Bir mobilya beğendim

Arsima

mamutun tavuğu
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
7.618
3
156
39
İstanbul

ben bu mobilyanın hangi markaya ait olduğunu öğrenmek istiyorum
bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

Canım emin değilim ama aldora mobilya olabilir..

tubicim istikbalin bu yeni modelii istersen istikbal büyük concept mağazlarına bakabilirsin.reklamlarda felanda geçiyo bu modelin yatakodası versiyonu

canımsitede olmayabilirr belki.bende mobilyalarımı ordan aldım amasitesinde yoktu yeni ürün olduğu için belki udaolmayabilir..

sağol canım
o zaman en yakın istikbale gidem ben
ee peki sitesinde yoksa o resmi nereden bulmuşum ben :roflol:

hım evet bu olabilir benimsölediğim çünkü reklamlardada dönüyoo. buda fena deil bensiyo senin modele

canım bunlar doğtaşın exclusive serisi tasarım ödülü aldıktan sonra hemen hemen tüm mobilya markalarında çıktı . elite ceviz rengi ve siyah üzerine desenli cam karışımı. Biz doğtaştan yemek odası ve yatak odasını baya tuzlu da olsa aldık ve baktık ki her yerde bizimkine benzer modeller daha uygun fiyata var :) En iyisi mobilyacıları dolaşıp yerinde görmen emin ol bunu ve bundan çok daha farklılarını bulacaksın:)

bu arada ... gözün aydın askerine kavuşmuşsun sanırım:)

sağol canım evet kavuştuk
mobilya tavsiyesi içinde çok teşekkür ederim
resim varsa senin takımıda merak ettim mirmirmirmir

seherjik bende baktım sitesine ama göremedim
bide resmi ben geçen yıl martta kaydetmişim belkide kaldırdılar sitesinden sağol canım

şimdi reklamlarda da çıkıyor benim takım resmini de çekmek isterim ama makinem yok
sitesinden de bakabilirsin exclusive adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…