Bir Parfüm Arıyorum ??

nathifa

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
690
487
333
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Bir parfüm arıyorum bikaç sene öncesinde kullanmıştım ancak şişesini kaybettim ismini de bilmiyorum sadece kokusu var aklımda bilmiyorumkismile Palmolive duş jelinin aroma terapi serisinden kırmızı olanı gibi kokuyodu aynı =D tabi bunu satın almak istediğim kişiye söyleyince acayip bi yüz ifadesiyle karşılaşıyorum binlerce parfümün içinden yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar benneyaptımki Araştırmalarım sonucu öğrendimki duş jelinin içindeki bitkiler yasemin, gül yağı ve orkide özüymüş. Şimdi benim derdim bu bitkileri içinde barındıran bir parfüm bilip bilmediğinizdir ?? Böyle biraz uzun oldu ama kusura bakmayın :kedi:

bende merak ettim onu buldunuz mu acaba ??

bende merak ettim onu buldunuz mu acaba ??
Yaklaşık iki sene sonra buldum bir müşterimin üzerinde aldım kokuyu hemen sorduk tabi Escada Magnetism ismi. Hamileliğimden önce bir şişe aldım 100 ml ama gebelikle başlayan koku duyarlılığı sebebiyle artık çok çok nadir kullanabiliyorum, çok yoğun ama bir o kadar da güzel bir kokusu var. İki seneyi geçti hala öylece duruyor şişe

Yalnız magnetismi palmolive kırmızı duş jeline nasıl benzettiniz ya şaştım doğrusu

Aynen canim nasil benzettin kokulari
Tom Ford Velvet Orchid bu kokuda biraz andiriyor sanki gibi geldi.

bulmanıza cok sewindim :)) öncelıkle bende hamileyken hersyeden tiksinmıstım ama escada güzeldir

Evet hala çok seviyorum ama maalesef sıkıntı kokudan tiksinme değil de nefes aldırmaması, tıkanıyorum hemen
hala duruyor mu parfüm ? nerden almıstınız kullanım tarihi gecmemısse takas düşünürsenizz ben talibim ona yada herhangi takas düşündgnzz parfüm varsa ...

Kızlar ben Zara'dan 2 tane parfüm aldım çok memnunum 5-6 ayrı parfümüm war ama Zara'dan aldıklarım çok güzeller isterseniz size ismini yazarım şuan aklımda değil

hala duruyor mu parfüm ? nerden almıstınız kullanım tarihi gecmemısse takas düşünürsenizz ben talibim ona yada herhangi takas düşündgnzz parfüm varsa ...

Hala duruyor 2014 senesinde almıştık sevil'den ama eşim almıştı o yüzden manevi değeri büyük mümkün değil elden çıkaramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…