• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir onerisi olan?

BirTutamMutluluk20

azerinnn
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
29.255
37.329
798
merhaba kizlar:KK3:
Bilindik uzere 3uz ogullarim var.subatin 4de 2 yaslari olacak.cok aktif 3 tane canavarciklar kendileri:)ev ev olmaktan cikti her seyi kaldirdik 6-7 aydan fazladir sandalyeler masanin uzerinde:)artik daral geldi eve bakinca icim skiliyo.su sandalyeleri nasil asagida tuta bilirim?yani yerine dizmek istiyorum artik.bacaklarindan lastikle ski ski sardim dikkatlerini daha cok cekti ne yapip edip siyirip cikardilar:)
siz nasil yapiyorsunuz?bana ne onerirsiniz?

Son düzenleme:
Ben duvar tarafına yasladım. Önüne masayla sıkıştırdım. Bizim masa eşek ölüsü gibi. Yemek yerken düzeltiyorum. 3 üz bebek zor ama ne büyük zenginlik. Bahtları güZel, ömürleri uzun olsun.
Amin tesekkur ederim canim
Allahim isteyen her kese nasip etsin insallah
yaslayacak bos duvar yok ki:)olsa bile 2 en fazla 3 sandalyeyi indire bilirim digerleri yine kalacak

Allah yardımcınız olsun....Hiç bir şey kaldırmadım ama çocuktan çocuğa da değişiyor tabi helede 3 velet Maşallah kolaylıklar diliyorum....
tesekkur ederim
gercekten oyle kizim da boyle degildi hic bi sey kaldirmamistim ama bunlar fena:)ayak acar acmaz kanepe tepelerine tirmanmaya basldilar:)

tesekkur ederim
gercekten oyle kizim da boyle degildi hic bi sey kaldirmamistim ama bunlar fena:)ayak acar acmaz kanepe tepelerine tirmanmaya basldilar:)
1 tane olsa kaldırma öyle alışsın diyeceğim ama 3 olunca yemezler:)1 ni zaptedersin de 3 ü için en güzeli kaldırmak sanırım:)))

1 tane olsa kaldırma öyle alışsın diyeceğim ama 3 olunca yemezler:)1 ni zaptedersin de 3 ü için en güzeli kaldırmak sanırım:)))
:)evet aynen oyle yemiyolar bunlar cok uyanik cikti:)
6-7 aydir sandalyeler masanin uzerinde dun de orta sehpayi kaldirdik uzerine cikip dans ediyolar el-ele tutusup:)
o da gidince ev bombos tuhaf oldu

Üçüz konusunu bilemiyorum ama çocuklar baştan itibaren eşyaların varlığına alışırsa daha iyi olur. Biz hiçbir şey kaldırmamıştık...

Siz şimdi indirdiğinizde ekstra dikkatlerini çekecek muhtemelen. O yüzden belki 1 sene daha beklemeniz daha iyi olabilir, en azından 3 yaşında biraz daha laf anlar hale gelirler.

merhaba kizlar
Bilindik uzere 3uz ogullarim var.subatin 4de 2 yaslari olacak.cok aktif 3 tane canavarciklar kendileri:)ev ev olmaktan cikti her seyi kaldirdik 6-7 aydan fazladir sandalyeler masanin uzerinde:)artik daral geldi eve bakinca icim skiliyo.su sandalyeleri nasil asagida tuta bilirim?yani yerine dizmek istiyorum artik.bacaklarindan lastikle ski ski sardim dikkatlerini daha cok cekti ne yapip edip siyirip cikardilar:)
Benim 2 yaşında bir oğlum var. Üstü cam, oyuncak fırlatıyor diye masayı kaldırdık, tabi sandalyeler açıkta kalınca onlar direkt kalktı. Ama öncesinde duvar tarafına dizip masayla sıkıştırıyordum bir kısmını.

Bu arada çekmece dolap kilitleri aldık. Ya söktü attı ki zaten çift taraflı bant o kadar da iyi tutmuyor, ya da mekanizmalarını çözdü. Konsolun kulplarını söktük, gümüşlüklerin alt rafını çıkartmakla kalmayıp, içine girip oturuyor diye dıştan kurdeleyle bağladım. TV sehpası kalktı, duvara monte ettik .Evde hiçbir aksesuar kalmadı. Ben de sıkıldım bu halden ama geçici bir süreç.

Bana bir tanesiyle başetmek bile yorucu oluyor Allah size güç kuvvet versin. Bir yandan da çok şirin. Üçü birden sarılsa öpse ne tatlı. Zaten bu tatlılıkları yüzünden insan her şeye katlanabiliyor.

Üçüz konusunu bilemiyorum ama çocuklar baştan itibaren eşyaların varlığına alışırsa daha iyi olur. Biz hiçbir şey kaldırmamıştık...

Siz şimdi indirdiğinizde ekstra dikkatlerini çekecek muhtemelen. O yüzden belki 1 sene daha beklemeniz daha iyi olabilir, en azından 3 yaşında biraz daha laf anlar hale gelirler.
Arkadaşım ben de öyle diyordum. İlk çocuğumda hiç kaldırmamıştım ama oğlum çok farklı. Tehlikeli işler yaptığı için kaldırmak zorunda kaldık.

Ayyy bunu okuyunca çok güldüm :KK70: Allah yardımcınız olsun...
:KK70:once el ele tutusup oynuyolar sonra biri duserse kavga cikiyo:KK70:
Yardımcı biri var mı yoksa tek başınıza bu çeteyle baş edebiliyormusunuz:)
ev islerine yardimci var cocuklarla tek basinayin bi gun kolumu bacagini yiyecekler diye cok korkuyorum:KK70:

ben de oyle diyodum ama o islet oyle olmuyomus:KK53:hele de ucuzse birini oyalaya bilirsin ikincini oyalaya bilirsin ama 3cu mutlaka cikacaktir o sandalyeye :KK45:
Benim 2 yaşında bir oğlum var. Üstü cam, oyuncak fırlatıyor diye masayı kaldırdık, tabi sandalyeler açıkta kalınca onlar direkt kalktı. Ama öncesinde duvar tarafına dizip masayla sıkıştırıyordum bir kısmını.

Bu arada çekmece dolap kilitleri aldık. Ya söktü attı ki zaten çift taraflı bant o kadar da iyi tutmuyor, ya da mekanizmalarını çözdü. Konsolun kulplarını söktük, gümüşlüklerin alt rafını çıkartmakla kalmayıp, içine girip oturuyor diye dıştan kurdeleyle bağladım. TV sehpası kalktı, duvara monte ettik .Evde hiçbir aksesuar kalmadı. Ben de sıkıldım bu halden ama geçici bir süreç.

Bana bir tanesiyle başetmek bile yorucu oluyor Allah size güç kuvvet versin. Bir yandan da çok şirin. Üçü birden sarılsa öpse ne tatlı. Zaten bu tatlılıkları yüzünden insan her şeye katlanabiliyor.
ben de tum mobilyalarib kapaklarini bantladim:KK43:mutfak dolaplarina da kilit yaptirdim:KK53:
allah sabır versin yeri geliyor millet bir çocukla başa çıkamıyor.
Amin:KK51:

merhaba kizlar
çözüm kaldırmak değil ki. o düzene alıştırmalısınız.

:)evet aynen oyle yemiyolar bunlar cok uyanik cikti:)
6-7 aydir sandalyeler masanin uzerinde dun de orta sehpayi kaldirdik uzerine cikip dans ediyolar el-ele tutusup:)
o da gidince ev bombos tuhaf oldu

evin tuhaflığını vs boş ver de

sandalyeler masa üstünde daha tehlikeli değil mi

çekerler üstlerine düşer

üç tane erkek çocuk koşturmacalı geçer

bence sen her şeyi kaldırsan da olur

yere at minder yuvarlansınlar

bende bir tane var

bir ara spor salonu yeri gibi döşetsek tüm salonu minderle tepişsin dursun diye bakmıştım netten

O evde sandalye olmasi bile bir mucize.
En guzeli bos oda yerlere minder :KK70:

Fikrim yok tek tek indir dikkat cekmez belki ama inanmadim bu yazdigima.
ben de:KK53:
çözüm kaldırmak değil ki. o düzene alıştırmalısınız.
iyi de nasil alisana kadar kafa goz kalmaz ki onlarda:eek:
evin tuhaflığını vs boş ver de

sandalyeler masa üstünde daha tehlikeli değil mi

çekerler üstlerine düşer

üç tane erkek çocuk koşturmacalı geçer

bence sen her şeyi kaldırsan da olur

yere at minder yuvarlansınlar

bende bir tane var

bir ara spor salonu yeri gibi döşetsek tüm salonu minderle tepişsin dursun diye bakmıştım netten
yok daha elleri sandalyeye yetismiyor
basak burcu olarak o dedigin bana cok uzak:KK45:bunlari yapmak bile buyuk basari benim icin:KK45:

ben de:KK53:

iyi de nasil alisana kadar kafa goz kalmaz ki onlarda:eek:

yok daha elleri sandalyeye yetismiyor
basak burcu olarak o dedigin bana cok uzak:KK45:bunlari yapmak bile buyuk basari benim icin:KK45:

bacım üç bebe bakan her şeyi yapar

şaka bir yana sabah biz evden çıkarken hırsız gelse hemen kaçar dedik

yani benden önce birisi burayı soymuş dağıtmış şimdi polis yoldadır diye düşünür

üç küçük çocuk ile ev 70 lik teyze evi gibi durmaz ki

kv min cam sehpası var

eşim oğlum küçükken onu kaldırırdı kv takmıştı vay ben bir şey kaldırmadım da 4 çocuk büyüttüm de sen bunu kaldırıyorsun da vs vs

iyi de orası çocuğun evi değil ve bu cam, senin çocukların küçükken iki somya bir döşek varmış diyoruz kadın hala anlamadı

bence ufaklıklar uzamadan sandalyelere başka çözüm de düşün

altlarına bir oyuncak kutusu vs alır çıkarlar üstüne çekerler sandalyeyi hoş olmayan şeyler yaşanır üzülürsün zira o yaşta koltuk minderinden yahut kendi yastıklarından bile destek yaparlar ayaklarının altına bir de onlar 3 tane birinin aklına gelmese birinin gelir

kolay gelsin

Arkadaşım ben de öyle diyordum. İlk çocuğumda hiç kaldırmamıştım ama oğlum çok farklı. Tehlikeli işler yaptığı için kaldırmak zorunda kaldık.

Yani sandalye ile nasıl tehlikeli işler yapılabilir ki. Üstüne çıkıp düşecekse, koltuktan da düşer aynı şekilde.

Benim oğlum da çok hareketlidir, her yeri herşeyi kurcalar. Ama dediğim gibi herhangi birşeyi kaldırmadık. TV sehpasında çerçeveler, cam eşyalar da vardı, birkaç kere inceledi ama orada olmalarına alışık olduğu için ve dikkat et dediğimiz için kırıp dökmedi.

Konu sahibi şimdi sandalyeleri indirse çok fazla ilgilerini çeker. O yüzden 1 sene daha bekle dedim zaten.

Onun dışında sandalyeler masanın üzerinde daha tehlikeli bana kalırsa. Bi şekilde bacağından tutup çekse üstüne devrilir.

Back
X