- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
aranizda superonline ev interneti kullanan varmi nasil memnunmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
internette yazanlar kafami karistirdi yok efendim aylarca internet kesilip gelmiyomus aylarca insanlar bosu bosuna para oduyomussun korkum simdi tc mide verdim abonelik numarasida verildi. 48 saat icinde beni ariyacaklarmis baglamaya gelmek icin50tl lik net paketini kullanıyoruz memnunuz.Sözleşmede yazan dışında bi ücret ödemedik.
1 yıldır kullanıyoruz hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım ne fazladan ücret ödedim ne de dedikleri gibi kesinti yaşadıminternette yazanlar kafami karistirdi yok efendim aylarca internet kesilip gelmiyomus aylarca insanlar bosu bosuna para oduyomussun korkum simdi tc mide verdim abonelik numarasida verildi. 48 saat icinde beni ariyacaklarmis baglamaya gelmek icin
ay icimide rahatlattin sagol canim ya1 yıldır kullanıyoruz hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım ne fazladan ücret ödedim ne de dedikleri gibi kesinti yaşadım
Zannedersem Tr'de kullanılabilecek en iyi internet süperonline.
niye kibleniyo ki sadece bir sey tanismak icin actim kotu bir sey mi yaptimAlakaya maydonoz gel bize bazı bazı Huy Meselesi ben seni çok seviyorum hadi bu konuyu kibleyelim
Bir sorun yok :) yanlis yere acilmis diyeHuy Meselesi ben kotu bir sey yapmadim sadece bir sey i danismak icin actim
Canim kotu bisey yapmadın ama alakasız yere açtın yani bu konunun yeri bdv değildi bak alakali yere taşımışlar :)niye kibleniyo ki sadece bir sey tanismak icin actim kotu bir sey mi yaptim
internette yazanlar kafami karistirdi yok efendim aylarca internet kesilip gelmiyomus aylarca insanlar bosu bosuna para oduyomussun korkum simdi tc mide verdim abonelik numarasida verildi. 48 saat icinde beni ariyacaklarmis baglamaya gelmek icin
cok tesekkurlerDediğim gibi biz herhangi bi sorun yaşamadık memnunuz.Mesela faturanızın ne kadar gelebileceğini online işlemlerden görebiliyosunuz.Kalem kalem yazıyo.