- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.420
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Bana kalırsa, cinsel hayat dışında, genel olarak iletişiminiz de rutine bağlamış görünüyor.
Normalde bu konuların ilacı konuşmaktır, bunu herkes bilir / önerir.
Sen bunu zaten denemiş ve eşinden baştan savıcı yanıtlar almışsın. Yorgunluktan "konuyu kapatalım" demiş hani.
Bu noktaya gelişte kimin neyden sorumlu olduğunu sorgulamayı bırakın. Konuşma evresini de atlayın, o da yorgunluktan nasibin almış çünkü dediğim gibi.
Bu noktadan itibaren salt uygulama ve değerlendirme gerekiyor bence, düşünmeden, konuşmadan.
Yerinizde olsam, hatırlamaya çalışırdım. Szinle konuştuğu zamanlardan hatırlayın, yapmak istediği ve sizin hayır yapamam dediğiniz ne vardı? Onlardan birini fazla düşünmeden seçerdim, hemen bu gece, eve girdiği ilk anda uygulamaya koyardım.
Bu konular hakkında terapist-vari, pollyanna üsluplarıyla "hadi çözelim şu meseleyi" demek için fazla yorgun olabilir, düşünmeye ve konuşmaya üşenebilir; fakat içgüdüler yorgunluk dinlemez. Sanmıyorum.
Sizi kapıdan girdiği ilk andan itibaren istediğipozisyonda gördüğünde, birkaç dakika sonra soru sormayı bırakıp uyum sağlayacaktır.
Bu noktadan sonra bence atılması gereken adım budur, salt uygulama, salt adım atma.
Birkaç kez daha adım attıktan sonra en azından konuşmak için üşenmemeye başlar. Bence çözüm bu şekilde şekillenmeli. :)
Teşekkür ederim yorumun için aslına bakarsan bunu çok düşündüm ama o istediği şeyi yapmak bana çok zor geliyor yaayani okuduklarim arastirdiklarim sonucunda pek çok erkek için çok önemli olduğunu ve cinsellige büyük renk kattığını kabul ediyorum. Ama yapmak çok zor geliyor.. Oysa bana yapıyor ve yapmadığı zamanlar eksikliğini cidden kabul ediyorum. Bu konuda bencillik ediyorum sanırım :s
Ne olduğunu anladık tabii.Tek isteği bu muydu pekii? Bu biraz hafif kalıyor zaten. Yani tetikleyici, ateşleyici bir hamle yapman gerek, istediği daha büyük bir fantazi falan yok muydu,o tarz bişeyler kastettim ben.
Yani yapamam dediğim isteği buydu.
Farklı zamanlarda bir kaç kez daha belirtti bunu ben zaman lazım dedim ama o zaman hiç gelmedi. O da vazgeçti artık sanırım ümidi kesti. Bu hafif mi kalıyor sahiden?
Ben bu kez deniycem deyip de kaç kez yapamadım bilsen.. off kendime çok kızıyorum :s
Hayır başka büyük bir fantazi beklentisi olmadi. Belki de bu hafif kalanı bile yapmamış benden onları isteme gereğini hiç duymamistir
Evet, aslında hafif. Yani başka fantazi ve pozisyonları düşününce hayli hafif kalıyor. Ama sizin durumunuzda yine de yeterli bir başlangıç olabilir.
Neden yapamıyorsun peki? Yani bir sebebi var mı?
Yapmak istemiyorsan yapma derim ben bana kalırsa. Başka bir fantazisi varsa onu yap. Ya da sadece kapıyı yarı çıplak açıp yaramazkızı oynamak bile onu heyecanlandırmaya yetebilir, çoközel bişey yapmaya gerek kalmadan.oda bir başlangıç olur.
İşten geldiginde kapiyi bornozunla ac, gelir gelmez banyoya girin
Sonra o yapamadigin seyi yapcok eglenceli oluyor, isten enerjisi bitmis halde geliyor adam bi anda onu sarj ediyosun
He yapamam diyorsan hic zorlama kendini, cunku benim de yapamam dedigim seyler var cinsellikte. Yani kendimi onu yaparken bile dusunemedigim seyler.
Mesela bu yaptiklarini bi tek onun icin degil kendin icin yaptigini da dusun.Işte böyle şeyleri okuduğumda kendime sen de kadın misin diyorum
Yaa gerçekten yapmak isterdim.
Çünkü bu şekilde pek renkli bir cinsel yaşamımız olmuyor farkındayım. Hatta sayemde ilerleme olmalıyken gerileme oldu :s
Nasıl yenerim bu hislerimi acaba?
Kendime diyorum bu kez farklı olacak, istekliyim mesela.
Bakıyorum ki onun enerjisi yok benim heves kaçıyor hemen hiç ellemiyorum.
Biliyorum tersine inadına kararlı olup ona enerji vermeliyim değil mi?
Yok anam yok bende is yok..
Mesela bu yaptiklarini bi tek onun icin degil kendin icin yaptigini da dusun.
Onu mutlu ediyorsun bu onemli tabi ama senin mutlulugun ve tatmin olman daha onemli. O istekli oldugun zamanlari kacirma iste, erkek yorgunum yapamam der de sen istegini belli edince nereye kadar dayanacak
Cinsellik erkeklere has degil bi tek mesela belki sana da oluyordur ben dort bes gun yapmasam abuk sabuk ruyalar gormeye basliyorumihtiyacsa bize de ihtiyac
Sen sor, sen konus o halde.Evet kadın için de çok önemli elbette.
Yaa ben hep ona yıktim aslında hatam bu.
Cicileri alıp giyip kucağına oturmak yetiyor sandım. Halbuki senin bu anlattıkların çok daha önemli. Eşim başlarda beklentilerini isteklerini dile getirdi, bekledi, bekledi ama baktı ki benden bu kadar o da bıraktı sanırım.
Şimdi ben bu durumdan rahatsızim ama nasıl değiştiririm bilemiyorum.
O da sıkıntı yok ben çok yorgunum hepsi bu deyip geçiyor. Aslında bana yeniden şunu bekliyorum dese daha iyi şu halinden yani.
Sen sor, sen konus o halde.
Mesela bugun esime en buyuk fantazin ne diye sordum durup dururken, o kadar basit bisey soyledi ki kahkaha attim
Yani arada bir konusunu acmaktan bisey olmaz.
Fantazi dedigin aklina gelebilecek her sey olur. Dedigin gibi is sana dusuyor artik. Ama her seyi de sen sirtlama, sadece esini dürt biraz.
Eglenmene bak ya, sevismek en guzel eglence
Sevişirken yaptığın hiçbir hareket seni küçültmez, aksine eşinin gözünde seni daha da değerli yapar. Sevişmek sevgiye ve aşka ekstra duygular ekler, doğru düzgün bir sevişmeyle insan karşısındakine daha bi bağlanıyor. Emin ol, eğer bir kere yaparsan, elde ettiği bu lüksü kaybetmemek için o konuyla alakalı ağzını hiç açmayacaktır. İyi kötü bir adım attığını fark edecek çünkü. Ona verdiğin zevki bi dahaki sefere yine alabilmek için öyle kavga esnasında falan heba etmez yani kazandığı bu yeni lüksü. Azcık aklı başında olan hiçbir erkek yapmaz. :)Neden yapamıyorum acaba diye çok düşündüm. Iki sebep buldum.
Birincisi beceremeyip komik görünürum gibi bir algı içindeyim.
Ikincisi ve en ağırlıklısı bu sanırım kendimi küçültme gibi algılıyorum galiba içten içe.
Saçmasapan hesaplar yapıyorum mesela bunu yapsam iki gün sonra kavga etsek bir öküzlük yapsa pişman olurum galiba diye kendi kendime çok düşündüm.
AnI düşünerek yaşadığım nadirdir zaten. Hep hesap yaparım sonrasını kurgularim falan..
Heheh teşekkür ederim çok yardimci oldu yorumların; )Sevişirken yaptığın hiçbir hareket seni küçültmez, aksine eşinin gözünde seni daha da değerli yapar. Sevişmek sevgiye ve aşka ekstra duygular ekler, doğru düzgün bir sevişmeyle insan karşısındakine daha bi bağlanıyor. Emin ol, eğer bir kere yaparsan, elde ettiği bu lüksü kaybetmemek için o konuyla alakalı ağzını hiç açmayacaktır. İyi kötü bir adım attığını fark edecek çünkü. Ona verdiğin zevki bi dahaki sefere yine alabilmek için öyle kavga esnasında falan heba etmez yani kazandığı bu yeni lüksü. Azcık aklı başında olan hiçbir erkek yapmaz. :)
Ona daha fazla zevk verirsen kendinle gurur duymaz mısın? Bu insani bir içgüdü. Erkeklerde bile var. Birisine o denlizevk verebilmek kişinin kendini de mutlu eder. Sen orgazm olmasan bile, sevdiğin birine orgazm yaşattığında senin de vücudun serotonin salgılıyormuş.
Dolayısıyla, sevdiğin insana zevk vermek seni de motive edecek, denedikçe alışacaksın yapmaya / yapmayı sever hale geleceksin.
Bence konuşma evresini atla dediğim gibi. Direkt adamın üstüne atla yani, icraat göster. Yorgun da olsa, ilk birkaç dakika reddedebilir fakat yaramazlıklarına fazla itiraz edemez. Sen pes etme ilk başta o hevessiz görünse bile. Onu da motive etyani, bu kadarını onu tekrar eski haline döndürene kadar ona borçlusun :)
Becerememe, komik görünme kısmına gelirsek, hiçbirimiz uzmanı değiliz. İlk seferlerde hiçbirimiz tam beceremedik yani. O yönlendirir, şunu yapma şunu yap falan diye.O şokla komik göründüğün aklına bile gelmez, merak etme.
Nasıl yapıldığını öğrenmek için videolar falan izle.
Veya tarif edebiliriz yani. ehe.
okadar uzun yazmistimki off bir anda silindi sinir oldum simdi
Kisacikta olsa toparladim canimTekrar yaz canım ben beklerim ellerine sağlık :)
Bana ritin hayatinizda siradanlasmis gibi geldi canim cinssellik anlaminda bor sorun yasiyomusuz gibi gelmedi
Borde seni cok eskiden beri taniyorum cok ince eleyip sk dokuyorsun neden bazen akisina birakmiyorsum
Ben sahsen evlilikle yatak odasi konularinda kocam dan hey zaman yaklasma beklemem istiyorsam ben yaklasirim zamanla fark ettimki bu onun daha cok hosuna gidiyor
Deneme yanilma yontemiyle zamanla dahada uyum sagliyorsun
Bence ilk basta zorlu iki es olsaniz da zamanla bence cok iyi bir cift oldunuz