• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorum olucak

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
9 ay önce doğum yaptım

2. Aydan beri düzenli Regl oluyorum, fakat gecen ayki regl hem az oldu hem de kısa sürdü gün olarak ve hatırladığım kadarıyla gecen ay ilişki olmadı:KK43: ( çünkü eşim sık sık şehir dışına çıktı)

Sorum şu bir önce ki aydan hamile kalmış olabilir miyim son kansmda yerleşme kanaması olabilir mi???:KK17: Şuan 4 günlük geçilmiş regl var !!! İlk defa böyle oluyor yarın test yaptırsam çıkar mı? Teşekkürler

Edit hamileysem de çok Mutlu olurum zaten kalabalık bir aile olmayı istiyorum..

Bende olmadi mesela.oyle herkeste de olmuyormus yerlesme kanamasi. zsnnetmiyorum hamile oldugunuzu ama idrar testinde bile cikar varsa.
2 gebeliğim de benim de olmadı Nası bir şey onu da bilmiyorum. Size de şimdiden hayırlı doğumlar

9 ay önce doğum yaptım

2. Aydan beri düzenli Regl oluyorum, fakat gecen ayki regl hem az oldu hem de kısa sürdü gün olarak ve hatırladığım kadarıyla gecen ay ilişki olmadı:KK43: ( çünkü eşim sık sık şehir dışına çıktı)

Sorum şu bir önce ki aydan hamile kalmış olabilir miyim son kansmda yerleşme kanaması olabilir mi???:KK17: Şuan 4 günlük geçilmiş regl var !!! İlk defa böyle oluyor yarın test yaptırsam çıkar mı? Teşekkürler

Edit hamileysem de çok Mutlu olurum zaten kalabalık bir aile olmayı istiyorum..
hayran kaldım sana benim 18 aylık oğlum var ikinci hamileliği düşünemiyorum tabi olduktan sonra yapılacak birşey yok ama ben bu kadar ılımlı bakamazdım sanırım

hayran kaldım sana benim 18 aylık oğlum var ikinci hamileliği düşünemiyorum tabi olduktan sonra yapılacak birşey yok ama ben bu kadar ılımlı bakamazdım sanırım
Eğer hamile işlem yspıcak bir şey yok aldıramam... Ben de ilk doğumumda daha istemiyorum cesaret edemem vs demiştim .. Ama 2. De kalabalık bi aile olmak istedim...bu ara da çalışıyorum da..

Back