• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir soru

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
aranizda superonline ev interneti kullanan varmi nasil memnunmusunuz

Ben kullanıyorum. Ttneten gecmistim. 59 tl ev telefonu icinde. Gecenlerde çıldırdım 25 tl acma kapama ucreti almislar faturayi geciktirdim biraz. Güya 5 tl likte ev telinden fazla konusmusum. Evde durdugum yok sabah 7 akşam 6 calisiyorum eve gelince bayilmis gibi yatiyorum zaten kimle konusucam. Yani kısacası hiz vs güzel ama fatura konusunda sıkıntı bana sozlesme bitince iptal edicem

59 tlye anlastim ama surekli 60 70 arasi ödüyorum. Kimle sabitten konusuyomusum verin nosunu diyorum paylasamayiz hanimefendi diyorlar. Kullanmak istemiyosaniz modemden cekin diyorlar.

Bağlantı hızı olsun tv'si olsun çok memnunuz, bir sorun olduğunda kısa sürede geri dönüş yapıyorlar ve ilgililerde tavsiye ederim.

50tl lik net paketini kullanıyoruz memnunuz.Sözleşmede yazan dışında bi ücret ödemedik.

50tl lik net paketini kullanıyoruz memnunuz.Sözleşmede yazan dışında bi ücret ödemedik.
internette yazanlar kafami karistirdi yok efendim aylarca internet kesilip gelmiyomus aylarca insanlar bosu bosuna para oduyomussun korkum simdi tc mide verdim abonelik numarasida verildi. 48 saat icinde beni ariyacaklarmis baglamaya gelmek icin

internette yazanlar kafami karistirdi yok efendim aylarca internet kesilip gelmiyomus aylarca insanlar bosu bosuna para oduyomussun korkum simdi tc mide verdim abonelik numarasida verildi. 48 saat icinde beni ariyacaklarmis baglamaya gelmek icin
1 yıldır kullanıyoruz hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım ne fazladan ücret ödedim ne de dedikleri gibi kesinti yaşadım
Zannedersem Tr'de kullanılabilecek en iyi internet süperonline.

Dediğim gibi biz herhangi bi sorun yaşamadık memnunuz.Mesela faturanızın ne kadar gelebileceğini online işlemlerden görebiliyosunuz.Kalem kalem yazıyo.

Back