Bir ömürlük hayal kırıklığı

Sen kendini güçsüz hissediyorsun sadece, bir anne evladi icin o kadar güçlü oluyor ki. Benim eski esim bebegim karnımdayken bizden vazgecti, dusuk tehlikeleri, timorler, aile danismanlari nelerle uğraştığımi bir ben biliyorum. Dogduktan sonrada boşanmaya karar verdi. Bana sorsan ben güçlü değilim diyorum halen aynı şeyi söylüyorum ama çevremde beni ve yaşadıklarımı bilen taniyan insanların hepsi ne kadar güçlü olduğumdan, normal evlilikleri olan insanların bile benim oğlumla ilgilendiğim gibi ilgilenmediklerini, benim ona maddi manevi sağladıklarımi yapamadıklarını söylüyorlar. Butun herkes konu buna gelmeden ayni seyi söylediğine göre bildikleri birsey vardır diyorum.
Emin ol mükemmel ve cok guclu bir anne olacaksın, butun aileyi engelleyerek hayatına devam etmek herkesin yapabileceği bir şey degil. HARİKASIN

Yaşadıkların, yaşadıklarımız gerçekten normal standartlardaki bir kadın için yıkıcı. Ama sen başarmışsın. bende inanıyorum, zaman gelecek bende senin gibi kendimi tebrik edeceğim gerçekten büyük moral oldun bana desteğin için çok teşekkür ederim

Canim bunu kullanamazlar merak etme bende hamileligin son 3 ayını olmak üzere 5 ay terapi gördüm. Harici olarakta 4 5 ay aile danışmanına gittik. O kadar kolay değil o isler, farzetki duydular ve bunu kullandılar. Psikologtan akil sağlığının yerinde olmadigina dair rapor alınması lazım. Bu tarz seylerde bile adliyenin psikologuna, bilir kisisine yonlendiriliyorsun. Hastaneye yatacak kadar zir deli olman gerek, bunun kabul sayılması için. Ayrica ozel muayenehanesi olan bir yere git yinede tedirginsen, hayatta ogrenemezler.

Şimdi baktım da e devlete, eve dön ihtarı yapmış. Daha önce bunu araştırmıştım. Sanırım onu terk ettiğimi iddia edecek doğru mu tahmin ediyorum?

Tabiki başaracaksın, onun bir gülüşüne butun dünyayı degisirsin, kucağına alınca anliycaksin, ilk gücünü o zaman hissedeceksin. Suanda hamile psikolojisindesin, yasadiklarin yüzünden güçsüz hissediyorsun.O karnindaki minnacık senin butun hayatin.

Şimdi baktım da e devlete, eve dön ihtarı yapmış. Daha önce bunu araştırmıştım. Sanırım onu terk ettiğimi iddia edecek doğru mu tahmin ediyorum?
Aynen öyle internetten arastirdim bir suru şey yazıyor, suçlu sen ilan ediliyorsun resmen, bosanma davasi acamazmissin, tazminat, yoksulluk nafakasi alamaz mıssin . Bunu bir avukata danışmak lazım. Yarin bence burda bir konu olarak yine ac, avukat arkadaşlardan yardim iste, ne yapmak gerek onu ogren

Sanırım onu terk ettiğimi iddia ederek bana tazminat davası açacak bir insan daha ne kadar adileşir, bende merakla izliyorum.

Sanırım onu terk ettiğimi iddia ederek bana tazminat davası açacak bir insan daha ne kadar adileşir, bende merakla izliyorum.
Bunu bence 2 sebepten biri için yapmış olabilir. Boşanmanı engellemeye uğraşıyor, cunku sen artik bosanma davasi acamıyorsun. Digeride nafaka ve tazminat sana ödememek icin.
Senden tazminat isteme yok benim anladığım kadariyla

Anlaşmalı boşanma için benim o şehre gitmem gerek. Bunu beklemek istemiyor olabilir. 2 ay mühleti varmış, bi süre sonunda boşanma davası açacak. O sırada da onu maddi manevi hasar uğrattığımı bahane ederek tazminat isteyecek sanırım. Buna benzer birşey zırvalamıştı kayınvalide.

Bunu bir avukata danışmak lazım bilmediğimiz birsey oldugu icin.

Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden. Eve dön ihtarının da şartları vardır. Kocanızın eve dönmeniz için size gerekli maddi manevi şartları sağlaması lazım.yol parası, ev anahtarı gibi gibi. Kuru kuruya eve dön demekle o ihtar tamamlanmıyor yani. Buna yönelik kararlar geçmişte verildi. Onu arayıp almasını istediğinizi, kendisinin gelip sizi almayı reddettiğine dair tanıklarınız varsa işiniz kolaylaşır. Hiçbir gelirinizim olmadığını, hamilelik süresince size para yollamadığını çok rahat kanıtlarsınız. Yine de süre dolmadan bir avukata danışın. Kolay kolay tazminattan kurtulamaz. Bunu stres olarak görmeyin. Ücret konusunda bir şekilde anlaşırsınız, mesleğiniz var eminim kolaylık sağlayacak bir avukat bulursunuz. Ve de ne olursa olsun stres yapmayın. Her gecenin bir sabahı var, tünelin sonu ışık, bunlar da geçirmeniz gereken son zorluklar diye düşünün.

Defalarca okudum mesajınızı. Sanırım doğumu beklemeden harekete geçmem gerek. Beklemek benim için olumsuz durumlara sebebiyet verebilir
En dogrusunu bir avukattan ogrenirsin. Birkac avukat ile gorus. Kendine en uygun olanini gonlune en cok yatani sec. Lutfen bu adama donme.
Bebeginle cok mutlu olmani dilerim.

adam düğün için evlilik için hiç bir şey yapmıyor

Gezmeye götürmüyor

Anneci , resmen eş mi almış köle mi tutmuş belli değil , kv zaten size saygısız ve istemiyor sizi belli ki ...

Özel hayatınız yok denecek kadar azmış.

Şimdi soruyorum böyle bir evliliğe neden çocuk ?

Bilerek isteyerek yapmışsınız.

O çocuğun suçu ne böyle bir aileye geliyor ?

Güçlü kadınların hayranıyım Bebeğinizi kucağıniza aldığınızda kendinizi süper kahraman gibi hissedeceksiniz. Sanki öncesini bebeğini kucağına almak için yaşamışsınız gibi olacak. Ahh ne kadar şanslı bir bebek, sizin gibi bir annesi olduğu için. Çok çok çok mutlu olun bebeğinizle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…