bende merak ettim onu buldunuz mu acaba ??Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Bir parfüm arıyorum bikaç sene öncesinde kullanmıştım ancak şişesini kaybettim ismini de bilmiyorum sadece kokusu var aklımda bilmiyorumkismile Palmolive duş jelinin aroma terapi serisinden kırmızı olanı gibi kokuyodu aynı =D tabi bunu satın almak istediğim kişiye söyleyince acayip bi yüz ifadesiyle karşılaşıyorum binlerce parfümün içinden yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar benneyaptımki Araştırmalarım sonucu öğrendimki duş jelinin içindeki bitkiler yasemin, gül yağı ve orkide özüymüş. Şimdi benim derdim bu bitkileri içinde barındıran bir parfüm bilip bilmediğinizdir ?? Böyle biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :kedi:
Yaklaşık iki sene sonra buldum bir müşterimin üzerinde aldım kokuyu hemen sorduk tabi Escada Magnetism ismi. Hamileliğimden önce bir şişe aldım 100 ml ama gebelikle başlayan koku duyarlılığı sebebiyle artık çok çok nadir kullanabiliyorum, çok yoğun ama bir o kadar da güzel bir kokusu var. İki seneyi geçti hala öylece duruyor şişebende merak ettim onu buldunuz mu acaba ??
Yalnız magnetismi palmolive kırmızı duş jeline nasıl benzettiniz ya şaştım doğrusuYaklaşık iki sene sonra buldum bir müşterimin üzerinde aldım kokuyu hemen sorduk tabi Escada Magnetism ismi. Hamileliğimden önce bir şişe aldım 100 ml ama gebelikle başlayan koku duyarlılığı sebebiyle artık çok çok nadir kullanabiliyorum, çok yoğun ama bir o kadar da güzel bir kokusu var. İki seneyi geçti hala öylece duruyor şişe
Sonradan ben de çok şaştım ama o kokuyu duyunca bana o jeli çağrıştırıyordu hepYalnız magnetismi palmolive kırmızı duş jeline nasıl benzettiniz ya şaştım doğrusu
bulmanıza cok sewindim :)) öncelıkle bende hamileyken hersyeden tiksinmıstım ama escada güzeldirYaklaşık iki sene sonra buldum bir müşterimin üzerinde aldım kokuyu hemen sorduk tabi Escada Magnetism ismi. Hamileliğimden önce bir şişe aldım 100 ml ama gebelikle başlayan koku duyarlılığı sebebiyle artık çok çok nadir kullanabiliyorum, çok yoğun ama bir o kadar da güzel bir kokusu var. İki seneyi geçti hala öylece duruyor şişe
Evet hala çok seviyorum ama maalesef sıkıntı kokudan tiksinme değil de nefes aldırmaması, tıkanıyorum hemenbulmanıza cok sewindim :)) öncelıkle bende hamileyken hersyeden tiksinmıstım ama escada güzeldir
hala duruyor mu parfüm ? nerden almıstınız kullanım tarihi gecmemısse takas düşünürsenizz ben talibim onaEvet hala çok seviyorum ama maalesef sıkıntı kokudan tiksinme değil de nefes aldırmaması, tıkanıyorum hemen
zara hiçç kalıcı olmuyoo bende yaKızlar ben Zara'dan 2 tane parfüm aldım çok memnunum 5-6 ayrı parfümüm war ama Zara'dan aldıklarım çok güzeller isterseniz size ismini yazarım şuan aklımda değil
with love, floralzara hiçç kalıcı olmuyoo bende yasizinkii nelerr
hala duruyor mu parfüm ? nerden almıstınız kullanım tarihi gecmemısse takas düşünürsenizz ben talibim onayada herhangi takas düşündgnzz parfüm varsa ...
gidincee hemen bakaymmm :)with love, floral
ben çok beğeniyorum bu ikisini hemde kalıcı sık bileğine gitmiyo bide bunları deneyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?