Saç Rengi ve Saç Boyama bır onerım var :D küllü renk ısteyenlere

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
kızlar slm.yenı açtıgınız saclarda benım gıbı kulluluk tutturamıyorsanız tavsıyemı dıkkate alın cunku ben tutturdum nıhayet :) efassor la acctıgım saclarımı kullu acık kumral yapmıstım halen turuuncuydu..bır hafta sonra palette bugulu gece aldım sacımı boyadım 5 dk ıcınde yıkadım cıla gıbı bır ton koyullttu ama cok kullu tatlı bı renk cıkıo hbrınız olsun

fotografını koyabilir misin canım çok merak ettim çünkü buğulu gece tonu çok koyu bi ton.. bilemedim o riske girebilir miyim :44:

bende foto istiyorum
röfle yaptırdım hiç memnun kalmadım arkadasım acık küllü kunrala boyuyor ama turuncu gibi
anlamadım bu kumral ya yeseriyor ya turuncu oluyor ben galiba kuaföre gidcem onlarda cok güzel yapıyor ya

Buğulu gece'yi nedense çok beğeniyorum ama bayağı koyu olduğu için bende nasıl durur bilemiyorum.Bir fotoğraf yüklersen önceki hali ve sonraki hali olarak iyi olur canım.

kızlar resım yarın koyarımda evet koyu renk gıbı ama zatn surup 5 dk falan tutup yıkıcaksınız sakın 35 dk beklemeyın

kızlar resım yarın koyarımda evet koyu renk gıbı ama zatn surup 5 dk falan tutup yıkıcaksınız sakın 35 dk beklemeyın

evet bencede 35 dk beklemesinler yoksa saçları benim gibi olur..resimli konu açtım kızlar ordan bakabilirsiniz kızılın üstüne yapcak olan varsa buğulu geceyi böle bi renk çıkıyo..bilginize :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…