bir soru?

kkatre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
391
0
96
37
Edirne
kızlar ev eşyaları konusunda neyi kim alır bu yatak odası yemek odası vs durumları veya aileleri hiç bulaştırmayıp kendi alanlarınız var mı düşüncelerinizi bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşim buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, halı falan almıştı..Bende yatak odası takımı, mutfak eşyaları tencere tabak vs., tül-perde,ütü, halı getirdim..Ivır zıvırları saymıyorum..Düğüne yakında koltuk takımı ,tv, masa sandalye falan almıştık..Bu tarz şeyler anlaşmayada bağlı biraz...Daha sonradan bütün eksikleri tamamladık zaten...

kızlar ev eşyaları konusunda neyi kim alır bu yatak odası yemek odası vs durumları veya aileleri hiç bulaştırmayıp kendi alanlarınız var mı düşüncelerinizi bekliyorum

Valla tatlım bizde aramızda anlaştık bu bizim düğünümüz ne alıcağımıza kendimiz karar verip kendimiz masrafları üstlendik :jeyyar: Hala bile benim annem yok şöle alsaydınız yok böyle olsaydı diyip duruyor evi eski tarzlarda döşemek taraftarı çünkü beraber alıp beraber ödemeye başladık onu o bunu ben yok ben sadece allahtan bütün mutfak küçük aletlerimş almıştım tam takım o kar kaldı yanımıza kaydirigubbakcemile3 öbür türlü herkes ucuzuna kaçıp evlenecekleri formalite götürüp beğendinmi sorusu sadece formalite soruluyor lmaz:

ben de bütün eşyamı kendim almak isterim inşallah öyle olur :Saruboceq::Saruboceq:

canım benim bildiğim ve bende yılbaşında evlenicem aynen şu şekilde yaptık biz
mutfağa ati buzdolabı hariç geri kalan herşeyi kız tarafı yapıyo sadece buzdolabını erkek tarafı alıyo
çamaşır makinası,bulaşık makinası,fırın kapkacak vs bunlar kıztarafına aittir
salonu tamamen erkek tarafı yapıyo halısı tülü dahil herşeyi
yatak odası kıza ait bunu herkes biliyo artık
diğer odaların tülleri halıları kıza ait
banyoda kıza ait
biz bu şekilde yaptık ve hiç bi sorun çıkmadı umarım seninde bi sorunun çıkmaz bu durumlarda çok sorunlar çıkıyo çünkü mutluluklar canımopuyorumnanaktan

canım kesinlikle öyle bizde karar aldık birlikte gönlümüzce beğenip alıcaz aileleri hiç katmıcaz dediğin gibi annem daha şimdiden yok şu olurmu aman bu böyle güzel değil demeye başladı bile

Bizdede kız genelde ;
- Çamaşır makinesi ve fırını alır,
- Oturma odasını alır

Erkek de ;
- Buzdolabı ve bulaşık makinesini alır(bulaşık mak. anlaşmaya bağlı artık).
- Diğer tüm mobilyalar erkeğe aittir.

Önceden yatak odasıda kıza ait oluyordu ama artık onuda erkek alıyo.
Tül ve halılarda da paylaşıyolar birini kız birini erkek alıyo.

canım biz hepsini alıp parasını ikiye böleceğiz.karışan olmaz bizde sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…