Bir sorum olacaktı

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Iyi akşamlar arkadaşlar, polip problemim var, bu durum hamile kalmaya ve hamileliğe olumsuz bir etkisi olur mu acaba? Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim, şimdiden teşekkürler

hamile kalmaya etkisi olurmu tam bilmiyorum ama hamilelikte düşüğe neden olur onu kesin biliyorum.yinede bir kadın doğumcuya gidin arkadaşım,doktor ne diyor acaba?bendede vardı,düşükten sonra geçti.çok geçmiş olsun,Allah kalbinizdekini versin.

Doktora sorun bence. Cocugunuz olmuyor mu? Ne zamandir istiyorsunuz?

Benim takip ettigim bi grupta birisi hamileyken polip oldugu anlasildi ve hamileligi boyunca hep kanama yaptigi icin kucuk bir operasyonla aldilar ama hamileligin rahat gecsin riskin en minimumda kalsin istiyorsan mutlaka aldirmalisin. Cok buyuk bir operasyon degil hamileyken bile uygulandigina gore sende hic sorun olmaz canim

Hımmm risk almamak lazım desene

Bu konuyu jinekoloji bölümüne açsan daha doğru olur. Daha bugün konu ile ilgili olarak uyarıldın. Artık yeni üye değilsin, dikkat edersen forumun kullanışı daha kolay olur.

Hımmm risk almamak lazım desene

Yok canim hic gerek yok Sen operasyonunu ol bak hamileliginde daha rahat gecer yazik o kizcagiz 26. Haftasina kadar hep hastanelere kostu en bastan beri kanama yaptigi icin polipleri. Rabbim insallah hayirli guzel hamilelik nasip eder canim hic korkma

Âmin canım, teşekkür ederim

bende niye beni görmemezlikten geldi diyorum,meğer bugün başka konuda tartıştığı arkadaşa beğeni verdiğim içinmiş,hey Allahım ya,o kadar iyi niyetle yaz et,neyse ya zaten yardımcı olmaya çalışanda kabahat,işte bu yüzden başkalarının bir senede yazdığı mesaj sayısını ben 5 senede yazmışım,en güzeli okuyup geçmek.

Pardon?

Âmin teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…