Bir problem var mı yoksa ben mi memnuniyetsizim?

socialscientist

Huysuz Şirin Emma
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
4.054
8.862
158
Merhaba hanımlar,

Bir erkek arkadaşım var, kendisi çocukluk aşkım ama 1 yıl önce sevgili olduk. Uzun süredir onu seviyordum. Her şey çok hızlı gelişti. Yakın zamanda evlilik kararı aldık. 5 6 aydır da birlikte yaşıyoruz. Öyle ki resmen evli olmamamıza rağmen ikimizde birbirimizi eş olarak görürüz. Hatta çoğu yerde eşim diye bahsetmişimdir. Bana göre gönül bağı nikah bağından daha önemli ki zaten evlilik için sürekli ısrar eden o. Ailesi de ailem gibidir. Hepsiyle çok iyi anlaşırım.

Erkek arkadaşım bir çok konuda mükemmel. Sinirlenmez alttan alır. Hatasını söylersem mutlaka düzeltir. Beni sevdiğine eminim. Evden işe işten eve. Arkadaşlarıyla çıkacaksa beni de hep yanında ister. Ev işlerinde yardımcı. Hem çalışıp hem okuyorum, kariyerime hep destek vs vs

Peki sorun ne? Sorun şu ki ilişkimizin ilk başında birlikte yaşamaya başladığımızda cinsel birliktelik için ısrar ediyordu. Ben de kendimi hazır hissetmediğim için reddediyordum. Ama o zamanlar aşırı istekli sürekli dokunan yakınlaşan bir insandı.

Bana sen hiç hata yapmadın mı bir kere de benim için hata yap ne olacak falan dedi. Sen böyle yaparsan buz gibi bir çift olacağız dedi. İlkler hiç unutulmaz ben bu bağın oluşmasını istiyorum aramızda dedi. Benim ilkti bu arada. Ben de kendimi ikna ettim bu yüzden. Ama kafam o kadar karışık ki bir türlü kendimi bırakamıyordum. Neyse dedim ki ben alkol alayım sen bitir şu işi somra gerisi gelir. 50 kere emin misin dedi eminim dedim sonra oldu işte öyle ama hatırlamıyorum komple sızmışım. Ben de kendim izin verdiğim için takılmadım böyle özel bir şeyi hatırlamadığıma.

Sonra cinsel hayatımız normal bir şekilde devam etti. Ben kendi performansımın tecrübesiz biri için inanılmaz iyi olduğunu düşünüyorum ve kendisi de şaşırdı hatta. Onun da süre olarak bir sıkıntısı yok. Daha bir kere reddetmemişimdir. Neyse ama ben hiç bir şey hissetmiyorum. O da işi bitince öpüp koklayıp bırakıyor. Bir kaç kere ima ettim anlamadı sanırım. En son açık açık konuştum. Bu bu kadar oluyor. Mutlu son sevgilinle uykuş dedi uyudu. Ben de bunu biraz takıntıı haline getirdim. O kadar ısrarcıydı ki beklentim yüksek oldu galiba. Bir de 2 aydır falan hep ben başlatıyorum. İstemiyor musun diyorum hayır çok istiyorum diyor. Sonra bu bir şey hissetmeme muhabbeti üzerine bana benim için iletişim yataktan daha önemli dedi. Ben de o zaman neden baskı yaptın bana dedim ve çok üzülmeye başladım böyle olduğu için. Bu arada öper sever sarılır aşırı ilgilidir bunlarda da sorun yok

Şimdi beni eskisi gibi öpmüyormuş gibi hissediyorum. Eskisi gibi istemiyor sanki. O heyecan heves kaybolmuş gibi. Bunlar benim için önemli bunlara takılıyorum bir yandan da bir şey hissetmeme durumum var. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama kimseye anlatamazdım içimi döktüm en azından. Biriniz bana sana rahat batmış, sen de sorun var memnuniyetsizsin falan derse çok mutlu olacağım.

Hiç almıyorum desem yeridir.
Bence de bırakması gerekirdi. Ama içmeden önce sakın bırakma diye tembihledim. Ama yine de bırakmalıydı gibi hissediyorum şuan. O zaman takılmamıştım ama böyle kötü gidince takılmaya başladım

nasıl hiç zevk alamazsınız ki?
doğru yöntemi bulamamış olabilirsiniz.

5-6 aydır birlikte yaşayıp son 2aydir birliktelik yaşıyorsun doğru mu anladım? Seneler sonra o ilk zamanlardaki şey azalıyor ama sizde azıcık çabuk olmuş. Ten uyumu ten uyumu der durur kk,belki sizdeki öyle biseydir. Bilenler yorum yaparlar birazdan:)

Ulaşılmaz olmanız onda heyecan uyandırmış ulaşınca da Bi önemi hevesi kalmamış bence
Belki haklısınız ama cinsellik hariç hiç öyle bir durum yok. Her gün hadi artık nikah tarihi alalım modunda. Ne bileyim eve okuldan geç gelirim kapıda kucağına alır ev içinde koşturur falan aşırı ilgilidir. Bi bu konuyu beceremedik heralde

Ya ben siz sizdiktan sonra devam etmesine takıldım. Bence iğrenç bir şey. Asla yapmaması gerekirdi. Bir de aşırı ısrar sonucu gelişen cinsellige karşıyım ben. Hele bir de evli değilsiniz tamamen hür iradenizle olması gerekirdi. Bilinçaltınızda hala bunun etkisi var asmadan da haz alacağınızı düşünmüyorum.

Belki de bilemiyorum ama bunca zamanda bulurdum diye düşünüyorum. Genelde aktif olan benim zaten öyle çuval gibi serilmek gibi bir durumum da yok

bu konuyu konuştuğunuzda erkek arkadaşını çözüm üretmiyor mu?
bu ilişkiden bana pek hayır gelmez gibi geldi.
yaşlar kaç.?

bu konuyu konuştuğunuzda erkek arkadaşını çözüm üretmiyor mu?
bu ilişkiden bana pek hayır gelmez gibi geldi.
yaşlar kaç.?
Ben 24 o 25.

Bu konuyu konuşmakta zorlanıyorum ben. 2 kez bir şey hissetmediğimi söyledim. Çok da uzatamadım utanıyorum. İşte konuda yazdığım cevabı verdi. Bu kadar oluyor bu dedi.

Yok bi 4 aydır falan yaşıyoruz. Son 2 aydır hep ben başlatıyor gibiyim. Yoğun çalışıyorum onu gerekçe gösteriyor.
Şaşırtıcı olan da bu. Bence harika bi ten uyumumuz var yani cinsellik olmadan yakınlaşmalarımızda ben o elektiriği çok iyi hissediyordum. Sorun cinsellik olunca ortaya çıkıyor. Kitap okuyo gibiyim

Cinsel yaşamınız o kadar yeni ki daha zevk alma aşamasına geçmez zamanla kendinizi tanıyarak partnerinizin yardımıyla olur. Ama görüyorum ki partneriniz sadece kendini düşünen bencil bir insan. O yüzden işiniz zor.

Gerçekten öyle mi? Ben git gide daha monotonlaşacak ve hiç zevk alamayacağım gibi düşünüyorum. Zamanla daha iyi mi oluyor yani?

Bu bu kadar oluyor doğru bir yanıt değil sadece erkekler kadınlara göre daha kolay tatmin olabildiği için ona göre hava hoş:) ama size değer veriyorsa sizin de zevk almanız için çabalaması lazım. Beraber keşfedeceksiniz. Memnuniyetsiz de değilsiniz, gayet sizin de zevk almaya hakkınız var. Bazen yarıda bırakın belki anlar nasıl bir his olduğunu.

Gerçekten öyle mi? Ben git gide daha monotonlaşacak ve hiç zevk alamayacağım gibi düşünüyorum. Zamanla daha iyi mi oluyor yani?

Tabi ki daha iyi oluyor. Sen kendini tanıyacaksın, birbiriniİ tanıyacaksınız. Neleri seviyorsunuz, sevmiyorsunuz öğreneceksiniz. Cinsellik öyle iki kere iki dört denilecek bir olay değil. Bir formülü yok. Kendinizi keşfedeceksiniz.
Ama karşındaki adamın da buna istekli olması, seni tatmin etmek için uğraşması gerek. Öyle hadi sevişelim hop oldu bittiyle kadının zevk alması mümkün değil. Seni uyrmayı bilmesi, bilmiyorsa öğrenmesi gerek. Bu konuda sen yönlendirme yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…