hep aynı şeyler yazılıyo belki ama benim kadar boğazına düşkün biri yaptıysa bence herkes yapabilir.öncelikle yeme tarzı değişecek ve kararlı olacağız.inanacağız bir lokma az yiyince ölünmüyo ben ölmedim.sabah kalktığımızda ılık su deniyo ya kesinlikle iştahı kapatıyor ve sık idrara çıkmayı engelliyor mideyi irrite etmediği için kahvaltıda tıka basa yemeyi engelliyor.ama kesinlikle kahvaltı yapıyoruz!2 dilim kepek ekmeği ve istediğiniz kadar mümküse az yağlı peynir,3taneyi geçmemek kaydıyla zeytin,istediğiniz kadar yeşillik.(bu arada bir tutam dereotu iştahı durduruyor)1 bardak şekersiz çay kahve yeşilçay süt hangisi olursa arada 2 kuru kayısı ve 7-8 badem tuzsuz öğle yemeğide4-5 kaşık hangi yemeği yaptıysak ve yanında muhakkak 1 kase yoğurt ve 2 dilim ekmek(AZ tuz ve yağlı)arada 1 elma veya 2 galeta+ayran veya 3 ceviz ve kuru erik2 akşam yemeğimizi en geç 7 de yemeğe dikkat edersek kara geçiyoruz yemekte yine 3-4 kaşık yaptığımız bir sebze yemeği yanında 3 köfte veya 1/2 tavuk göğsü veya 3-4 kaşık pilav bulgur makarna yatmadan önce muhakkak 1 bardak süt tarçınlı olursa iştah kapanıyor.gün içinde 3-4 litre ılık su ve en az 2 bardak yeşilçay ve form çaylarından içilebildiği kadar.herşeyi yiyerekve hareketi artırarak gidiyo kilolar:)yemekleri yaparken 1 yemek kaşığı yağ kullanabiliriz kesinlikle lezzeti değişmiyor.hem kendimiz hemde ailemiz için sağlıklı beslenmeliyiz.şekeri hayatımızdan çıkartmalı aburcuburdan uzak durmalı ve İRADELİ olmalıyız mümkünse bir arkadaşınızla yaparsanız %50 başarı artışı yaşıyoruz ayrıca diyete başladığınızı herkese söyleyinki dalga geçerler korkusuyla erkenden bitirmeyin.....hadiii gitsin kilolar