Sen onu adam edemezsin. Ugrasma. Ayyy o attigi fotograf zaten anlatmis onu. Ne isin var güzelim bu psikopatla? Basina bela mi ariyorsun?? Madem Ayni yerdesiniz istemedende olsa ayni ortamlardasiniz, o halde biraz mantigini daha fazla calistirman sart. Uzak dur adam mi kalmadi koskoca memlekette. Ne yigitler var, aslan gibi, efendi, öyle bagimli, kari kiz pesinde olan degil, sevdigi zaman erkek gibi yigit gibi seven, adam gibi adamlar var. Su kiytirik serserilere nerden gönlünüzü kaptiriyorsunuz, adamin yolu belli, gittigi yol yol degil, problemin ta kendisi. Ask sevgi gecer gider. Bak bende 16-20 yas arasi bir cocugu sevmistim, genc kizlik aski, ama adamda esrar vardi biliyordum uzak duruyordum. Cok yakisikliydi, böyle agir basli, disardan baksan cok terbiyeli. Ama biliyordum ki bu heriften bana zarar gelir. Aklimi seveyim, iyikide uzak durmusum. Iki kere nisan atti, evlendi cocugu oldu, ayrildi, simdi bir sevgilisi var. Olabilir tamam insanoglu, hepimizin basina gelir ama adam adam degil, cöp tenekesi, bile bile kendimi niye yakayim. Lütfen bak üzülürsün. Basina dert acma. Aslan gibi delikanlilar var dogru düzgün. Su heriflerle vakit kaybetmeyin. Sen onu adam edemezsin. Ailesi var etse onlar ederdi.
Keşke böyle herkesin gözdesi olan yakışıklı düzgün bir insan olsa. O zaman kopmam bu kadar sorun olmazdı. Ama bu öyle değil. Her türlü pisliğe bulaşmış ama aslında yalnız küçük bir çocuk gibi. Sizin dediklerinizi en yakın arkadaşlarım yüzlerce kez dedi, ama olmuyor işte. Benim her şeyimi biliyor, ne kadar farklı olduğumuzu biliyor. Okuku bırakıp gitmeyi bile düşünüyorum