• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bır onerım var :D küllü renk ısteyenlere

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
kızlar slm.yenı açtıgınız saclarda benım gıbı kulluluk tutturamıyorsanız tavsıyemı dıkkate alın cunku ben tutturdum nıhayet :) efassor la acctıgım saclarımı kullu acık kumral yapmıstım halen turuuncuydu..bır hafta sonra palette bugulu gece aldım sacımı boyadım 5 dk ıcınde yıkadım cıla gıbı bır ton koyullttu ama cok kullu tatlı bı renk cıkıo hbrınız olsun :66:

fotografını koyabilir misin canım çok merak ettim çünkü buğulu gece tonu çok koyu bi ton.. bilemedim o riske girebilir miyim :44:

bende foto istiyorum:1:
röfle yaptırdım hiç memnun kalmadım arkadasım acık küllü kunrala boyuyor ama turuncu gibi
anlamadım bu kumral ya yeseriyor ya turuncu oluyor ben galiba kuaföre gidcem onlarda cok güzel yapıyor ya:27:

Buğulu gece'yi nedense çok beğeniyorum ama bayağı koyu olduğu için bende nasıl durur bilemiyorum.Bir fotoğraf yüklersen önceki hali ve sonraki hali olarak iyi olur canım.:61:

kızlar resım yarın koyarımda evet koyu renk gıbı ama zatn surup 5 dk falan tutup yıkıcaksınız sakın 35 dk beklemeyın :52:

kızlar resım yarın koyarımda evet koyu renk gıbı ama zatn surup 5 dk falan tutup yıkıcaksınız sakın 35 dk beklemeyın :52:

evet bencede 35 dk beklemesinler yoksa saçları benim gibi olur..resimli konu açtım kızlar ordan bakabilirsiniz kızılın üstüne yapcak olan varsa buğulu geceyi böle bi renk çıkıyo..bilginize :93:

Back