarı yazar doktor önerdiyse gönül rahatlığıyla kullanın b12 eksikliği çok önemli ayroca tertemiz içerikli bir marka tavsiye etmiş doktorunuz
ah çok teşekkürler 💫

Diyelim ben kullandım ve bebeğime zararı olmadı buna güvenip mi kullanacaksınız
Diyelim ben kullanmayı tercih etmedim siz de mi kullanmayacaksınız
Hiçbirimiz doktor değiliz herkesin tecrübesi kendine has, sağlık özellikle de bebek sağlığı söz konusuysa tecrübeyle değil doktor lafıyla hareket edilir

X