meraba sonuyok bende fıtıktan çok çektim dr ameliyat dedi ama olmadım adıyamanda oturuyorum antebe tedaviye gittim 5 kez gittim şu anda çok iyiyim inşallah bir daha aynı acıları yaşamam allah olanlra yardım etsin
canım benim de L4 VE L5 disklerinde fıtıktan dolayı sinir sıkışması var.geçen yıl yazın fizik tedavi gördüm.bana çok iyi geldi.tabi ağrılarımdan kurtulamadım sadece hafifledi.artık ağrımla birlikte yaşıyorum desem yeridir.ameliyatla ilgili pek bi bilgim yok ama doktorun bel için egzersizler verdiyse günde 10 dk. o egzersizleri yapman bile seni oldukça rahatlatacaktır.yani bel kasları ne kadar güçlü olursa fıtığın etkilerini o kadar az hissedersin.eşine de Allah merhamet versin.seni kan pıhtılaşması topiğinden hatırlıyorum.zamanında ne sıkıntılara katlandınız o çocuğa ne şartlarda kavuştunuz.ne zorlukları birlikte yendiniz inşallah bu sıkıntılarınızı da birlikte aşarsınız.
ne tedavisi gördün fizik mi yoksa başka bi yöntem mi nasıl iyileştin bana da anlatırmısın
fizik değil canım bazı aletlerle masaj gibi birşey yapılıyor ve bir ilaç sürüyorlar bir hafta kalıyor on gün sonra tekrar gidiyorsun ben 5 defa gittim ilkin inanmıyordum ama ikinci seanstan sonra ağrılarımın azaldığını farkettim 5. seanstan sonra tamamen geçti ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum inşallah bir daha başıma gelmez tüm bel fıtığı olanlara allah yardım etsin yaşamayan bilemez
canım bende fiziğe gidiyorum 8 gündür ama bi değişiklik olmadı ameliyat düşünüyorum ama nasıl ameliyattan kormuyorum ama kızıma kim bakar üzülüyorum evet canım ne zorluklar çektim çocuğum olsun diye rabbim bu seferde beni bu hastalıkla imtihan ediyor inş en kısa zamanda bende iyileşirim ameliyat düşünüyorum çünkü sağ ve sol ayaklarıma hatta topuklarıma kadar vurmuş durumda ve sinirler iyice harp olmadan geriye dönüşü olsun yoksası kötü olur l4 5en kötü yerler maalesef 2 yada 3olsa bu kadar paniklemezdim gittiğiyere kadar derdim inan ama işin sonunda felç riski var benim baya ilerlemiş durumda allah hakkımızda hayırlısını versin kısıma acısın
ben kısıma bi kardeş istiyordum ama bu fıtıkiyileşmesi lazım yalnız klsın istemiyorum kızımın buna daha çok üzülüyorum aslında
çok geçmiş olsun arkadaşım birkaç doktor birden ameliyat diyorsa bence ihmal etme acı çekme boşuna inan şu halinden daha iyi olacaksın ben aynı yerden iki kez ameliyat oldum Allah a şükür o feci ağrım kalmadı ha tabiki sıfır kilometre olmuyosun 1 sene sürüyo toparlanman bu kişiden kişiye değişebilir 1 hafta da işine başlayan bile var . şu an yaşadığın ağrıyı geçiriyo doktorlar iyi bir doktor bul istanbulda olsaydın doktorumu tavsiye ederdim sana ameliyata güzel düşüncelerle gir iyi olucam diye Allah yardımcın olsun ameliyatı geciktirirsen daha içinden çıkılmaz durumlara düşebilirsin zaten ameliyatlık aşamaya geldiysen hiç birşey fayda da etmiyo tek çare ameliyat oluyo denize düşen yılana sarılıyo kısaca
Canım cok gecmiş olsun..konunu okudum belki yardımcı olurum..eltimin annesinede yıllar önce doktor ameliyat demiş ama korkudan olmamıs..simdi 75 yasında ve agrılara dayanamadı busefer dr lar korktu yaslı diye..ama dokuz eylülde bi doktor ben yaparım demis ve ameliyat oldu..Artık yaslılıgından dolayı ameliyat sonrası cok zor iyilesti..ve simdi cok iyi..istersen senin icin adını falan alırım..sen gencsin daha cabuk atlatırsın..Acil sifalar!
cnm dr un adı Emin Alıcı google yazarsan bilgi alabilirsin..yardıma ihtiyacın oldugunda yazman yeterli..bebeginlede ilgilenebilirim..gönül rahatlıgıyla saglıgın cok önemli gerisini düsünme!!!
google da hasta yorumlarınıda okuyabilirsin..bence görmende fayda var...bizim hasta simdi cok daha iyiymiş..saglıcakla kal..
nasıl oldu agrıların??? merak ettim biseyde yazmamıssın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?