- 26 Ağustos 2023
- 1.564
- 2.871
- 53
- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
Kızlar suan ki eşimle tanismadan önce bir çocukla görüşmüştüm iki hafta sadece ve iki kez kahve içmiştik bir arkadasim da yanimda gelmişti mahalleden sonra bizi eve bıraktı cocuk madde bağımlısiymis hayatımda ilk defa madde bağımlısı biriyle tanıştım gördüm (görmez olaydım) çocukla olmayacağına karar verdim çünkü cok alakasiz msjlar atıyordu normal olmadığını anladım annesi vefaat etmiş babasi pavyondan çıkmayan bir adammış buluştuğumuzda bize anlatilan buydu her neyse ben bu çocuğa olmaz görüşemeyiz diyip hic ilişki yassmadan tanışma aşamasında yol verdim ama öyle kolay olmadı bir sene peşimi bırakmadı mahalle bastı en son seni de kendimi de öldürücem diyince karakolluk olduk uzaklaştırma aldik ama yok durmadi bir süre ulke disina gittim sonra geri dönüp baska şehirde teyzemin yaninda kaldim sonra ilcede babanemlerle köyde yaşadım numaram dahil herseyi değiştirdim arkadasim da yurt dışına çıktı geri dönmez demiş konu kapandi ( sanıyordum) köyde bir piknik alanina gittik orda esimle tanıştık sevgili olduk nişanlandık evlendik bir kizimiz var çok şükür mutluyuz. Gel gelelim asıl mesele bu ruh hastasi beni görmüş ya da benzetti bilmiyorum arkadaşıma yillar sonra msj atmis beni sormuş kizlar cok korkuyorum evliyim küçücük bir de bebegim var üç aylık yine pesime düşerse diye aklimi kaybedecek gibi oluyorum insan sadece iki kez gördüğü birine neden takıntı yapar ki valla kafayi bozucam lanet olsun keske hiç tanimasaydim çok korkuyorum