- 20 Temmuz 2015
- 1.391
- 2.000
- 133
- 46
- Konu Sahibi socialscientist
-
Boyutla ilgili bir sorun var mı bilmiyorum. Yani ilk ve tek olunca karşılaştırma da yapamıyorum. Ama ilk 30 saniyeden sonra içimde bir şey ha var ha yok öyle hissediyorum. Boyut değil de belki sertliği tam koruyamıyor olabilir. Ama devam ediyor yani. Anlamadım kiCinsellik giderek kendini ve karşındakini keşfettikçe güzelleşen bir şey.
Ama mesela benim ilk ilişkim o zamanki sevgilimle uzun beraberlik sonucu olmuştu. Yani güzeldi ama hiç öyle çok büyük hazlar duyduğumu hatırlamıyorum. Sonraki partnerlerimde haz almayı öğrendim, o insanla aramızda tanımlayamadığım bir şey eksikti. Belki de sizde bir şey yanlış, bir şey eksik ya da uyumsuz; fiziksel ya da ruhsal, bu nedenle bir şey hissetmiyorsunuz.
Bir de şunu sorayım fazla açık olacak boyutla ilgili bir problem var mı? Yani içinizde olduğunu mu hissetmiyorsunuz yoksa zevk mi almıyorsunuz hissetmediğimiz şey bu mu?
Bir de şöyle bir şey var biz kadınlar bekleyip bekleyip sanıyoruz ki muhteşem bir cinsel hayatımız olacak, erkek her daim sevişmeye hazır çünkü erkek hep ister, uzun sürer vs ama erkek arkadaşınız sizin bir şekilde beklentinizi karşılayamamış bence, ya beklentiniz yüksekti daha önce yaşamadığınız için ya da cidden bir problem var ve tek bildiğiniz insan o olduğu için haliyle problemi tanımlayamıyorsunuz.
Benden önce birlikteliği var aslında ama bu bir kadını nasıl mutlu edeceğini biliyor anlamına gelmez tabiSeninki bence bir kadını nasıl mutlu edeceğini bilmiyor.yani galiba fazlasıyla tecrübesiz
Konuyu ne açıdan tutsam elimde kaldı. İnsan sızmış kişiyle ilişkiye girmemeli ki bu gerçekten çok iğrenç bişey. Sonrasında bişey hissetmediğinizi söylediğindeki cevabı da en az bunun kadar iğrenç nasıl yani "bu bu kadar". Adam bencilin önde gideni siz hala zevk alabilir miyim düzelir mi diyosunuz. Pardon ama 30 saniyede ne zevki alacaksınız?Boyutla ilgili bir sorun var mı bilmiyorum. Yani ilk ve tek olunca karşılaştırma da yapamıyorum. Ama ilk 30 saniyeden sonra içimde bir şey ha var ha yok öyle hissediyorum. Boyut değil de belki sertliği tam koruyamıyor olabilir. Ama devam ediyor yani. Anlamadım ki
Boyutla ilgili bir sorun var mı bilmiyorum. Yani ilk ve tek olunca karşılaştırma da yapamıyorum. Ama ilk 30 saniyeden sonra içimde bir şey ha var ha yok öyle hissediyorum. Boyut değil de belki sertliği tam koruyamıyor olabilir. Ama devam ediyor yani. Anlamadım ki
Merhaba hanımlar,
Bir erkek arkadaşım var, kendisi çocukluk aşkım ama 1 yıl önce sevgili olduk. Uzun süredir onu seviyordum. Her şey çok hızlı gelişti. Yakın zamanda evlilik kararı aldık. 5 6 aydır da birlikte yaşıyoruz. Öyle ki resmen evli olmamamıza rağmen ikimizde birbirimizi eş olarak görürüz. Hatta çoğu yerde eşim diye bahsetmişimdir. Bana göre gönül bağı nikah bağından daha önemli ki zaten evlilik için sürekli ısrar eden o. Ailesi de ailem gibidir. Hepsiyle çok iyi anlaşırım.
Erkek arkadaşım bir çok konuda mükemmel. Sinirlenmez alttan alır. Hatasını söylersem mutlaka düzeltir. Beni sevdiğine eminim. Evden işe işten eve. Arkadaşlarıyla çıkacaksa beni de hep yanında ister. Ev işlerinde yardımcı. Hem çalışıp hem okuyorum, kariyerime hep destek vs vs
Peki sorun ne? Sorun şu ki ilişkimizin ilk başında birlikte yaşamaya başladığımızda cinsel birliktelik için ısrar ediyordu. Ben de kendimi hazır hissetmediğim için reddediyordum. Ama o zamanlar aşırı istekli sürekli dokunan yakınlaşan bir insandı.
Bana sen hiç hata yapmadın mı bir kere de benim için hata yap ne olacak falan dedi. Sen böyle yaparsan buz gibi bir çift olacağız dedi. İlkler hiç unutulmaz ben bu bağın oluşmasını istiyorum aramızda dedi. Benim ilkti bu arada. Ben de kendimi ikna ettim bu yüzden. Ama kafam o kadar karışık ki bir türlü kendimi bırakamıyordum. Neyse dedim ki ben alkol alayım sen bitir şu işi somra gerisi gelir. 50 kere emin misin dedi eminim dedim sonra oldu işte öyle ama hatırlamıyorum komple sızmışım. Ben de kendim izin verdiğim için takılmadım böyle özel bir şeyi hatırlamadığıma.
Sonra cinsel hayatımız normal bir şekilde devam etti. Ben kendi performansımın tecrübesiz biri için inanılmaz iyi olduğunu düşünüyorum ve kendisi de şaşırdı hatta. Onun da süre olarak bir sıkıntısı yok. Daha bir kere reddetmemişimdir. Neyse ama ben hiç bir şey hissetmiyorum. O da işi bitince öpüp koklayıp bırakıyor. Bir kaç kere ima ettim anlamadı sanırım. En son açık açık konuştum. Bu bu kadar oluyor. Mutlu son sevgilinle uykuş dedi uyudu. Ben de bunu biraz takıntıı haline getirdim. O kadar ısrarcıydı ki beklentim yüksek oldu galiba. Bir de 2 aydır falan hep ben başlatıyorum. İstemiyor musun diyorum hayır çok istiyorum diyor. Sonra bu bir şey hissetmeme muhabbeti üzerine bana benim için iletişim yataktan daha önemli dedi. Ben de o zaman neden baskı yaptın bana dedim ve çok üzülmeye başladım böyle olduğu için. Bu arada öper sever sarılır aşırı ilgilidir bunlarda da sorun yok
Şimdi beni eskisi gibi öpmüyormuş gibi hissediyorum. Eskisi gibi istemiyor sanki. O heyecan heves kaybolmuş gibi. Bunlar benim için önemli bunlara takılıyorum bir yandan da bir şey hissetmeme durumum var. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama kimseye anlatamazdım içimi döktüm en azından. Biriniz bana sana rahat batmış, sen de sorun var memnuniyetsizsin falan derse çok mutlu olacağım.
garip gerçekten.ben kendimce evlenmeden böyle ilişkileri tasvip etmiyorum..
ben evliyim zaten ve ilkim kocam.o yüzden dedim.sonuçta herkesin görüşleri farklıdır sizinkide bu yönde.verdiginiz bilgi icin tesekkür ediyoruz.
siz evlendikten sonra yaparsiniz ve sorun kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?