Bir sıkıntım var

nesli1112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
103
29
48
31
Merhaba arkadaslar
Evleneli bir ay olmak uzere ve evlendikten bir hafta sonra adet oldum simdi bir sonraki adetim 18 gun sonra ve bugun kanamam oldu normalde adet olmadan bir kac gun once agridan kivranirim ve adetim boyunca hergun sancidan ölup ölup dirilirim simdi ne agrim var ne sizim ustelik adetime 18 gun varken kanamam oldu sizce acil bir doktora gitmem gerekirmi ? Buna benzer bir sorun yasayan oldu mu aranizda hic ? Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim

Düzensiz az ve ağrısız bi kanaman varsa hamile olabilirsin. Çünkü suan bende o durumdayim

Kan verdim 1 çıktı. Hamile olabilirim de olmayadabilirmisim. Cuma tekrar kan vericem yükselmisse hamileyim

Hadi yaa peki canim yani 3 bucuk hafta oldu ben evleneli bu bu kadar kisa surede mi anlayabilir insan?

Canım ilk ilişkide bile hamile kalanlar var eğer korunmamissaniz gayet normal böyle bişi. Bu gördüğümüz kanama adet değil yerlesme kanamasi diye adlandırılır . Yani iliskiden 10-12 gün sonra bu kanama olurmuş

Gerçekten mi :) tamam canım pazartesiye anca çıkar sağlık ocağında yaptırdıgm için . Bende haberini bekliyorum. İnş yanilmamisimdir

Ne diyecegimi bilemedim acikcasi korkuyrmm olmasindan ama uyuyamzdim kanamayi gordugumden beri bas agrisindan kivraniyorum resmen stresten

Bugün başlayıp bugün bittiyse ağrısız ve kanaman yogun değilse renk olarak da açık bi renkse hamilelik belirtileri canım. Bende merak ettim şimdi bak. Yazarsan sevinirim. Allah hayırlısını nasip etsin

Canin bu arada varsa bile kanda erkense gozukmuyyr kanda cikmasi icin bile 10 gun gecmesi lazim iliskiden ben kanverdim negatifti suan 5 haftalik hamileiym amma

Canim ciktim hastaneden o kdar ilgiszlerdi ki ultrasonla bakti birseyin yok dedi gondrdiler

Hadi ya da ultrasonda hemen çıkmaz ki zaten kan testi isteseydin keşke. Neyse adetini bekle eğer gecikirse emin olursun

Hamile olma ihtimalin doğdu o zaman. Üstüne görmüşsun demekki
Sizee soruyum dedim bende düzensiz adet görürdüm şuan 9 hafta gebeyim ama bu ultrasondaki hafta hesabınamı inancaz son adet tarihinemi çünkü benm son adet tarihim 11 temuuz ama 11 agustosta adet olamazdım hersaman ki gibi ama 9hafta öncesine gidince 15 agustos çıkıyo şimdi adetime göre haftam fazla yani :( ay delircem usg ye görede 9 hafta

Back