Bir sorum olacak

x_muhendis_anne_x

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
276
232
18
İyi günler herkese,
Bayadır dışarıdan sizi takip ediyorum, bugün üye olup aklıma takılan bir şeyi size sormak istedim.
Ben twitter kullanmıyorum ve twitter'daki mesajlarla ilgili bir bilgi almak istiyorum.
Mesajlar bölümüne girdiğinizde karşılıklı takipleştiğiniz birinin adı çıkıyor ancak içerisinde hiçbir konuşma görünmüyor. Bir de o kişinin yanında kilit işareti var. Bu ne demek oluyor? Mesaj mı kilitli, şifreyle giriliyor yoksa kişinin sayfası mı kilitli anlamadım. Ya da kişi var mesaj yoksa mesajlar mı silinmiş oluyor?
Şu sosyal medya cahilini bi aydınlatıverin o_O:KK48::21:

Kişi sayfası kilitli. Sadece arkadaş olanlar görebilir. Banlanmasan bari, gugıl amca da bilirdi bu sorunun cevabını o yüzden dedim:halay:

yazmak istedim onuda beceremedi :KK70:

o dediğin siteyi açtım ama nasıl kullanılıyor anlamadıgım için hiç kullanmıyorum ,:confused:

google amca beni aydınlatamadı :KK47:
ilk mesajım yeni öğreniyorum nereye yazacağımı bilemediğim için konuyu buraya açtım.
peki mesaj sayfasında isimlerinin olup da içinde mesaj olmaması ne oluyor? Ben asıl onu merak ediyorum. Silinmiş mi mesajlar?:işsiz:

Kişi sayfası kilitli. Sadece arkadaş olanlar görebilir. Banlanmasan bari, gugıl amca da bilirdi bu sorunun cevabını o yüzden dedim:halay:

google amca beni aydınlatamadı :KK47:
ilk mesajım yeni öğreniyorum nereye yazacağımı bilemediğim için konuyu buraya açtım.
peki mesaj sayfasında isimlerinin olup da içinde mesaj olmaması ne oluyor? Ben asıl onu merak ediyorum. Silinmiş mi mesajlar?:işsiz:

Yanındaki kilit işareti profilindeki paylaşımlarının gizli olduğunu söylüyor. Eğer takip isteği gönderir de kabul edilirseniz görebileceksiniz.

İyi günler herkese,
Bayadır dışarıdan sizi takip ediyorum, bugün üye olup aklıma takılan bir şeyi size sormak istedim.
Ben twitter kullanmıyorum ve twitter'daki mesajlarla ilgili bir bilgi almak istiyorum.
Mesajlar bölümüne girdiğinizde karşılıklı takipleştiğiniz birinin adı çıkıyor ancak içerisinde hiçbir konuşma görünmüyor. Bir de o kişinin yanında kilit işareti var. Bu ne demek oluyor? Mesaj mı kilitli, şifreyle giriliyor yoksa kişinin sayfası mı kilitli anlamadım. Ya da kişi var mesaj yoksa mesajlar mı silinmiş oluyor?
Şu sosyal medya cahilini bi aydınlatıverin o_O:KK48::21:
Mesaj sayfasında aşağıda bir çok isim olur ,
Bunlar o kişileri takip ettiğiniz anlamına gelir.
Mesajlaşıldığı anlamına gelmez :)

Teşekkürler bilgi için :) peki onca takip ettiğimiz kişi arasından sadece 2 kişi görünmesi? :KK59:
En son aranan ya da bakılan hesaplar olabilir .
Zaten 2-3 kişi oluyor altta.
Binlerce takipçi varsa da en çok etkileşim olan
-beğeni , RT - hesaptır.
Ben şimdi kendi hesabıma baktım , hiç mesaj atmadığım kişiler var orada.
Ama en son onlara bakmıştım :)

Back
X