• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sivilce ilacı r++++tane

gnchome

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008
78
0
86
36
İstanbul
kızlar roaccutane kullanıyorum ve cenemde burnumun kenarında kızarıklık oldu yanıyor kaşınıyor kalıcı olur mu ne yapıcam ben?cok korkuyorum?

biorichi çay agacıkremı al hıc ugrasmao ılaclarla ben netten aldım daha dun kullandım egzama var bende ymn ederm anlımdakı svlceler bıle gectı bı gecede hala şoktayım ve siddetle onerıorum sankı yuzumde fondoten var harıka oldu ya bı seferde bu kdr etkı etmesı acayıp sasırttı benı yuzume komple surcem artık anlım bembeyaz yumusacık ve pruzsuz sankı pudra surmusum dehset bısey sıddetle onerıorum. ama sıvılce ıcın olanını deıl bi biorıchı cay agacı kremı var bide biorıchı cay agacı kremı sıvılceler için olanı var . ılk yazdıgımı tavsıye ederim :16:

Kac mg kullaniosun? Dr bana 30 wermisti bende de sorunlar basladi. Ben 20 almaya dewam ettim. Problemim kalmamisti.
Dr.a bisey dememistim. Kendim dusurdum dozunu

kızlarr bend ekullandı o ilacı yüzüme bakılacak hal yoktu sivilceden.kullanırken çok zorlandım cildim çok yağlıydı normalde hergün duş almadan evden çıkamazdım ama bu ilacı kullanırken saçıma fön çektiriodum 5gün kullanıodum saçımı bile kurutmuştuuu.dudaklarım kup kuru oldu.yolda yürüdüğüm yerde kanardı çok acırdıı.otobüs beklerken otobüste herkes beni kötü hastalık sanırdı allah muhafazaaa dudaklarımdan dolayı.ama iyikide kullanmışım herkesede tavsiye ederim ben 6ay kullandım pırıl pırıl bi cildim oldu.sivilceden ve izlerinden eser yok.keşke sivilceli fotom olsa koyardım buraya değişimi görün die.bu haptan önce ne kadar tedavi olduysam geçmedii sivilcenin tek ilacıı bu haptır.sorunuz olursa özelden yazabilirsiniz.

hoşçakalın:3:

Son düzenleme:
Back