bir mucize gibi geldi gözüme

tabii mutlaka sorarımmmmm. kızlar bide bişey var. limonata diyeti diye . gazetelerde beyonce ve angelina film çekimi öncesi 20 gün yapıyomuşşş. bayagı araştırdım. yurt dışındada biliniyomu diyeee. canada da bi tanıdıgım var o dedi evet amerikalılar bunu çok yapar diye. çok işe yarıyomuşşş.

maple yani akçaagaç şurubu ile yapılıyor tarifi var bende orjinal tarifi. ama verilen kilolar asla geri alınmıyomuş. canada daki akrabam söledi. 20 gün veya 25 gün yapıyosunuz bana akrabamın sölediğine göre 10 klo garanti diyo. avrupada çok tutyomuş. bana ordan orj. tarifini gönderdi. onu denicem ben

bu maple şyrup migroslarda felan var arkadaşlar. her gün taze hazırlıyosunuz bir su bardagı suya 2 yemek kaşıgı surup 2 yemek kaşıgı limon konuyo gün içinde 6 ila 10 bardak arasında içiliyo. maplenin 300 gr mı b sınıfı olucak 27 ytl felan

arkadaşlar şimdi hakan bey yan bu kahveleri ithal eden doktorun yanından geldim. bir kutuda aldım arkadaşlar. içinde 10 tane var fiyatı 12 ytl. tek dagıtıcı oymuş zaten. bu kahve özellikle aburcubur atıştırmayı ve karbonhidrat yemeye düşkün olanlar için iştah kesici özelliği varmış. eşimin ark. oldugu için çok güvendim. bana ücretsiz verdi. dene bak çok memnun kalıcaksın dedi. isteyen olursa ondan bilgi alabilir arkadaşlar. teli var bende isteyene veririm. yanlış anşaşılmasın sakın ben satış felan yapmıyorum. bulamayanlar hakan beyden temin eder direk diye düşündüm. ben şimdi içiçem kahvemi. bilgi almak isreyen ark. özelden msj atabilir

slm ben bu siteye yeni üye olduğum için özel msj atamıyorum.
bana hakan beyin nurasını yazarsanız çok sevinirim banueralp
Ayrıca kahve sonuçlarınızıda çok merak ediyorum

ya banucum merak ettiğim niye tanınmıyor bu kahve bu kadar güzel olcana bende inanıyorum şimdi gazetede ilan verenler bayisimi oluyor bu kahvenin çünkü orda bir haftalık kür 29 tl diyor içinde kaç tane var bilmem zaten met eden kadın günde iki tane içtini söylüyoryani demem oki ithalatçısıda bir doktormuş üstelik neden diğerleri gibi bu ürünü duyurmak için reklam vs bişey yapmıyorlar yani insanlar sadece verilen noya hiç bişey sormadan sipariş vermeye biraz endişe edebilir diye düşünüyorum baksanıza bi halta yaramayan lahana kapsülü el ma krom için seda sayan nadide sultan bile kandırdı beni ama ben buna çok inanıyorum

zeynepcim merhaba öncelikle sunu söylemek istiyorum. ben asla ticari olarak bişey yapmıyorum. ne olur yanlış anlamayın. ben 2007 den beri bu siteye üyeyim sadece yardımcı olmak istedim. lütfen. yanlış anlama olmasın.
ben bu kahveyi geçen yıl hakan beyden duymuştum ve 1 tane denemiştim. sonra bir kız arkadaşım aldı. bu arada hakan bey eşimle 10 yıldır tanışır iş aracılıgıyla ama öle gelip gitme samimiyet çok fazla değil. kendisi istanbul acıbadem hastanesinde doktor. kendisi aynı zamanda cep tel işi yapıyor. neyse. bende 1 tane denemiştim. o gün hiç tatlı isteği ve açlık hissetmemiştim açıkçası. ama o zaman zayıflama dyet olayına ilaç kullandıgı için hazır değildim ve almadım. arkadaşım dediğim kişi 1 kutu aldı içinde 10 tane kahve var. bana hakan bey b ugünkü konuşmamda günde bir veya 2 tane yetiyor fazla içme dedi gerek yok. tadı çok güzel ayrıca. arkadaşı aradım . onunla konuştum o 5kutu kullanmış iştahı kesilmiş günde 2 tane içiyormuş ve güzel kilo vermiş bana öle söledi valla . onun en büyük sorunu çok yemek yiyordu. neyse tabii o iştah kapanınca sporada başlamış. onunda çok etkisi var. bu kahvenin en büyük özelliği tatlı abur cubur çikolata yemek yeme gibi aşırı istenen ihtyacı kesmekmiş.
su an bulunanamasının sebebini sordum kendisine. hakan bey ithal eden kişi. 3 tane distiribitörlük vermiş 3 kişiye. ama bana söylediğine göre reklam v.s promosyon çok iyi yapılamadıgı ve elma krom gibi hapların reklam tv ile daha iyi desteklendiği için satışları çok iyi olmamış. ama ilk 3 sene önce çok yerle çalışmışlar. şu an o 3 dist. firmadan 1 i almış. getren kişi hakan bey oldugu için bana ondan temin edebilecegimi söledi. piyasada çok fazla yokmuş artık. mesela benim arkadaş gidip ondan alıyormuş direk. bazı büyük semtlerdeki eczanelerde de ve amerikan eczanelerinde varmışş. mesela onun getrdiği farklı ğürünlerde var eczanelere verdiği sadece bu değil. yani böleee

cnm peki bu kahvenın adı ne?yani nette de bazı reklamlar görmüştüm kilo vermek için kahve adıyla aynısı mı acaba merak ediyorum

banucum sana kimse ticaretini yapıyosun diyemez öyle olsaydı bunu ortaya çıkar atardın üründen bahsederdin bize met eder tanıtırdın bak ozaman aklıma gelirdi belki ama zaten benim gözüme çarptı ve ismini duymadım ürün kalmamışken bunu ilk kez duyuyordum bende kk da bi sorim bakalım bilen varmı dedim iyikide sormuşum bak sen çıktın bizi ne güzel aydınlattın tşkler canım bu arada kahveni içmiştin nasıl hissediyorsun kendini çok merak ediyorum doğrusu gelişmeleri anlatırsın

canım mümkünse ben alabilir miyim tel nosunu...aklıma yattı.denemek istiyorum bir de kullanan arkadaşın ne kadar zamanda kaç kilo verdi.spor yapabildimi ya da diyet bilgilendirirsen sevinirim...teşekkürler

Arkadaşlar forum kurallarına göre, ticari amaç güden aracı ürünlerin yorumları her zaman uygun olmayabiliyor, her türlü doğal ürün yorumlarına açığız lütfen paylaşımlarda buna dikkat edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…