• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir satış siteniz olsa tıklanma da sıkıntısı olmayıp satışı az olsa ne doğrultuya yönelirdiniz?

ffgok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
58
3
13
Antalya
merhabalar ticaret pazarında iyi bir pay edinen konusu olan bir satış siteniz olsa sosyal ağlarda da etkinseniz satışınızı arttırmak için neler yapardınız? fikirlerinize ihtiyaç var

Merhaba :)
Site hiti arttiran uyelikli yerler var uye oluyorsun belli kurallari var trafik saglaniyor
Eger ilgilenirsen bnm sitemde ( yanlis anlasilmasin tamamiyle benim makalelerimdir sitemdeki) faydalanabilirsin ve elimden geldigince yonlendiririm seni

Mesela banner ekleyince trafik hit kredisi veren yerler war bunlar gibi mesel

Ha birde fac.b...k , tw....r, g...gle gibi yerlerden nasi gelir elde edilir dilimin dondugunce kalemim yettigince anlattiim

Merhaba :)
Site hiti arttiran uyelikli yerler var uye oluyorsun belli kurallari var trafik saglaniyor
Eger ilgilenirsen bnm sitemde ( yanlis anlasilmasin tamamiyle benim makalelerimdir sitemdeki) faydalanabilirsin ve elimden geldigince yonlendiririm seni

Mesela banner ekleyince trafik hit kredisi veren yerler war bunlar gibi mesel

sitenizin adı nedir nasıl bakabilirim

Düzenli olarak içerik ekler ve bu içerikleri google sıralamasında üstlerde olmanızı sağlayacak şekilde yaparsanız, hızla yukarı çıkacaksınızdır. Dolayısı ile daha çok bulunmanız daha çok satış yapabilmeniz anlamına gelecektir.

Bu arada diğer arkadaş yanlış anlamaz ise; üye olacağınız yerlere dikkat edin. Kimi yerleri google spam olarak algılamakta ve sizi arama motorlarında göstermemekte ya da en sona atmaktadır. Her ne kadar sosyal medya gibi yerlerden de sitene izleyici çekebilsen de google ile yarışması pek mümkün gözükmemektedir.

Bu arada diğer arkadaş yanlış anlamaz ise; üye olacağınız yerlere dikkat edin. Kimi yerleri google spam olarak algılamakta ve sizi arama motorlarında göstermemekte ya da en sona atmaktadır. Her ne kadar sosyal medya gibi yerlerden de sitene izleyici çekebilsen de google ile yarışması pek mümkün gözükmemektedir.

çok teşekkür ederim bilgilerin için. her birini dikkate alıcam :)

Hit paketleri alabilirsiniz zaten backlink icin kaydolma da war arama motorlarina kayit da var

Yanlis anlasilacak bir durum yok cnm :) ben affiliate adina buyuk bir havuzdan urun pazarliorum ister hit arttirma ister anketle para kazanma ister sosyal aglardan kazanma gibi bilgileri , bir yol arayanlara ışık olsun diye yazdim ama ister alirlar ister almazlar orasi ayri

Ama kadin dayanismasi her anlamda heryerde olmali :D

Back