İlişkimiz çok iyi cinselliğimiz de çok iyi olmalı,mümkünse aynı anda kimsenin yaşamadığı orgazmlar yaşamamız gerekiyor diye düşünüyorsunuz içten içe. Çünkü aşık olan her kişi yaşadığı şeyi sadece kendisinin yaşadığını zanneder garip bi şekilde,halbuki bakınız şarkılara şiirlere aslında herkes aynı şekilde aşık oluyor. Benzersiz olmadığınızı kabul ettiğiniz ve mükemmellik kaygısından ilk kurtulduğunuz anda bence orgazm olacaksınız.
Bu arada cinsellikten haz alamamak bence büyük bi sorun,hele “bu iş bu kadar oluyor “ diyen bir adamla. Bence haklısınız bu bir sorun. Sizin mükemmelliyetçiliğiniz partnerinizin biraz rahatlığı ortadan kalkarsa iyi şeyler olur.
Bu arada ben de evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşadım ama hiç erkek arkadaşıma eşim demedim,ne zamanki evlendik nikahlarımız kıyıldı,evet artık eşim oldu. Hem evlilik önemli değil deyip hem erkek arkadaşınıza eşiniz demeniz ruhsal dünyanızda çok tutarlı olmadığınızı gösteriyor. Bu arada eşimle sevişmeyi ben de çok seviyorum da her birliktelik öncesi daha çok arzula beni,hadi arzula heyecanlan filan dese ya da bu beklentide olsa bi ciddiye almazdım onu heralde. Siz de bunu abartmayın cinsellik erkek için ödül ya da onlara verdiğimiz bir hediye değil.