Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bir sorum olacak, lütfen yardim (nisan elbisesi hakkinda, KABARIK)

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
kizlar ben almanyada yasiyorum ve 2 hafta sonra TR ye gelicem. nisanim 14.11.2010.
ben rejimdeyim 2 aydir. ve nisanima kadar da devam edicem.
TR den nisanlik almayi düsünüyordum. simdi orda beyenirim. 1 beden kücük alirim. nisanimda olur diye düsündüm. hirs yaparim yani...
bikere ben burda denedim nisanlik., arkasi kapanmadi, straplez yani. kadin bagladi iple arkasini, iple cekmeliydi. sordum kadina. zayiflarsam nolcak diye...
bir beden kücük alirsin dedi. sonra o ipi daha SIKI baglarsin arkasini dedi... basenler rol almiyor böyle elbiseler de dedi...
yani belim incelmesi lazimm...
bilgisi olan varmi? straplezli alirsam zayiflarsam ya arkasi olmazsa nebilim.. kararsizim tr den alsammi almasammi diye... tr de daha güzel modeller var...
ben su an 44 giyiyorum, 42 de oluyor. nisanima kadar 40a düsmek istiyorum.
böyle kabarik bir tarz istiyorum. bunlarin arkasi straplez oluyor degilmi? yani zayiflasam bile problem yasamam? simdi diyeceksiniz terziye git diye :) TR uygun oldugu icin orada almak istiyorum. burda nisanliklar 650 euro dan basliyor. neredeyse 1200TL, gelinlik fiyati yani

orada kaca oluyor?

cnm alalacagın nişanlık modeline magazaya göre degişir fiyatı taikide ama bütcene uygun muhakkak türkiyede nişanlık bulursun merak etme

cnm alalacagın nişanlık modeline magazaya göre degişir fiyatı taikide ama bütcene uygun muhakkak türkiyede nişanlık bulursun merak etme

sorun para degil abla, sorun straplez
arkasi kapanirmi sorun olurmu nebilimm
simdi alicam ordan erkenden, sonra büyük veya kücük gelicek terziye gitmem gerekicek, yine ayni paraya gelicek...

arkasini cözemedim ben pek..

arkasi böyle oluyor sanirim? iple bagliyorsun... bol gelse daha SIKI baglanir öyle degilmi?

fiyatlar burdada o civarda , yani iyi ve gösterişli bişey istersen en az 1200 tl den baslıyor..ama arkası iplilerde zayıflasanda cok sorun olmaz

arkasi iple olan modellerde kiloda alsan zayiflasanda pek birsey farketmiyor.. bedenine gore baglanmasi daha iyi.. bana sorarsan turkiyeden al derim.. ben amerikadayim ve almanyaya gittim acikcasi onlarin moda kavramini pek begenmiyorum.. turkiyede cok cok cok guzel elbiseler var.. fiyat konusunada gelince.. tam yaz doneminde turkiyede olucaksin canim. hepimiz biliyoruzki yazin nisanliklarin fiyatlari artiyor.. ama butcene gore tabikide guzel bisey bulursun.. pazarlik yapmayi unutmaaa. simdiden mutluklar diliyorum tatlim.

sorun para degil abla, sorun straplez
arkasi kapanirmi sorun olurmu nebilimm
simdi alicam ordan erkenden, sonra büyük veya kücük gelicek terziye gitmem gerekicek, yine ayni paraya gelicek...

arkasini cözemedim ben pek..

hayatım kilo alıp vermen pek problem değil, çünkü alacağın yerde bunu konuşmalısın, ben bu kıyafeti nişanımdan 1 hafta önce evde denerim, bol gelirse daraltırmısınız diye, onların genelde kendi terzileri oluyo ve bu gibi şeylere bakıyorlar, a.s.

ben o şekilde alma derim allah korusun hastalık girer bişey olur veya belli süre sonra kilo verme durur nişanlığın elinde kalır
şuanki bedenine uygun ve arkası ipli alırsın nişan günü rahat edersin

Şuanki bedenine göre al ,zayıflarsan arkasını sıkarsın olur biter,iplilerde sorun olmuyor

hiç bir problem olmaz zayıflayamazsan da zayıflasan da iplerin sıklığına göre vucuduna oturuyor zaten. Türkiye'den al bencede burda bin çeşit model var fiyatta her bütçeye uygununu bulmak mümkün ama genelde en ucuzu 1000 liradan başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…