Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Kızlar yüzümü doğal yollarla nasıl beyazlaştırabilirim bilgisi olan var mı ?
1.Limon suyu
2.Nisasta karbonat yogurt tan olusan maske
3.pirimc suyu
1. Ve 2. Yi denedim sonuc mukemmel sonrasinda nemlendirici uygula harika oluyor
Peki cilde her hangi bir sorun yapmaz dimi . Ne zaman dan beri kullanıyorsunuz ?
Valla canim ben yaz sonunda kis aylarinda filan yapiorum arada canim isterse yapiorum zaten yaptiktan sonra hemen farkediliyor madecassol felan da sur gece yap yat sabaha renk tonun acik olur zaten
BÖyle yüzümün bembeyaz olmasını istiyorum sanırım Casper a özendim.. Teşekkür ederim
Bende bi ara oleydim senin gibi sonta bi baktim yuzume kil dusse belli oluor biyiklarimin sarisi parliyor guneste yok vazgectim esmerlik kusur kapatiyor
Tabi o da güzel bir şey ama insan özeniyor bir de bazı bayanlar gerçekten çok hoş.. onlar gibi olmak istiyor ben zaten beyaz tenliyim de yüzüm daha da bir beyaz olsun derdindeyim ya da özenti mi bende anlamadım bir şeyleri yaşamadan öğrenmeyi görmeyi hiç beceremiyorum valla