İşte türkiye gerçeği kardeşin kardeşi öldürdüğü bir savaş istemiyoruz tayip duy sesimizi artık
sen onu seleşuna söyle...
hem başlat ben çözümü bitirdim de sonra uykuda polislerimizi şehit et . şavaş istemiyoruz . yok ya. istiyoruz yok olana kadar istiyoruzzzzzzzzz
Yanlış anlaşılmış sanırım arkadaş pkk kökü kuruyana kadar durmak yok vurmaya devam diyor...Arkadasim sen cildirdin mi? Sehit haberi duymaktan mutlu mu oluyorsun? Bu mudur yani ? Tuzun kuru tabi.. Hey Allahim yaa.
O zaman bunun çözümü Tayipte değil,Dağlara evladını gönderen ailelerde. Siz yanlış adrese başvuruyorsunuz!!..İşte türkiye gerçeği kardeşin kardeşi öldürdüğü bir savaş istemiyoruz tayip duy sesimizi artık
Yanlış anlaşılmış sanırım arkadaş pkk kökü kuruyana kadar durmak yok vurmaya devam diyor...
Bir dönem devlet pkk masaya oturuyor diyerek çözüm sürecine karşı çıkanlara hayırdır ne oldu da, şimdi tekrar pkk masaya oturmasını arzuluyor!!..
t24 kime ait acaba?! Nasıl olur da Askerimin Polisimin katilleri için ''PKK'' demekten kaçınıp ''SAVAŞÇI'' kimliğini yakıştırır.
Ama zaten yıllardır çözüm süreci için çalışmalara vardı ve bizler bunun gerekliliği ne kadar anlatmaya çalışsakta muhalefet anlamadı anlamamazlıktan geldi. Yok efendim dağdan pkk davulla zurnayla gelmiş yok efendim neden bu kadar esnek davranılıyormuş mışta mış, Alın işte demekki bunu istiyormuşsunuz demek istiyorum o agzı olan konuşur mantıgını yürütenlere ama maalesef ''ŞEHİD''Lerimize bende üzülüyorum ama pkk istedi diye barış yapılamaz!!!Valla canim evet pkk bitsin insallah ama su savasi gormuyor musun nice ocaklara ates düştü. O genclere de yazik gunah. Ailelerine de yazik. Baris olsun artik. Kimse ölmesin. Ben kendi evladimi kimsenin arzularina feda edemem. Kac eve ates düştü. Yaziktir gunahtir..
Millet savaşa gitmeye bayılıyordu zaten.
Adamlar sinsice haince askerimizi,polisimizi şehit ediyor.
barış istedikleri falan yok.amaç ülkeyi karıştırmak.nasıl barış olacak.
Kim ister şehit verelim.şu soysuzların ve destekçilerinin soyu kurusun inşaallah...
Ya her taşın altından Erdoğan çıkıyor zaten bilmiyormusun?şehit verilir Erdogan yapti.pkk ve diger it sürüsü teröristler ölür Erdogan yapti.Diyarbakırda Suruçta patlama oldu Erdogan yapti.Pkk karakol basıyor,askerimizi,polisimizi şehit ediyor,ama tayyip seçim kazanmak için ortalığı karıştırmış oluyor.Pkk (hdp) haince pusu kurupta askerimizi öldürüp Akp.nin ekmeğine yağ sürmesin madem ! Bu kadar desteksiz ve saçma bir argüman olamaz.Şimdi gelen şehitlerin sebebi tayyip diyorlar.Şaşırdık mı şaşırmadık,bunlar ölüler üzerinden siyaset yapmaya bayılırlar çünkü alıştık,ama hiç bir zaman da taktikleri tutmaz.
Ama zaten yıllardır çözüm süreci için çalışmalara vardı ve bizler bunun gerekliliği ne kadar anlatmaya çalışsakta muhalefet anlamadı anlamamazlıktan geldi. Yok efendim dağdan pkk davulla zurnayla gelmiş yok efendim neden bu kadar esnek davranılıyormuş mışta mış, Alın işte demekki bunu istiyormuşsunuz demek istiyorum o agzı olan konuşur mantıgını yürütenlere ama maalesef ''ŞEHİD''Lerimize bende üzülüyorum ama pkk istedi diye barış yapılamaz!!!
Arkadasim sen cildirdin mi? Sehit haberi duymaktan mutlu mu oluyorsun? Bu mudur yani ? Tuzun kuru tabi.. Hey Allahim yaa.