• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir önerim var :)

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.846
57.477
798
Sevgili Kazen Kazen ve Mune Mune bu konuyu belki size danışmadan da açabilirdim ama ben sizlerin de katkısı ve onayı ile açılmasını daha faydalı buldum.

Bazen bazı meslek gruplarından özel olarak fikir almak istiyoruz ama konu açıp onların görmesini, konuyu farkedip yazmasını beklemek zor oluyor. Hatta kendileri o konudan haberdar olmayıp yardimci da olamayabiliyorlar.

Şahsen benim mesleğimi bilmeyen biri benden yardım isteyemez. Ama belki de çok yardımcı olabileceğim bir durumdur.

Sizin uygun gördüğünüz bir bölümde en üstte sabit kalacak şekilde bir anket konusu açsak ve meslekleri içeren seçenekler hazırlasak. Hangi meslekteniz oy versek ve kullanıcı adlarımız görülse ben bir avukat arkadaşa özel mesajla bile ulaşabilirim gerektiğinde. Ya da bir öğretmenden fikir isteyen biri bana danışabilir gibi..

Mümkün müdür?

Teşekkür ederim şimdiden..

Merhaba,
Yaklaşık 100 civarında meslek var bunu ankete eklemek teknik olarak mümkün değil. Buna ek olarak KK da gizlilik esas olduğundan üyelerimiz kim olduğunu az da olsa anımsatacak meslekler yerine genelde yanlış meslek işaretliyorlar.

Merhaba,
Yaklaşık 100 civarında meslek var bunu ankete eklemek teknik olarak mümkün değil. Buna ek olarak KK da gizlilik esas olduğundan üyelerimiz kim olduğunu az da olsa anımsatacak meslekler yerine genelde yanlış meslek işaretliyorlar.

En azından gizliliği önemsemeyen üyeler ben yardimci olabilirim bana mesaj atabilirsiniz diyerek oy verir. Az kişi olacağımızı sanmıyorum sevgili Kazen Kazen

Tüm meslekler olmasa da ilk akla gelen doktorluk öğretmenlik avukat mühendis bankacı gibi meslekler olabilir.

Gerçekten ihtiyaç halinde danisabilecegimiz üyeler olması güzel olur.

Konuda bunu belirtsek inadına kimsenin yanlış meslek seçeceğine ihtimal vermiyorum ama zaten danışmak için de aşağı yukarı bildiğim üyelere öncelik veririm ben şahsen. Sitede bol paylaşım yapması, sık çevrimiçi görülmesi etkili olur danısirken..

Back
X