Merhaba burada yeniyim fakat sizlerle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Daha önce kimseyle çıkmamış, yeni yeni özgüvenini toplayan küçük bir ilde küçük bir üniversitede okuyan 21 yaşında bir gencim.
Üniversiteye başladığım ilk haftalarda bir çocukla tanıştım. İlk başlarda arkadaşça konuştuk, birlikte ders çalışmaya uzun uzun dertleşmeye başladık. Bana bugün güzel olnuşsun gibi iltifatlar edip sürekli eve vs bırakıyordu. Konuşmalarımızda sütekli bana zarf atıyordu.
Ama ben çekingen biriyim ve onun bu atsklarına bir türlü nasıl karşılık vereceğimi bilemedim. Sonra bu memleketine gitti, memleketine gidince eski sevgilisine döndü. Sinirlendim, şerefsiz dedim. Beni suçladı. Onu sevmiyorum ama sen çok soğuksun dedi. Onunla görüşmem onu sevdiğim anlamına gelmez dedi.
Okula tekrar döndüğünde yine sürekli gözgöze gelmelerimiz devam etti ama hiç konuşmadık. İçki uyuşturucu kullandığını söyledi bir gece. Benden uzak dur sana göre değilim dedi.
Durmadım. Konuşmaya devam ettik. Biryere gidip dışarıda gezmiyorduk ama her gün saatlerce konuşuyorduk. Okulda denk geldiğimizde gözümüzün birbirine değmesi bile bana yetiyordu.
Bir gün arkadaşlarım onu bir kızla samimi gördüğünü söyledi. Sinirlendim bağırdım çağırdım. Sadece arkadaşım dedi inanmadım. Ağır laflar ettim. Bir daha konuşamayacsk kadar ağır.
Bitti ama onun için. Ne zaman görsem aynı şekilde acı çekmeye devam ettim. Beni sinir etmek için inadına her gün ayrı kızla gezdi. Benim tutmaya kıyamadığım elleriyle her gün arkadaş ayağıyla başka kız tuttu.
Dün ilk defa uzun süreden sonra aynı ortama girdik. Sürekli kaçtım yüzüne bakamadım. Whatsapptan beni aramış. Ve sonra yanlışlıkla oldu diye mesaj yazmış. Saatler sonra gördüm.
Şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum. Şerefsizin teki, deliler gibi seviyorum.
Durduk yere insan whatsapotan nasıl arar neden arar