arkadaşlar merhaba yine ben.. bu aralar çok sık rüya görmeye başladımki normalde görmem... yine kısa bir rüya fakat ne anlama geldiğini o kadar baktımsada bilemedim yorumlayamadım yani..
denizin ortasındayım su ne berrak ne dalgalı nede... bildiğimiz denizin üzerinde bir sandalın içindeyim. sandalda biri var benim arkadaşımmış tanımasamda yüzünü.. küreği o çekiyor. sandalın ortasında orta boylu bir ayna var ve ben şirinlik abidesiyim sandalın içinde arkadaşıma sürekli birşeyler söylüyorum. ve sandalın içinde duran kedinin "şimdi görecek" diyerek aynaya dokunup aşağı yukarı hareket ettiriyorum fakat aynada görünen tek şey karanlık bulutlar "bak görmüyor halen" diyorum. sonra tekrar aynaya ilişiyorum yine dokunup bakıyorum "halen göremiyor" diyorum. ve yağmurun başladığını hissediyorum o an içimi bir korku saplıyor nasıl kıyıya gideceğiz acaba bişey olurmu bize diyorum. yağmur damlalarının saçlarıma yüzüme vücuduma damladığını hissediyorum ve rüya böyle bitiyor..
neler görüyorum ben böyle.. geçen seferde eski sevgilimin evinde kan gördüm 2 gün önce yine cinsel içerikli bir rüya fakat sonunda kan gördüm.
şimdiden teşekkürler yorumlayan arkadaşlara..