Bir problem var mı yoksa ben mi memnuniyetsizim?

Neresinden tutsan elinde kalır saçma sapan bi konu saçma sapan bi hayat. Evlenmeden aynı eve girmişsin adama evlenmeden olmaz tribi basıyosn kezban gibi yaşamazsın aklın sıra ama kezban tribinden nasiplendirmişsin adamı. Bari yaparken gözünü kapat da tam olsun. Eşim diye bahsettiğin adam eşin değil öyle gönül bağı falan bilmem ben. Hiçbir şeyi doğru düzgün yapma sonra aa bu niye düzgün değil de! Hadi bacım hadi sen bu saçmalığınla yaşamaya devam et!

ben evliyim zaten ve ilkim kocam.o yüzden dedim.sonuçta herkesin görüşleri farklıdır sizinkide bu yönde.

tabiki- konu sahibi cinsel iliski yasasammi diye sormamis ama.
verdiginiz cevap konu icerigine uygun olmadigi icin ( konusahibi kararini vermis- aileler beraber yasadigini vs. biliyor) tesekkür etmek istedim.
verdiginiz ikinci bilgi (kocanizin ilkiniz olmasi) icinde tesekkür ederiz.

Not: benim tercihim, sizinki nasil degilse, önemli degil. sonucda bu konunun sahibi kararini vermis ve neden cinsellikden Haz almadigini ögrenmek istiyor.

İlişkimiz çok iyi cinselliğimiz de çok iyi olmalı,mümkünse aynı anda kimsenin yaşamadığı orgazmlar yaşamamız gerekiyor diye düşünüyorsunuz içten içe. Çünkü aşık olan her kişi yaşadığı şeyi sadece kendisinin yaşadığını zanneder garip bi şekilde,halbuki bakınız şarkılara şiirlere aslında herkes aynı şekilde aşık oluyor. Benzersiz olmadığınızı kabul ettiğiniz ve mükemmellik kaygısından ilk kurtulduğunuz anda bence orgazm olacaksınız.

Bu arada cinsellikten haz alamamak bence büyük bi sorun,hele “bu iş bu kadar oluyor “ diyen bir adamla. Bence haklısınız bu bir sorun. Sizin mükemmelliyetçiliğiniz partnerinizin biraz rahatlığı ortadan kalkarsa iyi şeyler olur.

Bu arada ben de evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşadım ama hiç erkek arkadaşıma eşim demedim,ne zamanki evlendik nikahlarımız kıyıldı,evet artık eşim oldu. Hem evlilik önemli değil deyip hem erkek arkadaşınıza eşiniz demeniz ruhsal dünyanızda çok tutarlı olmadığınızı gösteriyor. Bu arada eşimle sevişmeyi ben de çok seviyorum da her birliktelik öncesi daha çok arzula beni,hadi arzula heyecanlan filan dese ya da bu beklentide olsa bi ciddiye almazdım onu heralde. Siz de bunu abartmayın cinsellik erkek için ödül ya da onlara verdiğimiz bir hediye değil.

Eşim dememin sebebi ilk mesajımda anlattığım gibi aramızdaki duygusal yakınlık. Yani cinsel ilişkiye girdik diye eşim demiyorum, hayat arkadaşım olarak görüyorum. Ciddi bir rahatsızlığı var belki bu yakınlaştırdı beni bu kadar o yüzden farklı bir bağ hissediyorum, bilemiyorum. Bence böyle tanımlamam için yeterince çok sebep var.

Evlilik dışı ilişki için yorum yapanlar, sizi hiç ilgilendirmez. Sizin de kocanızın ilki vs olmanız beni hiç ilgilendirmez. İnsanların yaşam tarzlarıyla ilgili eleştiri yaparken haddinizi bilin.

Önerileriyle yardımcı olmaya çalışanlara çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.

Yeterince öneri aldım konuyu kapatabilir misiniz MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Bu konularda ısrar eden adamlardan nasıl nefret ettiğimi anlatmak istiyorum. Ama maalesef kelimeler kifayet etmiyor.

Karı koca olsanız da olmasanız da bu konuda ısrar etmemeliydi. Siz kendinizi onun eşi görüyorsunuz. Amenna. Ama yine de sizi buna psikolojik olarak zorlamış. Bu çok çirkin çok itici bi şey.

Git banyoda kendini mutlu et. Karşındaki insani zorlamaktan çok daha isabetli bi davranış olurdu.

Konu sahibi sevgilini bi kaşık suda boğarım. O kadar öfkelendim.

Bir diğer husus: maalesef sende sorun yok.isteklerin çok mantıklı ve yerinde istekler. Sevgilinle ilk deneyimin bence seni çok üzmüş. Bu sebeple bunu atlatmadan normale dönmeyeceksin. Biraz daha zaman tani bakalim ne olacak.

Butun erkekler aynı ilişki başladıktan sonra zamanla o heycanlari gidiyorki hatta kadınlarda öyle bence zaten o yüzden aldatmalar var bence heycan kalmadığı icin

Cinsellikte beklentileriniz birbirinizden farklı. Çok da kafanıza takmayın sevgisi azalmamış da biraz heycanı gitmiş bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…