• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir otelde aradığınız en önemli özellik?olmazsa olmazınız nedir?

Biz balayında hiç havuza girmedik, hep denizdeydik...
Bence önemli olan denize yakınlığı plajın kum olası denizin temiz olması....
Havuz genelde çok kalabaık oluyor ve çocuklar daha fazla oluyor ve de çocuk ruhlu büyükler saçmasapan devegüreşi gibi trablenden atlaa gibi saçmasapan aktiviteler içinde oldukları için balayı çiftlerine pek de önermiyorum....

Odaları önemli, oda içindeki banyonun konforu önemli.... Ben jakuzi diye ttturmuştum mesela... Bazı oteller 5 yıldızlı bile olsalar bazı odaları duşakabinli :((
Restoranı önemli... açıkbüfe olması değil, zaten hemen hemen her balayı oteli açıkbüfe ama açık büfeden açık büfeye farkvar.... Ben çok yemek değil kaliteli yemek isterim mesela... Özellikle woww otellerinde çeşit çook bol ama lezzet yok....

hmm bakılcak daha bir sürü detay varmşşş:)bende yatak odasının içinde küvet olsun diye tuttrcammbayanssulusmile çoook hoşuma gidiyoo:)

Bence de onemli olan odada jakuzi olması kesinlikle
ama odasında jakuzi olan otel fiyatlarını gorunce neyse diyorum jakuzi olmasa da olur :)
ama madden size sorun cıkarmıyorsa kesinlike jakuzili secin..
bence minibar da onemli bir de balkon olsun

damat diycem konu sapacak lülülülülülü bence hizmet..önemlı vede hijyen jakuzı güzel ama kişisel bı sey değil ben çok da önermem şahsen

damat diycem konu sapacak lülülülülülü bence hizmet..önemlı vede hijyen jakuzı güzel ama kişisel bı sey değil ben çok da önermem şahsen

Evet hijyen cok oenli gercekten.. zira annem gecen sene antalyaya tatile gittiler otelde zehirlendi. 4 unluk tatilin 3 gununu hastanede serumla geçirdi

bir arkadasımda balayında gittigi otelden mikrop kapmıs hala onun acısını cekiyor iyleşmiyor cocugu da olamıyor ilaçlarrdan cok uzucu bir durum

annem iyi de arkadasıma uzuluyorum umarım gecer onun hastalıgı gerci 2 yıldır tedavi goruyor ama.

Neyse simdi kimsenin moralini bozmayalım tatile gitmeden once ne kadar koruyucu aşı varsa yaptırmak gerek demekki :)

ben odalara bakarim,göz zevkime hitap edip etmemesine
sonra plaja ve sehir merkezine yakinligi önemli
otelde genelde bulunun kesimde önemli benim icin(rus,alman vs) ruslarin akin akin gittigi otellerden uzak durmaya calisiyorum

ve bunlarin hepsi tamamsa nete girer oteli arastiririm
en mühim nokta hijyen-odalarin ve yemegin temiz olmasi lazim.

oadaların dizaynı neadar önce bakım yapıldığını ele verir ona bakarım.
yemeklerine ve çeşidine bakarım yorumları okurum.
kapalı havuz varmı diye bakarım eğer sezon dışı gidiyorsam
denize sıfır olması önemli ve kumlu plaj olması önemli
ve en önemlilerden biri hizmet.
güleryüz olmalı ve taleplerime cevap verilmeli

odaların ferah ve göze güzel görünmesi öneml tabi..ben restorana da çok dikkat ederim mesela şık olmalı..yemek ve lezzetin dışında,masa sandalye düzeni fln..banyoda önemli tabii..balkon geniş olmalı ve denize yakın olmalı

Back