Bir mucize yaşandı okuyun

wersaff

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
570
111
34
Merhaba sevgili üyeler,

13 yıllık zorlu bir sürecin ardından umut dolu bir hikayemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu süreçte 6 kez tüp bebek tedavisi, bir laparoskopi ile tüplerden birinin alınması ve düşükler yaşadım. Eşimde düşük sperm sayısı gibi sorunlarımız vardı. Tüm bu zorluklara rağmen, tüp bebek tedavisiyle 2 embriyo transferi sonrası bir mucize gerçekleşti ve şimdi 1 yaşında sağlıklı bir erkek evladımız var.

Ama asıl şaşkınlığımız ve mutluluğumuz, hiç beklemediğimiz bir anda yeniden hamile kalmamla başladı. Doğal yolla gerçekleşen bu hamilelik, bizim için tam anlamıyla bir mucize! Şu anda 6,5 haftalık hamileyim ve hâlâ inanmakta güçlük çekiyoruz. Daha önce defalarca denememize rağmen doğal yolla hiç tutmamıştı, ama bu kez Rabbim nasip etti.

Yaşım 35, bu yüzden sizlere demek istiyorum ki: Asla umudunuzu kaybetmeyin. Sabır ve inançla nelerin mümkün olduğunu görebilirsiniz. Biz çok mücadele ettik, çok zorlu yollardan geçtik, ama sonunda hem tüp bebekle bir evlada kavuştuk hem de bu beklenmedik mucizeyi yaşadık.

Hepinize umut dolu, sağlık ve mutlulukla dolu günler dilerim.

Sevgilerimle,

Sağlıcakla kalın.

ma asıl şaşkınlığımız ve mutluluğumuz, hiç beklemediğimiz bir anda yeniden hamile kalmamla başladı. Doğal yolla gerçekleşen bu hamilelik, bizim için tam anlamıyla bir mucize! Şu anda 6,5 haftalık hamileyim ve hâlâ inanmakta güçlük çekiyoruz. Daha önce defalarca denememize rağmen doğal yolla hiç tutmamıştı, ama bu kez Rabbim nasip etti.
Maşallah :) Eşinizin değerleri nasıldı ? Sayı hareket morfoloji ?

Hayırlı olsun sizin adınıza cok sevindim okuyunca. Tüpünüz ne için alınmıstı
Tek tüpüm sonradan tıkandı onu aldı doktorum transfer oldum kimyasal oldu sonra 6 ay sonra tekrar tüp bebek denedik hamile kaldım şimdi normal yolla hamile kaldım

Maşallah :) Eşinizin değerleri nasıldı ? Sayı hareket morfoloji ?
Morfoloji 0 sayı hareket yoktu hareketsiz sperm %70 diğer %30 da yerinde vs bir şeydi aşılama bile olmaz direk tüp bebek dediler şato 8 milyon vs di sonra tüp bebek denedik yıllar içinde 13 sene dile kolay en son oldu bir tane bebeğim tam bir yaşımda bastı hamile olduğumu öğrendim yumurta rezervim de düşüktü çikolata kisti bağışıklıkmyüksek vs oldu şok olduk hemde bir iki defa ilişki oldu anlamadım

Ne guzel olmus🩵 cok sevindim sizin adiniza. Allahin mucizeleri isteyen herkesi bulsun tez vakitte ✨

Morfoloji 0 sayı hareket yoktu hareketsiz sperm %70 diğer %30 da yerinde vs bir şeydi aşılama bile olmaz direk tüp bebek dediler şato 8 milyon vs di sonra tüp bebek denedik yıllar içinde 13 sene dile kolay en son oldu bir tane bebeğim tam bir yaşımda bastı hamile olduğumu öğrendim yumurta rezervim de düşüktü çikolata kisti bağışıklıkmyüksek vs oldu şok olduk hemde bir iki defa ilişki oldu anlamadım
Benzer durumlar yuzunden tedavideyiz biz de. Ben kistli esim morfoloji2 ileri hiz yok gibi bir sey :) transfer bekliyorum ilk denememiz. Bizlere de benzer mucizeler icin duaci olun olur mu 🌸🫶🏼🌸

Merhaba sevgili üyeler,

13 yıllık zorlu bir sürecin ardından umut dolu bir hikayemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu süreçte 6 kez tüp bebek tedavisi, bir laparoskopi ile tüplerden birinin alınması ve düşükler yaşadım. Eşimde düşük sperm sayısı gibi sorunlarımız vardı. Tüm bu zorluklara rağmen, tüp bebek tedavisiyle 2 embriyo transferi sonrası bir mucize gerçekleşti ve şimdi 1 yaşında sağlıklı bir erkek evladımız var.

Ama asıl şaşkınlığımız ve mutluluğumuz, hiç beklemediğimiz bir anda yeniden hamile kalmamla başladı. Doğal yolla gerçekleşen bu hamilelik, bizim için tam anlamıyla bir mucize! Şu anda 6,5 haftalık hamileyim ve hâlâ inanmakta güçlük çekiyoruz. Daha önce defalarca denememize rağmen doğal yolla hiç tutmamıştı, ama bu kez Rabbim nasip etti.

Yaşım 35, bu yüzden sizlere demek istiyorum ki: Asla umudunuzu kaybetmeyin. Sabır ve inançla nelerin mümkün olduğunu görebilirsiniz. Biz çok mücadele ettik, çok zorlu yollardan geçtik, ama sonunda hem tüp bebekle bir evlada kavuştuk hem de bu beklenmedik mucizeyi yaşadık.

Hepinize umut dolu, sağlık ve mutlulukla dolu günler dilerim.

Sevgilerimle,

Sağlıcakla kalın.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişiniz kaç yaşında☺️

X