- 22 Temmuz 2015
- 460
- 424
-
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
Benim vardi. Mesela otururdum durup dururken derdi ki bak senin ayaginin altinda 3 harfliler varyok telefonuma cip taktilar beni dinliyorlar. Evimin duvarlarinda bir seyler var deyip villasini yakti kül etti. Tuhaf tuhaf hareketleri var. Yalan girla. Yalan demeyelim de iste yasamadigi seyi yasamis gibi gosterirler.
Allahim kimsenin basina vermesin. Biz bu kisiyi 2 yil yanimizda baktik kimse bakmadi. Sonra akil hastanesine yatirdik sukur iyilesti su an evli ve mutlu. .
Bire
Bu hastalik ömür boyu süren bir hastalık di mi
İyilestiden kastınız ne ? Daha mi dengeli olunuyor tedaviyle ilacla
Hayir ömür boyu suren bir hastalik degil. Duzenli tedavi uygulanirsa tedavisi var. Hicbir sorunu yok artik cok sukur..
İki yil boyunca ona nasil davrandiniz
Normal insan gibi davrandik. Soyledigi seyleri duymamazliktan geldik. Korktuk tabi biz de. Bizim evimizi de yakmaya calisti. Beni izliyorlar evde duvarlarda cip var diyordu. Kendisi cok zengindi, bu sebeple herkees onu izliyor diye delirmisti. Boyle boyle parasini malini mulkunu de kaybetti. Sifira sifir eldr var sifir kaldi ortada. Kimse bakmadi biz baktik..
Yani iyi davrandik. Bi sey yapmadik. Zorluyorduk gitmiyordu hastaneye. En sonunda bagladilar ve goturduler. 1 2 yil da orda kaldi sanirim.
Netten belirtilerine bakabilirsin burada konu acana kadar. Ozetle bi sizofren normal bi insan degildirÇevrenizde sizofren olan birileri var mi
Hâl ve hareketleri nasil olur?
Dış gorunumleri nasil olur olur?
Disardan bakılınca oyle olduğu anlasilir mi?
Karsidakine zarar verirler mi ?
Böyle birine nasil davranılmali?
Lutfen konuyu şimdilik taşımayın cok acil
Nereyi aradinizda goturduler
Hangi hastahane
O ne demek öyle "normal bir insan değildir" filan? Hepimizin başına gelebilir.Netten belirtilerine bakabilirsin burada konu acana kadar. Ozetle bi sizofren normal bi insan degildir