- 4 Şubat 2019
- 4.054
- 8.862
- 158
- Konu Sahibi socialscientist
-
Hiç almıyorum desem yeridir.siz sızıp kaldıysanız sizinle sevişmeye nasıl devam edebildi aklım almadı. öncesinde izin vermiş olsanız dahi bırakması lazımdı.
bişey hissetmiyorum dediğiniz hiç mi zevk almıyorsunuz yoksa orgazm mı olmuyorsunuz?
Teşekkür ederimSana rahat batmış ,sende sorun var memnumiyetsizsin..
Hiç almıyorum desem yeridir.
Bence de bırakması gerekirdi. Ama içmeden önce sakın bırakma diye tembihledim. Ama yine de bırakmalıydı gibi hissediyorum şuan. O zaman takılmamıştım ama böyle kötü gidince takılmaya başladım
Belki de bilemiyorum ama bunca zamanda bulurdum diye düşünüyorum. Genelde aktif olan benim zaten öyle çuval gibi serilmek gibi bir durumum da yoknasıl hiç zevk alamazsınız ki?
doğru yöntemi bulamamış olabilirsiniz.
Belki haklısınız ama cinsellik hariç hiç öyle bir durum yok. Her gün hadi artık nikah tarihi alalım modunda. Ne bileyim eve okuldan geç gelirim kapıda kucağına alır ev içinde koşturur falan aşırı ilgilidir. Bi bu konuyu beceremedik heraldeUlaşılmaz olmanız onda heyecan uyandırmış ulaşınca da Bi önemi hevesi kalmamış bence
Belki de bilemiyorum ama bunca zamanda bulurdum diye düşünüyorum. Genelde aktif olan benim zaten öyle çuval gibi serilmek gibi bir durumum da yok
Ben 24 o 25.bu konuyu konuştuğunuzda erkek arkadaşını çözüm üretmiyor mu?
bu ilişkiden bana pek hayır gelmez gibi geldi.
yaşlar kaç.?
Yok bi 4 aydır falan yaşıyoruz. Son 2 aydır hep ben başlatıyor gibiyim. Yoğun çalışıyorum onu gerekçe gösteriyor.5-6 aydır birlikte yaşayıp son 2aydir birliktelik yaşıyorsun doğru mu anladım? Seneler sonra o ilk zamanlardaki şey azalıyor ama sizde azıcık çabuk olmuş. Ten uyumu ten uyumu der durur kk,belki sizdeki öyle biseydir. Bilenler yorum yaparlar birazdan:)
Gerçekten öyle mi? Ben git gide daha monotonlaşacak ve hiç zevk alamayacağım gibi düşünüyorum. Zamanla daha iyi mi oluyor yani?Cinsel yaşamınız o kadar yeni ki daha zevk alma aşamasına geçmez zamanla kendinizi tanıyarak partnerinizin yardımıyla olur. Ama görüyorum ki partneriniz sadece kendini düşünen bencil bir insan. O yüzden işiniz zor.
Gerçekten öyle mi? Ben git gide daha monotonlaşacak ve hiç zevk alamayacağım gibi düşünüyorum. Zamanla daha iyi mi oluyor yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?