Bir şey sorabilir miyim?

Ben 1 yıldır nişanlıyım 1 yılda sözlü kaldım bugüne kadar kayınvalidem bize 3 4 kere gelmistir o da akrabalarını benimle tanıstırmak için sizce bu normal mi ailem bu konu için benimle tartışıyor gelip bişeyler getirmesi gerekmez mi uzakta oturmuyoruz 15 dklık bi mesafe ben sürekli gidiyorum arıyorum ama ailem artık pek gitmemi de istemiyor onlar gelmiyor diye nişanlımla konuşuyorum bu konuda o da yurt dışında çalışıyor bişey yapmıyor zaten onunla tartısıyorz mesafelerden dolayı sizce ne yapmalıyım

Niye aileler bu kadar karisirki yaaaaaa çok yazık. Nisanlinla arani iyi tut gerisi boş.

Zaten bisey bekledigimden degil calısıyorum herseyimide kendim alıyorum ama herkes gelinine ufakta olsa bisyler alır dusunur yani

ailen de haklı değer gördüğünü bilmek istiyorlar,normalde gelmeleri seninle ilgilenmeleri lazım..
ama ne kadar cok gelmeye karısmaya meyilli olursarsa o kadar sorun cıkıyor evlenince de böyle olurlarsa rahat edersin en azından..

Alt tarafı dünyada milyarlarca insanın yaptığı en normal şeyi yapıyorsunuz, oğullarıyla evleniyorsunuz sadece, atomu falan parçalamıyorsunuz yani.Ne bu umursanma,özel hissedilme,ben ben çılgınlığı anlamıyorum ki.Ailem anlamıyor tarafıda ayrı tuhaf.Abartmayı ne kadarda seven bir milletiz .

Alt tarafı dünyada milyarlarca insanın yaptığı en normal şeyi yapıyorsunuz, oğullarıyla evleniyorsunuz sadece, atomu falan parçalamıyorsunuz yani.Ne bu umursanma,özel hissedilme,ben ben çılgınlığı anlamıyorum ki.Ailem anlamıyor tarafıda ayrı tuhaf.Abartmayı ne kadarda seven bir milletiz .
Evlenecegin bi omur birlikte yasayacagn erkeğin ailesi ve sen o aileye giriyorsun tabiki de onemsendigini hissetmek istersin olmuyorsa da olmuyordur orası ayrı

Evlenecegin bi omur birlikte yasayacagn erkeğin ailesi ve sen o aileye giriyorsun tabiki de onemsendigini hissetmek istersin olmuyorsa da olmuyordur orası ayrı
Önemsendiğini sana alınan şeyler mi belirliyor?
Kv ile ilişkin nasıl sana nasıl davranıyor? Önemli olan bunlar değil mi?
Yoksa 2 parça bir şey almak çok zor değil insan nefret ettiği birine de bir şeyler alabilir.

Sorun bişey alıp getirmesi değil ki ben giderim ararım sorarım ama kv nasılsın demek icin bile aramaz sormaz hani gelmezde işte sonucta nisanlimin annesi birazda olsa deger gormek isterim ben onlara gittigimde konusur sohbet ederiz ama her konusmada nisanlima eski kız istemeleri hakkında konuşur bende sinir oluyorum zaten iyi mi kotü mü anlayamadm dha kadını :110:

Evlenmeden niye sürekli gelip gitsin.
yüz göz olmaya ne gerek var.

Sende sık gitme zaten...

Sonra evlenince evimden çıkmıyor diye dert yanarsın ama :KK45:

Erkek veya erkek tarafı yolunacak kaz değil
Önce bunu bi söylemek istedim

Diğer taraftan 2 yıldır yüzük takılmış, o kadar
Ailen düğünü sorun etmiyor da kayınvalide niye bişey getirmiyoru mu dert etmiş
Pes

Sevmiyo demek kadın şimdiden içli dışlı olmayı
Bende sevmem
Sen niye gidiyosun asıl, nişanlın bile yokmuş kadın belki senle başbaşa kalmaktan sıkılmıştır

Son düzenleme:
işte o yüzükler takılınca bu kadar beklememek gerekiyor. madem ev yapıyor, o evin bitmesine yakın takılacaktı yüzük.
aslında artık herkes işine göre davranır olmuş. tabi ki erkek tarafı yolunacak kaz değil, ama gönül almak da aslında illa maddiyatla alakalı bir şey değildir. çok basit bir davranış, küçük bir hediye yeri gelir bir toka da gönül alır. ama herkes bu düşüncede olmuyor. kimisi çok sever, insanlarla bir şeyler paylaşmayı, birilerinde hatıra bırakmayı, kiminin aklına bile gelmez.
madem ilgisizmiş kayınvalide, siz de çok ilgili olmayın. aileniz de haklı, siz de gidip gelmeyin çok fazla. evlendikten sonra da, baktınız işler değişti, yeri gelincetaşı koyarsınız gediğine, "ben mesafeli olmaktan hoşlanıyorsunuz sanmıştım!!"

Hemşireyim çalışıyorum ve herseyimide kendim alıyorum sadece arayıp sorması da yeterli ama onu da yapmıyor bisey getirmesinin derdinde değilim okdar inan ama benim komsularım evli kuzenlerim de niye hic gidip gelmiyorlar diyor yani belkide sizde farklıdır bilemem

Sorun bişey alıp getirmesi değil ki ben giderim ararım sorarım ama kv nasılsın demek icin bile aramaz sormaz hani gelmezde işte sonucta nisanlimin annesi birazda olsa deger gormek isterim ben onlara gittigimde konusur sohbet ederiz ama her konusmada nisanlima eski kız istemeleri hakkında konuşur bende sinir oluyorum zaten iyi mi kotü mü anlayamadm dha kadını :110:
sen neden gidiyorsun durmadan bu ne merak..anennler haklı getir götürde değil gitmemen konusunda..

Ben 1 yıldır nişanlıyım 1 yılda sözlü kaldım bugüne kadar kayınvalidem bize 3 4 kere gelmistir o da akrabalarını benimle tanıstırmak için sizce bu normal mi ailem bu konu için benimle tartışıyor gelip bişeyler getirmesi gerekmez mi uzakta oturmuyoruz 15 dklık bi mesafe ben sürekli gidiyorum arıyorum ama ailem artık pek gitmemi de istemiyor onlar gelmiyor diye nişanlımla konuşuyorum bu konuda o da yurt dışında çalışıyor bişey yapmıyor zaten onunla tartısıyorz mesafelerden dolayı sizce ne yapmalıyım
sende ona gitme ve çok soğuk ol. kaynananı evinden uzak tut. nişanlıyken ne yararın oldu da evime geliyosun de alma evine

Işte ben gitmeyince nişanlım niye gitmiyorsun diyor ama annesine neden nişanlımlara hiç gitmiyorsun aramıyorsun demiyor

X