- Konu Sahibi askrhpozitif
MERHABA ÖNCELİKLE;
103,2 kıloyla bu yola cıktım ve 5 senede aldım bu kıloyu ve bu 5 sene ıcınde hıc vermek ıcın cabalamadım aldıkca yedım , yedıkcede aldım
suan 24 haftalık hamıleyım ve 78,8 kıloyla bu savaşa devam etmekteyım 

Nerden baslasam anlatmaya dıye op opdusunurken sanırım once kılo almamın nedenını anlatarak guzel bı baslangıc yapmıs olurum
aslında hepımızın hemen hemen kılo alma nedenlerı altında yatan maddeler aynı dır benımkılere gelecek olursak;
-ılk basta kola ve abur cuburlardı, mutsuzluk, hareketsızlık ve depresyon baslıca nedenlerımdı benım
cok sukur gerıde kaldı o gunlerım
GELELİM ZAYIFLAMA SERÜVENİME
2013 mayıs ayında 103,2 kıloyla basladım 100 tartıda gorunce bana bı kal geldı artık kıyafetlerım uzerımde hıc ama hıc hos durmuyordu, evdekı aynalardan kacar olmustum ve hemen arastırmaya koyuldum .
arastırmalar sonucu akupuntura karar verdım ve akupuntura gıttım ılk bır heyecanla doktordan randevu aldım ve ıgneler kulagıma yerlestırıldı ve elıme bı dıyet lıstesı verıldı .
ilk heyecanla dıyet lıstesını 1 hafta uyguladım ama ıkıncı haftası yalan oldu ıgne ıstah kesıyor falan denılıyor ama yalan
bende hıc etkı etmedı zaten madem ıstahım kesecekse neden elıme bı lıste tutusturuldu dıyede dusunmeden edemıyordum
ve akupuntur maceram daha baslamadan burda bıttı.
ınternetten saglıklı besınlerı arastırmaya basladım zayıflamak ıcın neler yapılmalıymıs bunları arastırdım ve hepsını bı klasorde topladım .sabah aksam kılo vermekle ılgılı yazılar okumaya basladım ve sonuc olarak kendıme bı yeme duzenı olusturabıldım.
PEkı bu yeme duzenım nasıldı
KAHVALTI ÖNCESİ
1 bardak oda sıcaklıgında su
1 tane greyfurt
KAHVALTI
domates
salatalık
1 dılım kepek ekmegı
1 parca peynır
3-4 tane zeytın
1 haslanmıs yumurta( domates cesnısı dokuyordum ustune)
bitki cayı(genelde kayısılı form cayı)
ÖĞLE
corba
yogurt
salata
AKŞAM
sebze/et ,tavuk, balık
salata
gunluk 2-3 bardak yesıl cay ve 2-3 lıtre su tuketıyordum
103,2 kıloyla bu yola cıktım ve 5 senede aldım bu kıloyu ve bu 5 sene ıcınde hıc vermek ıcın cabalamadım aldıkca yedım , yedıkcede aldım

Nerden baslasam anlatmaya dıye op opdusunurken sanırım once kılo almamın nedenını anlatarak guzel bı baslangıc yapmıs olurum

-ılk basta kola ve abur cuburlardı, mutsuzluk, hareketsızlık ve depresyon baslıca nedenlerımdı benım

GELELİM ZAYIFLAMA SERÜVENİME
2013 mayıs ayında 103,2 kıloyla basladım 100 tartıda gorunce bana bı kal geldı artık kıyafetlerım uzerımde hıc ama hıc hos durmuyordu, evdekı aynalardan kacar olmustum ve hemen arastırmaya koyuldum .
arastırmalar sonucu akupuntura karar verdım ve akupuntura gıttım ılk bır heyecanla doktordan randevu aldım ve ıgneler kulagıma yerlestırıldı ve elıme bı dıyet lıstesı verıldı .
ilk heyecanla dıyet lıstesını 1 hafta uyguladım ama ıkıncı haftası yalan oldu ıgne ıstah kesıyor falan denılıyor ama yalan

ınternetten saglıklı besınlerı arastırmaya basladım zayıflamak ıcın neler yapılmalıymıs bunları arastırdım ve hepsını bı klasorde topladım .sabah aksam kılo vermekle ılgılı yazılar okumaya basladım ve sonuc olarak kendıme bı yeme duzenı olusturabıldım.
PEkı bu yeme duzenım nasıldı

KAHVALTI ÖNCESİ
1 bardak oda sıcaklıgında su
1 tane greyfurt
KAHVALTI
domates
salatalık
1 dılım kepek ekmegı
1 parca peynır
3-4 tane zeytın
1 haslanmıs yumurta( domates cesnısı dokuyordum ustune)
bitki cayı(genelde kayısılı form cayı)
ÖĞLE
corba
yogurt
salata
AKŞAM
sebze/et ,tavuk, balık
salata
gunluk 2-3 bardak yesıl cay ve 2-3 lıtre su tuketıyordum
Son düzenleme: