bir senede 40 kilo verdim hiç aç kalmadım:))

spark79

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
29
0
45
hep aynı şeyler yazılıyo belki ama benim kadar boğazına düşkün biri yaptıysa bence herkes yapabilir.öncelikle yeme tarzı değişecek ve kararlı olacağız.inanacağız bir lokma az yiyince ölünmüyo ben ölmedim.sabah kalktığımızda ılık su deniyo ya kesinlikle iştahı kapatıyor ve sık idrara çıkmayı engelliyor mideyi irrite etmediği için kahvaltıda tıka basa yemeyi engelliyor.ama kesinlikle kahvaltı yapıyoruz!2 dilim kepek ekmeği ve istediğiniz kadar mümküse az yağlı peynir,3taneyi geçmemek kaydıyla zeytin,istediğiniz kadar yeşillik.(bu arada bir tutam dereotu iştahı durduruyor)1 bardak şekersiz çay kahve yeşilçay süt hangisi olursa arada 2 kuru kayısı ve 7-8 badem tuzsuz öğle yemeğide4-5 kaşık hangi yemeği yaptıysak ve yanında muhakkak 1 kase yoğurt ve 2 dilim ekmek(AZ tuz ve yağlı)arada 1 elma veya 2 galeta+ayran veya 3 ceviz ve kuru erik2 akşam yemeğimizi en geç 7 de yemeğe dikkat edersek kara geçiyoruz yemekte yine 3-4 kaşık yaptığımız bir sebze yemeği yanında 3 köfte veya 1/2 tavuk göğsü veya 3-4 kaşık pilav bulgur makarna yatmadan önce muhakkak 1 bardak süt tarçınlı olursa iştah kapanıyor.gün içinde 3-4 litre ılık su ve en az 2 bardak yeşilçay ve form çaylarından içilebildiği kadar.herşeyi yiyerekve hareketi artırarak gidiyo kilolar:)yemekleri yaparken 1 yemek kaşığı yağ kullanabiliriz kesinlikle lezzeti değişmiyor.hem kendimiz hemde ailemiz için sağlıklı beslenmeliyiz.şekeri hayatımızdan çıkartmalı aburcuburdan uzak durmalı ve İRADELİ olmalıyız mümkünse bir arkadaşınızla yaparsanız %50 başarı artışı yaşıyoruz ayrıca diyete başladığınızı herkese söyleyinki dalga geçerler korkusuyla erkenden bitirmeyin.....hadiii gitsin kilolar
:KK56:

tebrik ederim büyük başarı
yaş ve boy kaç? şu anda kaç kgsunuz?
resim koyabilir misiniz??

tebrik ederim büyük başarı
yaş ve boy kaç? şu anda kaç kgsunuz?
resim koyabilir misiniz??

resim koyamıyorum yaşım 33 boyum 168 ve şu anki kilom 64 oldu fakat bu kilo hafta içinde oynamakta kesinlikle altına düşmeden fakat 65-66 arası geziyorum hemen korumaya geçip mide terbiyesine başlıyorum.hıncımızı yemekten almayınca hayat daha bi çekilir oluyo:)

yürüyüş.sporda yaptınmı ? :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kesinlikle yapılmalı çünkü yerçekimine karşı gelinmiyor fakat biz ev hanımları hep aynıyız şunu yapiim bunu yapiim...ilk başlarda günde 45 dakikalık yürüyüşler yaptım ama çok düzenli olamadı haftada en az 3 gün yürüdüm.fakat sonra asıl sırrı keşfettim halı silmek okuduğum bir yazıda halı silmenin manyak kalori sarfettirdiği yazıyordu hem temizlik hem spor:KK9:nasıl ama özellikle yerleri elle ve çömelerek dizleri yere koymadan silmek göbüşe ve baldıra çalışıyor süpürge yaparken dik durup karın içeri çekmek dolap silmek ....bence yapılıyor sadece ter atmayı kolaylaştırmakiçin sentetiklerden yararlandım sauna eşofman kullandım bi dönem poşetlerden kendime terleticiler uyguladım..vs.dedim ya hem tertemiz ev hemde fitt vücut.bu arada bol bol yemek yapmaya başladım ve komşulara dağıtıyorum hemde süpper bi komşu oluyosun yap ve dağıt elinin altında kalırsa tehlike arzediyor

X