Merhaba psikolojik desteğe çok ihtiyacım olan bir dönem geçiriyorum. Farklı konularda desteklere ihtiyacım var ama buna ayırabileceğim bir bütçem yok. Bir siteyle karşılaştım. Problemlerinizi isterseniz isminizle isterseniz anonim olarak paylaşıyorsunuz, uzman psikologlar ücretsiz bir şekilde çok açıklayıcı olarak sizlere destek oluyorlar.
Belki aranızda benim gibi desteğe ihtiyaç duyan, çaresiz hisseden insanlar vardır. Bana çok iyi geldi aradığım desteği buldum. Sizde deneyin inanın bana pişman olmayacaksınız.
....a ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz
Sevgiler
Merhaba, yeni üyeyim ama yeni internet kullanıcısı değilim. Haliyle link ekleme ikonunu gördüğümde onun ne işe yaradığını biliyorum. Anksiyete ve güven problemleri yaşıyorum. Uzman görüşüne ihtiyacım olduğu için araştırma yaparken bu sitedede benim gibi başka insanların desteğe ihtiyacını gördüm. Bana faydası dokunan, başkalarınada dokunabileceğini düşündüğüm bi yeri önermek istedim sadece. Bot profilmişim gibi bi imada bulunduğunuzu hissettim. Tek amacım destek olmaktı..
Ücretsiz yerlere güvenmeyin arkadaşlar, mesajlaşma ve telefonla görüşme yerlerine de öyle. 4 yıldır psikoloğa gidiyorum şu anda da online olarak görüşüyorum, bütçenize göre uzman birini bulmanızı tavsiye ederim.