Bir serseriye aşık oldum.

Daha bu aşamada normalleriniz birbirini tutmuyorsa bence hiç zorlamayın.

"Adam etmesi" gereken biri varsa siz değilsiniz. Annesi değilsiniz ablası değilsiniz, sevgilisi bile değilsiniz. En güzel günlerinizi böyle bir misyon yüklenerek geçirmeyin. Üstelik karşınızdaki sizden yardım isteyen biri de değil ki destek olun diyelim.

Bence en güzel hayat tarzı da düşünce yapısı da sizinle paralel birini bekleyin.

bazen diyorum nasıl olabilir nasıl Görmez karşısındakini ? ama sanırım insanlar görüp de bile bile lades diyor. yazık kendine . dış görünüş sevilmez canım . sadece dış görünüşü beğenirsin . sevdiğin huyu karekteri Olmalı . ve anlattığın kişinin davranışlarını seviyor olamazsın . bence de uzak dur

kesinlikle şerefsiz biraz geç kalmıssın ama isteseydin sen bunu köpek edebilirdin biliyor musun hem de çok basit bir yöntemle UMURSAMAYARAK bak 5 sene sonra kendine şunu diyceksin ne abartmısım yaa ne mal herifmiş böle bi havalar bilmemneler aman tırt bu yaşlarda öyle her önüne gelenle cıkıp kendini kıymetsizleştirme bak ister enn sosyetik takılan olsun ister en macosu doğulusu batılısı türk erkeği olaya böle yaklaşır hangi yaşta ve sınıftan olursa olsun kimseyle çıkmamıs olsun saf olsun ister o saflığını koru derim nacisane 25 yaşında bir ablan olarak Allah güzel yazılar yazsın inşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…