Yani bencede ultrason yapmaları bile beklenmez bi şeydi bence siz yorumlara bağlı heves edip sonra kendinizi üzmeyin. Yaşadıklarınızı siz daha iyi yorumlarsınız.
Konu sahibi eger bgun doktor kanamali durumda alttan bakmk istiyor bu durumda alltn bakitrmayin ve iliskiye girmeyin bebek tutunma zamanda iste dusuk tehliksi oluyr kan tahlili yaptir degerin 2000 geldigi zaman dokro gt ve keseyi gorursn
Canim bgn hastaneye gittim tekrar onun yani sira dun geceden beri ishal mide bulantisi halsizlik basladi ilk kadin doguma gonderdiler kadin dogum hamile olmadigimi ve yumurtaliklarimin gayet saglikli oldugunu kanamaninda yumurtlama doneminden dolayi oldgnu soyledi evlenince vucudun degistigini belirtti ama yine kan tahlili yapilmadi ultrasyonla bakildi yine hamile olabilirsin ama 25 gun beklemeliyiz tam kesin sonuc almak icin dedi anlayacagin kafam iyice karisi.
He bu arada birde dedi ki adetinize 16 gun varsa bebek olma ihtimali binde bir ihtimal olmussa bu bi kac gun icerisinde hamile kalmissinizdir dedi oda simdi belli olmaz dedi ya acikcasi doktrda kendinden pek emin degildi emin olmak icinde herhangi bi tahlil yapmadi artik adetimi beklicem gecikme olursa adam akilli gider kan tahlili yaptirirm adet gecikmesi olmayinca pek ilgili davranmiyorlar sanirim :)
He bu arada birde dedi ki adetinize 16 gun varsa bebek olma ihtimali binde bir ihtimal olmussa bu bi kac gun icerisinde hamile kalmissinizdir dedi oda simdi belli olmaz dedi ya acikcasi doktrda kendinden pek emin degildi emin olmak icinde herhangi bi tahlil yapmadi artik adetimi beklicem gecikme olursa adam akilli gider kan tahlili yaptirirm adet gecikmesi olmayinca pek ilgili davranmiyorlar sanirim :)
Benimde son adetime göre 2 3 hafta fazla çıkıo bebek
Çok düzensİz adet olurum şuan 9 hafta mesela 13 gibi son tarihe göre çok karışık kafam ağlıorum sinirimdenn
iyi de adete 16 gün varsa kesin hamilesin ya da değilsin diye nasıl emin olacak?
kanda bhcg yüksek çıksa bile kalp atışı duyulmadan kesin hamilelik denmiyor.
adete 16 gün varken tahlil yapmanın zaten bir anlamı yok, neyin tahlini yapacak yani?
bu kadar gün varken zaten yeni hamile kalmışsındır hamile bile olsan yahu.
abartmayın bu kadar.
iyi de adete 16 gün varsa kesin hamilesin ya da değilsin diye nasıl emin olacak?
kanda bhcg yüksek çıksa bile kalp atışı duyulmadan kesin hamilelik denmiyor.
adete 16 gün varken tahlil yapmanın zaten bir anlamı yok, neyin tahlini yapacak yani?
bu kadar gün varken zaten yeni hamile kalmışsındır hamile bile olsan yahu.
abartmayın bu kadar.
Ya canım bilmiyorum ama benim içime öyle doğdu. Çok şükür bi hastalığın da görünmedigine göre tek secenek kalıyor. Benim anlamadığım yumurtlama zamanında nasıl kanama oluyor ?
Ya canım bilmiyorum ama benim içime öyle doğdu. Çok şükür bi hastalığın da görünmedigine göre tek secenek kalıyor. Benim anlamadığım yumurtlama zamanında nasıl kanama oluyor ?
Bende ona sasirdim hic olmazdi ki benim oyle ama bi soguk alginligim var o kesin cunku sabahtan beri elim ayagim tutmuo yarin tahlil sonclarimi alicam muhtemelen usutmusum hava degisimnden dolayi senede bir mutkala yasiyorum oda bugune denk geldi ikisi bir oldu anlayacagin bakalim ne geliyorsa allahtan allah hepimize hayrlisini versin
Canım ilk ilişkide bile hamile kalanlar var eğer korunmamissaniz gayet normal böyle bişi. Bu gördüğümüz kanama adet değil yerlesme kanamasi diye adlandırılır . Yani iliskiden 10-12 gün sonra bu kanama olurmuş