Ne var lan ne var lan li lun lu konuşma şekli ama ve sabah 4 saat bakti öğlene kadar öğleden akşama kadar hep bendeydi dinlendi uyudu akşam verdim ki yarım saat olmadi bunu yaşadik nefessiz bi tahammül durumu yok yaniSurekli aglayan bir cocuga verilen olagan tepkiler. Dogru demiyorum, yanlis ama tahammulu kalmadiysa hemen hemen sizinle ayni seyleri soylemis zaten
Gun icerisindeki tahammulsuzlukten bahsetmiyorum, 8 aydir kolik aglayan bebekti ve hepimiz yiprandik demissiniz yaNe var lan ne var lan li lun lu konuşma şekli ama ve sabah 4 saat bakti öğlene kadar öğleden akşama kadar hep bendeydi dinlendi uyudu akşam verdim ki yarım saat olmadi bunu yaşadik nefessiz bi tahammül durumu yok yani
Ben 8 sene otelemistimBöyle şeyler okudukça çocuk fikrinden soğuyorum. Öteleyebildiğim kadar öteleyeceğim sanırım. Bu kadar mı etkileniyor yani ikili ilişkiler bile?:/
Sonra keşke erkenden doğursaymışım mı dediniz yoksa ohh iyi yapmışım mıBen 8 sene otelemistim
Soğumayın her bebek bir olmuyordur.Bizimkinin derdi yok doktor dan edepsizliğinden birakin ağlasin böyle siz cok yipranirsiniz demişti ağlaya ağlaya uyumayı oynamayı kendi beşiğinde arabasında durmayi öğrenecek dedi ama biz kiyamadik aliştiBöyle şeyler okudukça çocuk fikrinden soğuyorum. Öteleyebildiğim kadar öteleyeceğim sanırım. Bu kadar mı etkileniyor yani ikili ilişkiler bile?:/
Keske bi 8 sene daha bekleseymisim dedimSonra keşke erkenden doğursaymışım mı dediniz yoksa ohh iyi yapmışım mı
Demek yabancılar gibi büyütmek gerek diye doğru söylüyorlar. Çocuklara kıyamayıp taviz verdikçe onlar da kullanmaya başlıyor://Soğumayın her bebek bir olmuyordur.Bizimkinin derdi yok doktor dan edepsizliğinden birakin ağlasin böyle siz cok yipranirsiniz demişti ağlaya ağlaya uyumayı oynamayı kendi beşiğinde arabasında durmayi öğrenecek dedi ama biz kiyamadik alişti
Aynen aynen benimkiler kendini yerlere atip anirsa bile doner arkami giderimDemek yabancılar gibi büyütmek gerek diye doğru söylüyorlar. Çocuklara kıyamayıp taviz verdikçe onlar da kullanmaya başlıyor://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?