Evet biliyorum ama bana baktığı an eriyip bitiyorum. Daha önce kimseye bu kadar tutulmamıştım. Çok çaresizim.kendinde biliyorsun doğru kişi olmadığını, bırakma kendini sağlam ol biraz
Bu gel gitler oyle ya da boyle iletisim halinde olmaniz sizi birbirinizden koparamiyor sanirim. Icki uyusturucu meselesi dogruysa uzak durmalisin bence. Ama arabesk durum yaratmak icin yapmissa sans ver bakalim ki bunu arkadaslarindan ufak capli arastirmayla ogrenebilirsin uyusturucu mevzusunu.. tabi bu baska kizlar olayini gozune soka soka yapıyor bide. Intikam kokuyor sanki.neyin intikamisiysa artik.. ya da hakikaten senin icin zerre bisey hissetmiyordur..
Memleketine gitti eski sevgilisiyle barıştı okula döndü onunla devam ediyor muydu döndüğünde? Kafam karıştıMerhaba burada yeniyim fakat sizlerle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Daha önce kimseyle çıkmamış, yeni yeni özgüvenini toplayan küçük bir ilde küçük bir üniversitede okuyan 21 yaşında bir gencim.
Üniversiteye başladığım ilk haftalarda bir çocukla tanıştım. İlk başlarda arkadaşça konuştuk, birlikte ders çalışmaya uzun uzun dertleşmeye başladık. Bana bugün güzel olnuşsun gibi iltifatlar edip sürekli eve vs bırakıyordu. Konuşmalarımızda sütekli bana zarf atıyordu.
Ama ben çekingen biriyim ve onun bu atsklarına bir türlü nasıl karşılık vereceğimi bilemedim. Sonra bu memleketine gitti, memleketine gidince eski sevgilisine döndü. Sinirlendim, şerefsiz dedim. Beni suçladı. Onu sevmiyorum ama sen çok soğuksun dedi. Onunla görüşmem onu sevdiğim anlamına gelmez dedi.
Okula tekrar döndüğünde yine sürekli gözgöze gelmelerimiz devam etti ama hiç konuşmadık. İçki uyuşturucu kullandığını söyledi bir gece. Benden uzak dur sana göre değilim dedi.
Durmadım. Konuşmaya devam ettik. Biryere gidip dışarıda gezmiyorduk ama her gün saatlerce konuşuyorduk. Okulda denk geldiğimizde gözümüzün birbirine değmesi bile bana yetiyordu.
Bir gün arkadaşlarım onu bir kızla samimi gördüğünü söyledi. Sinirlendim bağırdım çağırdım. Sadece arkadaşım dedi inanmadım. Ağır laflar ettim. Bir daha konuşamayacsk kadar ağır.
Bitti ama onun için. Ne zaman görsem aynı şekilde acı çekmeye devam ettim. Beni sinir etmek için inadına her gün ayrı kızla gezdi. Benim tutmaya kıyamadığım elleriyle her gün arkadaş ayağıyla başka kız tuttu.
Dün ilk defa uzun süreden sonra aynı ortama girdik. Sürekli kaçtım yüzüne bakamadım. Whatsapptan beni aramış. Ve sonra yanlışlıkla oldu diye mesaj yazmış. Saatler sonra gördüm.
Şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum. Şerefsizin teki, deliler gibi seviyorum.
Durduk yere insan whatsapotan nasıl arar neden arar
Sana hic bir fayda gelmez bu adamdan. Gercekten bir abla olarak, iyiligin icin söylüyorum.
Cok dengesiz, seni cok üzecek bir yapida biri gibi. Uyusturucu varmis bide, uzaaak dur!
Birde baska kizlarla samimiyet varmis. Tamam senle cikmiyor, ama hem seninle bakisip (belli ki hoslaniyor) hemde baska kizlarla samimi olmasi bu adamin odun ve kusura bakma ama cok ucuz oldugunu, efendi biri olmadigini gösterir.
Güven ve huzur hayatta en önemli iki anahtardir bunu unutma. Sevgi dogar bunlar olursa. Bunlar yoksa istedigi kadar kalbin carpsin, bir gün durur, sen istesende istemesende.
Görüsme bu adamla. Baglantini tamamen kopar. Etkilenmis olabilirsin, bakislari cok güzel, konusmalari muazzam, görünüsü bir Bradd Pitt, bir kivanc, bir burak özcivit olabilir :)) Ama huyu afedersin b.ksa, istedigi kadar etkilen. Mutlu olamazsin. Lütfen aklini kullan. Görüsme, görüstükce kopamazsin, kalbin mantigini ele gecirir. Güvenme bu tarz heriflere.
Yanlışlıkla aramak için whatsappta kişinin profiline girip bakmak takip etmek gerekir diye biliyorum. Onun bu hareketi bile bir umut kıvılcım benim içino yanlışlıkla aramaları ben de çok sık yaparım o yüzden olabilir diyorum.
sana göre değil.
uzak dur.
Hayır etmiyordu, zaten eski sevgilisine döndüğünü de kabul etmedi. Bana onu sevmiyorum, sadece gidince görüştük. Sen beni sevmiyorsun neden önemsiyorsuun dedi.Memleketine gitti eski sevgilisiyle barıştı okula döndü onunla devam ediyor muydu döndüğünde? Kafam karıştı
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Kopmak çok istedim ama olmuyor. Aynı üniversitede hatta aynı anfi içerisindeyiz sürekli. Görüyorum, duyuyorum ben yapmasam bile o gözüme gözüme sokuyor.
Uyuşturucu var evet, bundan eminim çünkü tartıştığımız gece otobüsten resim atmıştı kollarında damarları çıkmış öldürüyorsun beni vs dedi.
Bilmiyorum belki de içimde onu adam etme umudu var. Ama vazgeçemiyorum bı sevgi mi takıntı mı yoksa nefret mi bilmiyorum
Canım bak kesinlikle kimseyi kolay kolay değiştiremezsin.Ben bununla savaşır uğraşırım dersen orasını bilemem.Şimdi o sana değişik geliyor,davulun sesi uzaktan hoş gelir... Sen onunla birlikte olmaya başla sıkılacaksın yaptığı her şey gözüne batacak.Uyuşturucu basit bir konu değil lütfen mantıklı ol kendine yazık edersin...Hayır etmiyordu, zaten eski sevgilisine döndüğünü de kabul etmedi. Bana onu sevmiyorum, sadece gidince görüştük. Sen beni sevmiyorsun neden önemsiyorsuun dedi.
Bu ayrı bir boyut.Uyuşturucu var evet, bundan eminim çünkü tartıştığımız gece otobüsten resim atmıştı kollarında damarları çıkmış öldürüyorsun beni vs dedi.