• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan bir nişan mekan meselesi:(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bilmisperi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
3
0
1
39
Merhaba kızlar
acil öneri ve yardımınıza ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla aile içi ufak bir söz yaptık 25 kişilik şimdi nişan yapıcaz. Sözlümün ailesi en az 200 kişi gelir diyor bizimkiler ve arkadaşlarla ortalama 300 kişilik yer bakıcam ortak nokta olsun istiyorlar Bikaç yerle görüştüm fakat fiyatlar uçuk bakırköy florya ve ya zeytinburnu hem ucuz hem cam kenarı misali :) fiyat alan veya bu semtlerde nişan yapan varmı ? Şimdiden teşekkürler :)

Merhaba kızlar
acil öneri ve yardımınıza ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla aile içi ufak bir söz yaptık 25 kişilik şimdi nişan yapıcaz. Sözlümün ailesi en az 200 kişi gelir diyor bizimkiler ve arkadaşlarla ortalama 300 kişilik yer bakıcam ortak nokta olsun istiyorlar Bikaç yerle görüştüm fakat fiyatlar uçuk bakırköy florya ve ya zeytinburnu hem ucuz hem cam kenarı misali :) fiyat alan veya bu semtlerde nişan yapan varmı ? Şimdiden teşekkürler :)
Ben Bakırköy çamlık gönül davet te yapmıştım. Cuma ve cumartesi yemekli yapıldığı için pazar yapmak durumunda kalmıştık. Ama çok çok çok memnun kaldık. Fiyatlar ortalama ne çok pahalı ne çok uygun. Konuşmadıysanız bir fikir alın derim. Pazarlık yapmayı ihmal etmeyin iyi bir indirim alabilirsiniz. Ama çok yoğun kararınızı çabuk vermeye çalışın. Florya sosyal tesisleri sormuştuk o dönemde bu salondan daha pahalıya geliyordu hemde kişi sayısı daha azdı.

Ben Bakırköy çamlık gönül davet te yapmıştım. Cuma ve cumartesi yemekli yapıldığı için pazar yapmak durumunda kalmıştık. Ama çok çok çok memnun kaldık. Fiyatlar ortalama ne çok pahalı ne çok uygun. Konuşmadıysanız bir fikir alın derim. Pazarlık yapmayı ihmal etmeyin iyi bir indirim alabilirsiniz. Ama çok yoğun kararınızı çabuk vermeye çalışın. Florya sosyal tesisleri sormuştuk o dönemde bu salondan daha pahalıya geliyordu hemde kişi sayısı daha azdı.

Merhaba teşekkürler cevabın için görüştüm gönül davet laleyle 300 kişi için telde 5750 fiyat aldım ama kokteyl menüsü son fiyatmış. Senin menü paketinde neler vardı ? bahşiş olayı varmı ? salon nasıldı bodrum katmı yoksa düz girişmi ? çok soru sordum ama tecrübelerinden faydalanmak isterim :)

Merhaba teşekkürler cevabın için görüştüm gönül davet laleyle 300 kişi için telde 5750 fiyat aldım ama kokteyl menüsü son fiyatmış. Senin menü paketinde neler vardı ? bahşiş olayı varmı ? salon nasıldı bodrum katmı yoksa düz girişmi ? çok soru sordum ama tecrübelerinden faydalanmak isterim :)
Benimki lale değildi sanırım lale capacity nin karşısındaki. Benimki çamlık yı. Fiyatlar çok farketmiyor ama ciddi artmış gerçi biz 5 sene önce 3 bin civarı bişey ödemiştik yanlış hatırlamıyorsam. Salon bodrum kat ama ambiyansı çok güzel. Biraz dar gelebilir kişi sayısını aşmamak lazım. Karşılama da badem şekerlemesi gibi bişey ikram ediliyordu sanırım. Masa sandalye sofra düzenlemesi vardı. Menüde su böreği dondurmalı pasta ve kuru pasta vardı sanırım. Yeterliydi yani bence. Müzisyenler efsane tek 1 dakika oturmadık herkes hala anlatır biz böyle nişan görmedik diye :) fotoğrafçıdan aşırı memnun kaldık. Bütün gece bizi çekmiş farketmedik ve poz seçemediğimiz icin ekstra 300 tl ödeyerek bütün gece çekilen fotoğrafları aldık. Düğünüm yanında sönük kaldı açıkçası nişanım gibisini yaşamadım

teşekkürler yardımın için ozaman kesin görüşmem lazım sözlüm arnavut baya kalabalıklar salon şart oldu :),

Back