bir mucize gibi geldi gözüme

zeynep_kurubas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2008
1.352
2
116
57
İstanbul
arkadaşlar dün gazetede bir yazı okudum inanın çok heyecanlıyım bir kahveden bahsediyodu bir bayan anlatıyor sadece bu kahveyle 19 kilo vermiş 1yıldan beride gram bile almadım doğum yapmmama rağmen diyor altındada sms le ve postayla sipariş adresi vardı ve netten sipariş adresi var haftalık kürden başlıyor fiyatları ve üç haftaya kadar çıkıyo böle ilçlara haplara son derece gözü tok olan ben adeta ağzım sulandı bu kahveye üstelik ucuzda bişey ama nette aradım fakat bulamadım yani içeriğini bi öğrenseydik kızlar adı cafe mince bilgisi olan yada duyan varmı aramızda

canım ben ilk kez geçtiğimiz pazar günü bugün gazetesinde okudum gazeteyi her gün alırım ya gözümden kaçtı yada yeni yayınlandı ben şu an iletişim kurmaya çalışıyorum

benim br arkadaş geçen sene almıştı arkadaşlar evet iştahı kapatıyor. açıkçası kahve bagımlısı olarak süper bişey dedim. hatta 1 tane denedim ben bundan. enerji veriyor arkadaşlar. çok enerjik oluyorsunuz. fiyatıda çok uygun. bizim burda var( ataköy) ister tek tek ister paketle alıyosunuz. yanlız afrodizyak etkisi var benden demesiiii. bende denicem.

nerde satılıyo bu ataköy kaçıncı kısımda

kızlar verilen ilanda telf ile sipariş nosu var fakat bu teli açan olmuyor üç gündür arıyorum henüz ulaşamadım arkadaş ataköyde satıldından bahsetmiş bize tam yerini söylesede bari ordan alsak nasıl bir ürünki bu reklamı yok bişeyi yok piyasadaki diğer ürünler yırtınırken satmak için ben bişey anlamadım bu işten inanın

internette bulamadım öyle bişey tam adı olduğundan emin misin

canım benim okuduğum yazıda öyle yazıyordu cafe mince diye ayrıca dediğim gibi enteresandır nette yok yok yok bu kadar metedilen bi ürün nette hiç bir bilgi yok mail attım ben onada cevap gelmedi ben içeriğini bilmeden sipariş vermek istemiyorum açıkcası buda diğerleri gibi fiyasko olabilir bellimi olur

Slm arkadaŞlar ben Şİmdİ sİparİŞ verdİm
bakalım sonuÇ ne olacak?
Yazarım sİzlere

yasemencim biyük başarı valla nasıl sipariş verebildin sen teli açmıyolar arkadaş ayrıca ürün hakkında bi açıklama yaptılarmı sana arkadaş geçen sene denemiştim dedine göre yeni bi ürün değil ozaman duymadımız zayıflama ürünü kalmadı neredeyse bundan niye haberimiz yok yani reklamı yokmuş

evtt canım doğru bende ilk kez 13 12 2009 gününün gazetesinde okumuştum ben o numaraya sipariş vermedim hani ürün hakkında biraz bilgi almak istedim daha sora vercektim siparişi ama yinede açmaları gerekiyodu teli

banucum diyet başarı bölümünde okudum senin başarını sen zaten amacına ulaşmışsın galiba o 5 kiloyu vermek için almayı düşündün sanıyorum senin en azından arkadaşın kullanmış bizim içn ondan bu ürün hakkında bilgi alamazmısın rica etsek mümkünse tabi yani hangi özelliğiyle zayıflatıyormuş ayrıca kutlarım seni canm

arkadaşlar merhaba öncelikle. zeynepcim teşekkür ederim. ben 59 kiloya indim. ama bugün 61 çıktım yaaa nasıl sinirlerim bozuk anlatamam. neyse. buna göre vermem gereken 7 kilo var ve arkadaşlar resmen metobolizmam durdu. çok ama çok sinirlerim bozuk. en azından ocak sonuna kadar 55 olmak istiyorumm. resmen depresyona girdim. bu kahveyi geçen sene bi ark. kullandı bende 1 fincan denedim. bu kahve afrodizyak etkisi ile acayip enerji veriyo ve iştahı kapatıyor arkadaşlar. ben ataköy 9. kısımdayım. burda avm de bir vodafone bayisi vardı sahibi doktor eşimin de arkadaşı o getirtiyodu dagıtıcı ve dist. o. yarın sizler için gidip sorucam. o avm deki eczanelere de veriyor. ondan bizim burda bolca var. mutlaka sorucm kendime alıcam ama benim önce 2 günlük şok bişey yapmam lazım. sorularınız vara sorunn burdayım. bu arada bu bey ithal eden acıbademde doktor ve bana çok met etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…