- 31 Ağustos 2014
- 56
- 13
-
- Konu Sahibi miss_deniz
benim bi hastaligim var ve bu hastaligimi ogrendigimde ondan cok uzaklasmistim. Hastaligim ve bizim hakkimizda konustuklarini soylediler hatta bu konuya dahil olan baska arkadaslarimda soylediEmin misin senle ilgili uzun zaman ne konuşmuş olabilirler ki
Ya paranoyaksın ya 16 yaşındasın. Sevgilinin arkadaşınla konuşmasına-ki sadece seninle alakalı konuşmuşlar- ne demeye bu kadar karşısın ki ? Konuşsalar ne olur ? Sevgiline mi güvenmiyorsun, arkadaşına mı ?Kusra bakmayin bayanlar. Oyle apar topar yazinca eksik olmus. soyle anlatayim konuyu o kisi benim cok yakin olmayan biz kiz arkadasimla konusmus uzun zaman boyunca. aralarindaki konusma benle alakaliymis aslinda. ikiside bunu dogruluyor. Kone ne olursa olsun ben o kisinin o arkadasim deedigim kisiden uzak durmasini soyluyordm hep. ve tamam dedigi halde konusmus gizlice cok defa. ben bunu duyunca ondan uzaklastim fakat sevgi olarak uzaklasamadim galiba. annemle abimin olaya dahil olmasi da soyle oldu. onunla tartistigimizda evdeyken cok sinirliydim annem noldu diye sorunca anlattim derken benm surekli yoluma ciktigini falan anlattim. boyle olunca annemde abime soyledi. belki de bu boyuta gelmemeliydi olaylar ama icimde sanki aldatilmisim hissi var hep
Ya paranoyaksın ya 16 yaşındasın. Sevgilinin arkadaşınla konuşmasına-ki sadece seninle alakalı konuşmuşlar- ne demeye bu kadar karşısın ki ? Konuşsalar ne olur ? Sevgiline mi güvenmiyorsun, arkadaşına mı ?
Rica ederim tatlım.Sagolun yardimci oldunuz.
Konuştugum biri vardı. fakat aramızda halledemediğimiz konular oldu. aslında öyle büyük bişi de değildi. beni gerçekten sevdiğini söylüyor ama nedense ben ona güvenemiyorm. üstelik aramızdaki olaylara annem ve abimde dahil oldu. hatta abim onu arayıp denizli_h yi rahatsız etme falan dedi. uzun zamandır konuşmuyorduk hiçbir şekilde. ama bugun yine benmle konuşmaya çalıştı. bende karşılık verdim açıkçası ama duygularımdan mı emin değilim yoksa bu işin yine kötü sonuçlanmasından mı korkuyorm bilemedim.beni sevdiğini bilirken her şeye ragmen bu işi bitirmeli miyim yoksa bi şans daha mı dersiniz
benim bi hastaligim var ve bu hastaligimi ogrendigimde ondan cok uzaklasmistim. Hastaligim ve bizim hakkimizda konustuklarini soylediler hatta bu konuya dahil olan baska arkadaslarimda soyledi
Geçmiş olsun önemli bir şey mi hastalığın? Sen neden tanıştırdın ki onu güvenmediğin birisi ile?