Bir sıkıntım var

Bende adettw göre 7 ama normalde 5 hafta cunku gec dollenmme oluyur cmm o yuzden adet ve gebelik farkli

Kanamanın miktarına da bağlıdır yani. Kist olabilir başka bir sebebi olabilir. Sırf gebelikte yerleşme kanaması ile alakalı olabilir yorulmasaydınız usg ile belli olmaz kan değeri için bile erken bence. Ama ihmal etme git yarın doktora.

Canim ne kadar hamile tanidiysam hepsi bu sıkntiyi yasiyordu hic biri isin icinden cikamadi doktorun dedigi tarihte dogum yaptilar :)

Ben düşük geçirdim 18 ağustosta 28 ağustos kanama bitti. 6 ekim leeklenme oldu beta hcg yaptım 1 çıktı. Cuma tekrar yapıcam. Hamile olabilirsn dediler

Canim ne kadar hamile tanidiysam hepsi bu sıkntiyi yasiyordu hic biri isin icinden cikamadi doktorun dedigi tarihte dogum yaptilar :)
Ozaman ultrasonn tarihi nediyorsa o mu çünkü adet olmam gereken yerde gebe kaldığım tarih çıkıyor

Bende adettw göre 7 ama normalde 5 hafta cunku gec dollenmme oluyur cmm o yuzden adet ve gebelik farkli
Elifim yani ben bu adet tarihimden sonrasını atıyım çöpe diyosun dimi çünkü adete göre 12 14 hafta falan ultrason ise 9 hafta çıkarıor

Elifim yani ben bu adet tarihimden sonrasını atıyım çöpe diyosun dimi çünkü adete göre 12 14 hafta falan ultrason ise 9 hafta çıkarıor
Aynen oyle benmde 5 hafta gec dollenme dolayi adet olacagn zaman hamile kalmissin buyuk ihtimal

Vala bnmde basma gldgi icin utrasan en dgrusu
Canımsın ya çok sağol sana arada sorular sorabilirmiyim böle bide bu haftalar ilerde değişse bile gebe kaldığın tarih hep ayno oluyor dimi yani bebeğin gelişimine göremi doğum zamanı değişio

Konu sahibi bu saatte hastaneye bu şikayetle gidersen ne yapmalarını bekliyorsun ki?
Daha makul saatlerden polikliniğe gitmeyi denersen daha iyi sonuçlar elde edersin.

Canımsın ya çok sağol sana arada sorular sorabilirmiyim böle bide bu haftalar ilerde değişse bile gebe kaldığın tarih hep ayno oluyor dimi yani bebeğin gelişimine göremi doğum zamanı değişio
Aynen bebegn gelisimi haftasina gore diye biliyyrm ben daha dogum tarihim beeli degl o yuzdn onu o kdar bilniyrm ostedgn zaman sor ozelden de msj atabilirsn

Yarin kan icin tekrar gidicem bilmiyorum bu neyle alakali ama saglik olarak yaklasiyorum bebek die sartlamiyorum kendimi cunku az once hastaneye gittigimde uzuldgmu farkettim bsy yok deyince doktor

Konu sahibi bu saatte hastaneye bu şikayetle gidersen ne yapmalarını bekliyorsun ki?
Daha makul saatlerden polikliniğe gitmeyi denersen daha iyi sonuçlar elde edersin.
EsiM biraz tezcanli gitmek isteyince israrla gittik bizde yarin ama tekrar gidicez :)

EsiM biraz tezcanli gitmek isteyince israrla gittik bizde yarin ama tekrar gidicez :)
Yani bencede ultrason yapmaları bile beklenmez bi şeydi bence siz yorumlara bağlı heves edip sonra kendinizi üzmeyin. Yaşadıklarınızı siz daha iyi yorumlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…