Bir Şans

miss_deniz

Mutlu Gibi Mutsuz¿
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
56
13
Konuştugum biri vardı. fakat aramızda halledemediğimiz konular oldu. aslında öyle büyük bişi de değildi. beni gerçekten sevdiğini söylüyor ama nedense ben ona güvenemiyorm. üstelik aramızdaki olaylara annem ve abimde dahil oldu. hatta abim onu arayıp denizli_h yi rahatsız etme falan dedi. uzun zamandır konuşmuyorduk hiçbir şekilde. ama bugun yine benmle konuşmaya çalıştı. bende karşılık verdim açıkçası ama duygularımdan mı emin değilim yoksa bu işin yine kötü sonuçlanmasından mı korkuyorm bilemedim.beni sevdiğini bilirken her şeye ragmen bu işi bitirmeli miyim yoksa bi şans daha mı dersiniz

Öncelikle sorunları söylersen fikir verebiliriz.
Ki aileninde dahil olduğu bir mesele bu.Kaldı ki emin bile değilsiniz düşüncelerinizden..

Aranizdaki olaylar ne bilmiyorum ama annen ve abinde dahil olduğuna gore büyük bir mesele olmaliki dahil olmuş ailen.ve sende guvenemedigine gore bu olaylarin etkisi altindasin demekki .sans vermek demek sureyi uzatip vakit kaybi yaratmak demek bence.olacak olsa olurdu guvenirdiniz guvenmediginiz birine sans vermeyin bence

Neler yaşadığınızı bilmeden size nasıl tavsiye verelim ki? Büyük bir şey değil diyorsunuz ama aklınızda onun sevgisini sorgulamışsınız; gerçek mi değil mi diye. Demekki önemli bir konu.

Kusra bakmayin bayanlar. Oyle apar topar yazinca eksik olmus. soyle anlatayim konuyu o kisi benim cok yakin olmayan biz kiz arkadasimla konusmus uzun zaman boyunca. aralarindaki konusma benle alakaliymis aslinda. ikiside bunu dogruluyor. Kone ne olursa olsun ben o kisinin o arkadasim deedigim kisiden uzak durmasini soyluyordm hep. ve tamam dedigi halde konusmus gizlice cok defa. ben bunu duyunca ondan uzaklastim fakat sevgi olarak uzaklasamadim galiba. annemle abimin olaya dahil olmasi da soyle oldu. onunla tartistigimizda evdeyken cok sinirliydim annem noldu diye sorunca anlattim derken benm surekli yoluma ciktigini falan anlattim. boyle olunca annemde abime soyledi. belki de bu boyuta gelmemeliydi olaylar ama icimde sanki aldatilmisim hissi var hep

Ya paranoyaksın ya 16 yaşındasın. Sevgilinin arkadaşınla konuşmasına-ki sadece seninle alakalı konuşmuşlar- ne demeye bu kadar karşısın ki ? Konuşsalar ne olur ? Sevgiline mi güvenmiyorsun, arkadaşına mı ?

Güvenmediğin birisiyle nereye kadar gidebilirsin?

benim bi hastaligim var ve bu hastaligimi ogrendigimde ondan cok uzaklasmistim. Hastaligim ve bizim hakkimizda konustuklarini soylediler hatta bu konuya dahil olan baska arkadaslarimda soyledi

Geçmiş olsun önemli bir şey mi hastalığın? Sen neden tanıştırdın ki onu güvenmediğin birisi ile?

Amaaaan. Su bulanmış bir kere. Yol ver gitsin. Tertemiz bir ilişkiye başlarsın. Tabi bu erkek milleti böyleyken gelen gideni aratabilir o ayrı.

Kalp rahatsizligim var ve surekli tedavi oluyorum. Dr lar durumun kotuye gittigini soylediler oyle olunca bende ailemden ondan uzaklastim. ayrica ben tanistirmadim hepimiz sinif arkadasiyiz
Geçmiş olsun önemli bir şey mi hastalığın? Sen neden tanıştırdın ki onu güvenmediğin birisi ile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…