- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
- Konu Sahibi socialscientist
-
bu kadar oluyorsa gitsin masturbasyon yapsın. bişey hissetmiyorsanız niye sevişiyorsunuz ki? adamın ihtiyaçlarını gidermek için mi?Ben 24 o 25.
Bu konuyu konuşmakta zorlanıyorum ben. 2 kez bir şey hissetmediğimi söyledim. Çok da uzatamadım utanıyorum. İşte konuda yazdığım cevabı verdi. Bu kadar oluyor bu dedi.
Şu sıralar komple yanaşmıyorum zaten. Ama adam ne yaparsam yapayım o kadar mutlu ki. Kızıyorum gelip şapur sşupur öpüyor. Mutluluktan gözlerinin içi gülüyor ben de kendim de sorun arıyorum böyle oluncaBu bu kadar oluyor doğru bir yanıt değil sadece erkekler kadınlara göre daha kolay tatmin olabildiği için ona göre hava hoş:) ama size değer veriyorsa sizin de zevk almanız için çabalaması lazım. Beraber keşfedeceksiniz. Memnuniyetsiz de değilsiniz, gayet sizin de zevk almaya hakkınız var. Bazen yarıda bırakın belki anlar nasıl bir his olduğunu.
Tamamdır, teşekkür ederim
Tabi ki daha iyi oluyor. Sen kendini tanıyacaksın, birbiriniİ tanıyacaksınız. Neleri seviyorsunuz, sevmiyorsunuz öğreneceksiniz. Cinsellik öyle iki kere iki dört denilecek bir olay değil. Bir formülü yok. Kendinizi keşfedeceksiniz.
Ama karşındaki adamın da buna istekli olması, seni tatmin etmek için uğraşması gerek. Öyle hadi sevişelim hop oldu bittiyle kadının zevk alması mümkün değil. Seni uyrmayı bilmesi, bilmiyorsa öğrenmesi gerek. Bu konuda sen yönlendirme yapabilirsin.
Hayır hiç de öyle bir kadın olduğumu düşünmüyorum. En azından olmak istediğim insan o tip değil. Ben istediğim için yaklaşıyorum ama sonu güzel bitmiyor benim için.bu kadar oluyorsa gitsin masturbasyon yapsın. bişey hissetmiyorsanız niye sevişiyorsunuz ki? adamın ihtiyaçlarını gidermek için mi?
Haklı olabilirsiniz. Bitsin de kurtulayım diye baktım sanırım en başta. O anki ruh halim öyle davranmaya itti.Şimdi eleştirilecek şeyler var elbet.
Mesela sizin ben sızayım sen işini bitir demeniz. Cinselliğe bu şekilde yaklaşmanız hata.
Ama zevk alamama konusuna takıldım ben.
Bu bu kadar diye bir şey yok.
Ben çok zevk alıyorum mesela almasa idim hiç istemezdim sanırım cinselliği yaşamayı.
Bunun üzerinde durup çözüm üretmeniz lazım.
Açık açıkta yazıp soramıyoruz ki bazı şeyleri :/
Hayır hiç de öyle bir kadın olduğumu düşünmüyorum. En azından olmak istediğim insan o tip değil. Ben istediğim için yaklaşıyorum ama sonu güzel bitmiyor benim için.
Ben karı koca demek için belediyeden izin almayı gerekli görmüyorum. Aramızda öyle bir bağ olduğuna inanıyorum. Herkesin kendi bakış açısı. Rahatsız edici buluyorsanız yorum yapmayabilirsiniz. Önerileriniz için teşekkür ediyorum.sonu güzel bitmiyorsa başka bişey deneyin. bana bu konu çok rahatsız edici geldi. karı koca değilsiniz sonuçta.
of allah aşkına tamam en modern sensin bravo böyle devam. akıl soruyorsun yardımcı olmaya çalışıyoruz.Ben karı koca demek için belediyeden izin almayı gerekli görmüyorum. Aramızda öyle bir bağ olduğuna inanıyorum. Herkesin kendi bakış açısı. Rahatsız edici buluyorsanız yorum yapmayabilirsiniz. Önerileriniz için teşekkür ediyorum.
Evet demeyi biliyorum. Bu da kendi bakış açımla uyumlu bir beyan zaten. Yardımlarınız için teşekkür etmiştim zaten.of allah aşkına tamam en modern sensin bravo böyle devam. akıl soruyorsun yardımcı olmaya çalışıyoruz.
karı kocayı o manada demedim. evcilik oynayıp seksten memnun değilim ühühühü demeyi biliyorsunuz ama.
Karı koca olsalar rahatsız edici olmayacak mı?sonu güzel bitmiyorsa başka bişey deneyin. bana bu konu çok rahatsız edici geldi. karı koca değilsiniz sonuçta.
Konuda benim için tek rahatsız edici olan şey; siz uyurken sevgilinizin sizinle ilişkiye girmesi. Tabii başta sizin "uyurken olsun bitsin bu iş"Hanımlar ben cinsel hayatımdan memnum değilim yardım edin demedim, taktik verin de demedim. Ben mi büyütüyorum yoksa cidden bir sorun mudur bu diye akıl almaya geldim. Konuda rahatsız edici ne var?
Ben izin vermiştim. Tecavüz olduğunu düşünmüyorum ne kadar rahatsız edici bulsam da.oğlan sızmış sevgilisine tecavüz de beis görmemiş. her yeri iyi anlayışlı olsa ne yazar.
Sizin isteginizle de olsa size sarhosken yaklaşması. Adam coo mu yoklukta yani dünyanın sonu gibi olmus.Hanımlar ben cinsel hayatımdan memnum değilim yardım edin demedim, taktik verin de demedim. Ben mi büyütüyorum yoksa cidden bir sorun mudur bu diye akıl almaya geldim. Zira eşlerinin cinsel performansından, isteksizliğinde burada dert yanan çok kadın var. Korkuyorum o noktaya gelmek istemiyorum. O yüzden bu bir sorununun belirtisi mi anlamak istedim. Konuda rahatsız edici ne var?
Hanımlar ben cinsel hayatımdan memnum değilim yardım edin demedim, taktik verin de demedim. Ben mi büyütüyorum yoksa cidden bir sorun mudur bu diye akıl almaya geldim. Zira eşlerinin cinsel performansından, isteksizliğinde burada dert yanan çok kadın var. Korkuyorum o noktaya gelmek istemiyorum. O yüzden bu bir sorununun belirtisi mi anlamak istedim. Konuda rahatsız edici ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?