Nöroşirürji Bir mucize olsun bel fıtığından kurtulayım istiyorum

sonuyok

özlem kokan kızım
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
1.716
71
358
İzmir
merhaba arkadaşlar çok sıkıntıdayım 2010 kasımında doğum yaptım bir kızım var ve 8 ay sonrasında sol bacağımda ağrı uyuşma olmaya başladı dr gitim kas sıkışması falan dedi geçiştirdi verdiği ilaçlar bi işe yaramadı tabi sonrasında beyin cerrahına gittim mr çekildi ve l4 l5 fıtık ve l5 s1 düzeyinde protrüzyon ve son 2 aydır da sağ bacağımın küçük parmaklarında uyuşmalar ayrıca kuyruk sokumuna vurduğu için oturuken ağrı var son 6 aydır sosyal cinsel her türlü hyatım bitmiş durumda neredeyse sağ ayağımı kaldıraz duruma geldim zor kalkıyor
asıl sorun fıtık kaynaklı ama bende psikolojı kalmadı eşim bu konuda bana hiç yardımcı değil dediği şu fıtıktan ölmezsin deliricem çok yalnızım bu konuda moral verenim yok ameliyat diyor drlar ama kızıma kim bakacak daha 14 aylık kızımla doğru dürüst ilgilenemiyorum ağrılarlamı yaşıcam hiç bilmiyorum bu hastalıktan kurtuluş yok mu ameliyat olan arkdaşlarım var çok mutlular eski sağlıklarına kavuşanlar var bebekleri olanlar var öbür taraftan ameliyat olup dah beter olanlar...
ne yapıcam önce psikolojım düzelmeli bu rahatsızlıkla başa çıkabilmem için eşim herkeste fıtı var bişi olmaz diyip beni deli ediyor herkeste olması bu hastalığı ciddiye almamamızmı gerektiği anlamıyorum felç olma riski olan bi hastalık dr arıyorum izmirdeyim ameliyat olmak zorundayım sanırım
bu sabah yine ben ağladım kızım ağladı neden ben rabbim diye diye ağladım çok moralim bozuk hiç olmazsa içimi dökmek istedim buraya ne dertli bir insanım allaha sığındım inş bu günler bir an evvel geçer kzımı çok seviyorum bu arada bu hastalık sebebiyle benle ilgilenmeyen halimi sormayan eşimden de soğudum bir an yüzüne bakarkn senden nefret ediyorum diye bağırmak geçiyor içimden ne biçim bir adammış bende ne kadar iyi eşim var diye yıllar yılı kendimi avutmuşum meğer hasta olmadan anlaşılmazmış insan ben nasıl yaşıcam bundan sonra bu adamla nasıl dr bile gizli gidiyorum çünkü duyunca genemi dra gittin diye surat asıyor bıktım artık gizli saklı dr gitmek ne tuhaf ameliyat olmam lazım dedim akşam çıt çıkmıyor eşimden allah sonumu hayır etsin bna destek olun kızlar yıllardır bu forumda moalim düzeldi yardım edin

kimse yokmu bu konuda bana yardım edecek yada bu hastalık tek bende mi var

meraba sonuyok bende fıtıktan çok çektim dr ameliyat dedi ama olmadım adıyamanda oturuyorum antebe tedaviye gittim 5 kez gittim şu anda çok iyiyim inşallah bir daha aynı acıları yaşamam allah olanlra yardım etsin

canım benim de L4 VE L5 disklerinde fıtıktan dolayı sinir sıkışması var.geçen yıl yazın fizik tedavi gördüm.bana çok iyi geldi.tabi ağrılarımdan kurtulamadım sadece hafifledi.artık ağrımla birlikte yaşıyorum desem yeridir.ameliyatla ilgili pek bi bilgim yok ama doktorun bel için egzersizler verdiyse günde 10 dk. o egzersizleri yapman bile seni oldukça rahatlatacaktır.yani bel kasları ne kadar güçlü olursa fıtığın etkilerini o kadar az hissedersin.eşine de Allah merhamet versin.seni kan pıhtılaşması topiğinden hatırlıyorum.zamanında ne sıkıntılara katlandınız o çocuğa ne şartlarda kavuştunuz.ne zorlukları birlikte yendiniz inşallah bu sıkıntılarınızı da birlikte aşarsınız.

ne tedavisi gördün fizik mi yoksa başka bi yöntem mi nasıl iyileştin bana da anlatırmısın

canım bende fiziğe gidiyorum 8 gündür ama bi değişiklik olmadı ameliyat düşünüyorum ama nasıl ameliyattan kormuyorum ama kızıma kim bakar üzülüyorum evet canım ne zorluklar çektim çocuğum olsun diye rabbim bu seferde beni bu hastalıkla imtihan ediyor inş en kısa zamanda bende iyileşirim ameliyat düşünüyorum çünkü sağ ve sol ayaklarıma hatta topuklarıma kadar vurmuş durumda ve sinirler iyice harp olmadan geriye dönüşü olsun yoksası kötü olur l4 5en kötü yerler maalesef 2 yada 3olsa bu kadar paniklemezdim gittiğiyere kadar derdim inan ama işin sonunda felç riski var benim baya ilerlemiş durumda allah hakkımızda hayırlısını versin kısıma acısın
ben kısıma bi kardeş istiyordum ama bu fıtıkiyileşmesi lazım yalnız klsın istemiyorum kızımın buna daha çok üzülüyorum aslında

ne tedavisi gördün fizik mi yoksa başka bi yöntem mi nasıl iyileştin bana da anlatırmısın

fizik değil canım bazı aletlerle masaj gibi birşey yapılıyor ve bir ilaç sürüyorlar bir hafta kalıyor on gün sonra tekrar gidiyorsun ben 5 defa gittim ilkin inanmıyordum ama ikinci seanstan sonra ağrılarımın azaldığını farkettim 5. seanstan sonra tamamen geçti ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum inşallah bir daha başıma gelmez tüm bel fıtığı olanlara allah yardım etsin yaşamayan bilemez

bende neler yaptım neler bio enerjıye mi gitmedim belimimi çektirmedim ve masajcı biri vardı fıtık damar kayması diyordu ablamdada var fıtık o iyileşti ama o masajcı bende hiç işe yaramadı ben galiba tedavisi olmayan bir durumdayım ameliyat son çare evet ama ben çareleri tükettim gibi geliyor

canım çok iyi bi cerrah bulduktan sonra ameliyat olursun inşallah.Rabbim hayırlısıyla önce sana şifa sonra da kızına sağlıklı bi kardeş versin inşallah.

çok geçmiş olsun arkadaşım birkaç doktor birden ameliyat diyorsa bence ihmal etme acı çekme boşuna inan şu halinden daha iyi olacaksın ben aynı yerden iki kez ameliyat oldum Allah a şükür o feci ağrım kalmadı ha tabiki sıfır kilometre olmuyosun 1 sene sürüyo toparlanman bu kişiden kişiye değişebilir 1 hafta da işine başlayan bile var . şu an yaşadığın ağrıyı geçiriyo doktorlar iyi bir doktor bul istanbulda olsaydın doktorumu tavsiye ederdim sana ameliyata güzel düşüncelerle gir iyi olucam diye Allah yardımcın olsun ameliyatı geciktirirsen daha içinden çıkılmaz durumlara düşebilirsin zaten ameliyatlık aşamaya geldiysen hiç birşey fayda da etmiyo tek çare ameliyat oluyo denize düşen yılana sarılıyo kısaca

evet çok haklısın canım kim ameliyat olmak ister ki durup dururken her ameliyat rikli ama ne yapayım bu haldemi yaşayayım yoksa offfff karar vermek zor kızım olmasa bir dakika düşünmem ona kim bakacak derdim benim

Canım cok gecmiş olsun..konunu okudum belki yardımcı olurum..eltimin annesinede yıllar önce doktor ameliyat demiş ama korkudan olmamıs..simdi 75 yasında ve agrılara dayanamadı busefer dr lar korktu yaslı diye..ama dokuz eylülde bi doktor ben yaparım demis ve ameliyat oldu..Artık yaslılıgından dolayı ameliyat sonrası cok zor iyilesti..ve simdi cok iyi..istersen senin icin adını falan alırım..sen gencsin daha cabuk atlatırsın..Acil sifalar!

Son düzenleme:

iyi olur çünkü iyi bir dr bulmam lazım bu musibetten kurtulmam için ege ünv. mehmet zileli çok iyi diyorlar ama insan ameliyat olunca hangi dr diye karar veremiyor daha beter olmakta var işin içinde çünkü

cnm dr un adı Emin Alıcı google yazarsan bilgi alabilirsin..yardıma ihtiyacın oldugunda yazman yeterli..bebeginlede ilgilenebilirim..gönül rahatlıgıyla saglıgın cok önemli gerisini düsünme!!!

google da hasta yorumlarınıda okuyabilirsin..bence görmende fayda var...bizim hasta simdi cok daha iyiymiş..saglıcakla kal..

cnm dr un adı Emin Alıcı google yazarsan bilgi alabilirsin..yardıma ihtiyacın oldugunda yazman yeterli..bebeginlede ilgilenebilirim..gönül rahatlıgıyla saglıgın cok önemli gerisini düsünme!!!

google da hasta yorumlarınıda okuyabilirsin..bence görmende fayda var...bizim hasta simdi cok daha iyiymiş..saglıcakla kal..

nasıl oldu agrıların??? merak ettim biseyde yazmamıssın??

canım çok teşekkür ederim allah razı olsun şu an beklemedeyim gittiği yere kadar diyorum tabi bu arada dr araştırıcam emin alıcıyı bakıcam şimdi allah razı olsun tekrar gelişmeleri yazıcam burdan inş hayırlısı olur

Merhaba arkadaşım.Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum.
Ne yaptın ameliyat oldun mu?Ağrıların geçti mi yoksa devam ediyor mu?
Umarım herşey yoluna girmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…