Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bir satış siteniz olsa tıklanma da sıkıntısı olmayıp satışı az olsa ne doğrultuya yönelirdiniz?
merhabalar ticaret pazarında iyi bir pay edinen konusu olan bir satış siteniz olsa sosyal ağlarda da etkinseniz satışınızı arttırmak için neler yapardınız? fikirlerinize ihtiyaç var
Merhaba :) Site hiti arttiran uyelikli yerler var uye oluyorsun belli kurallari var trafik saglaniyor Eger ilgilenirsen bnm sitemde ( yanlis anlasilmasin tamamiyle benim makalelerimdir sitemdeki) faydalanabilirsin ve elimden geldigince yonlendiririm seni
Mesela banner ekleyince trafik hit kredisi veren yerler war bunlar gibi mesel
Merhaba :) Site hiti arttiran uyelikli yerler var uye oluyorsun belli kurallari var trafik saglaniyor Eger ilgilenirsen bnm sitemde ( yanlis anlasilmasin tamamiyle benim makalelerimdir sitemdeki) faydalanabilirsin ve elimden geldigince yonlendiririm seni
Mesela banner ekleyince trafik hit kredisi veren yerler war bunlar gibi mesel
Düzenli olarak içerik ekler ve bu içerikleri google sıralamasında üstlerde olmanızı sağlayacak şekilde yaparsanız, hızla yukarı çıkacaksınızdır. Dolayısı ile daha çok bulunmanız daha çok satış yapabilmeniz anlamına gelecektir.
Bu arada diğer arkadaş yanlış anlamaz ise; üye olacağınız yerlere dikkat edin. Kimi yerleri google spam olarak algılamakta ve sizi arama motorlarında göstermemekte ya da en sona atmaktadır. Her ne kadar sosyal medya gibi yerlerden de sitene izleyici çekebilsen de google ile yarışması pek mümkün gözükmemektedir.
Bu arada diğer arkadaş yanlış anlamaz ise; üye olacağınız yerlere dikkat edin. Kimi yerleri google spam olarak algılamakta ve sizi arama motorlarında göstermemekte ya da en sona atmaktadır. Her ne kadar sosyal medya gibi yerlerden de sitene izleyici çekebilsen de google ile yarışması pek mümkün gözükmemektedir.
Hit paketleri alabilirsiniz zaten backlink icin kaydolma da war arama motorlarina kayit da var
Yanlis anlasilacak bir durum yok cnm :) ben affiliate adina buyuk bir havuzdan urun pazarliorum ister hit arttirma ister anketle para kazanma ister sosyal aglardan kazanma gibi bilgileri , bir yol arayanlara ışık olsun diye yazdim ama ister alirlar ister almazlar orasi ayri