Bir parfüm arıyorum

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
İki parfüm arıyorum.Nasıl bir parfüm aradığımla ilgili bilgi veriyim.Önccelikle açık alıcam en iyisi bargello diye duydum ama yinede fikirlerinizi verin.İki tane alıcam.Birisi dior addictin açık rengi gibi hafif günlük bir koku olabilir çiçekli ferah ama baharatlı kesinlikle değil.Marc Jacbs daisyde olabilir ama kalıcı olması lazım .Dkny parfümleri falan sevmem.İkinci koku ise çukulatalı hindistan cevizli karamelli falan olabilir yine kalıcı birşey tabiki .Ama lütfen açık parfümünü deneyenler yazsın çünkü çok farklı açıkla orjinal

Canım sana parfüm öneremem çünkü benim söyleyeceğim çoğu şeyi biliyorsundur Ama bargello kullandım, hiç önermiyorum. Birincisi çok yağlı, ikincisi çok alkollü, üçüncüsü çoğu benzemiyor. DP daha iyi. Ama dp den alacaksan o da alkollü ilk sıktığında gerçek kokuyu vermiyor 20 dakikada oturuyor. Bu yüzden açık parfümler kötü gibi geliyor ama kokunun oturması uzun sürüyor problem bu. Ben orijinal parfümlerimi tazelemek için kullanıyorum diğer türlü batıyorum valla Ha bir de qlife ve ixora da başarılı ama kalıcılık konusunda DP. (Her parfümü değil.)

benim bulundugum yerde same naturel diye bir marka var ve süper hiç yaglı degil ve gayette kalıcı dp ve ixora kullandım cok yaglıydı kıyafetlerimde iz bırakıyordu

hindistan cevizli karamelli konusunda sana Victoria's Secret vücut spreylerini öneririm özellikle vanilya seviyorsan bunu alabilirsin en iyisi bu bence kalıcılık konusunda çok iyi hemde bir kutusu neredeyse 1 seneye yakın gidiyor fiyatı da benim aldığım sitede 35 mi neydi denemekten zarar çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…