- 4 Ekim 2012
- 16.353
- 31.942
- 798
- Konu Sahibi green_apple
Hala mıYaptırmayın naçizane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala mıYaptırmayın naçizane
Ben kaşlarımın doğal rengini özledim açıkçası daha yüzümle uyumluydu 4 ay bitti şekli batmasa da koyu geliyor gözüme bence ifademi bozdu. Benim de cildim yağlı özellikle t bölgem ama bir sene beklemek kendini beğenmeyince zor geliyorYaptırdığınız yer becerememiştir. İlk zamanlar elbette koyu olacak, o koyuluk akıyor ve oturuyor.
Cildim yağlı, bende bir seneye yakın kaldı, hala da vardı aslında ama tazelensin diye tekrar gittim yaptırdım. Çok memnunum. Benim yaptırdığım yer başka yerde yaptıranlarınkini düzeltmesiyle meşhur bir kadın.
Evet ya ne bileyim kaş kalemleri rimelleri hatta waxları var kalıcı şeyler riskli. Aynaya bakasınız gelmiyor kötü olunca zaten bence artık açık ve belli belirsiz kaş modası başladı.Hala mı
Tamam işte, rengi becerememiş. Benim rengim aynı (ilk 10 gündeki rengi kastetmiyorum), sadece şekil farklı.Ben kaşlarımın doğal rengini özledim açıkçası daha yüzümle uyumluydu 4 ay bitti şekli batmasa da koyu geliyor gözüme bence ifademi bozdu. Benim de cildim yağlı özellikle t bölgem ama bir sene beklemek kendini beğenmeyince zor geliyor
Evet olabilir benim kaş rengim çok açıktı o yüzden koyu geliyor hala. Silme için işlem araştırıyorum ama üşeniyorum daTamam işte, rengi becerememiş. Benim rengim aynı (ilk 10 gündeki rengi kastetmiyorum), sadece şekil farklı.
Hiç silme işlerine kalkışmayın. Her gün yüzünüzü yıkarken kaşlarınızı da yıkayın, tonik, micellair su kullanırken kaşlarınıza da sürün. Kendisi geçecek.Evet olabilir benim kaş rengim çok açıktı o yüzden koyu geliyor hala. Silme için işlem araştırıyorum ama üşeniyorum da
Aynen ben de öyle yapıyorum hatta yapınca açılmış gibi oluyor bir mutlu oluyorum. Bir kaç gün sonra tekrar koyulaşıyorHiç silme işlerine kalkışmayın. Her gün yüzünüzü yıkarken kaşlarınızı da yıkayın, tonik, micellair su kullanırken kaşlarınıza da sürün. Kendisi geçecek.
Kaşlarınızı gormeden herhangi Bir işlem söyleyip yaptırmanızı öneremem epeyce zaman geçmiş işlem yaptırırken mutlaka yapan kişinin önceden yaptığı işlemleri fotoğraf olarak isteyinPeki sildirmek istesem ne tavsiye edersiniz uzman olarak ? Yöntemlerden hangisi ?
Peki teşekkürlerKaşlarınızı gormeden herhangi Bir işlem söyleyip yaptırmanızı öneremem epeyce zaman geçmiş işlem yaptırırken mutlaka yapan kişinin önceden yaptığı işlemleri fotoğraf olarak isteyin
İşte onları da her gün yapmak gerekiyor. Wax mesela kaşları uzun vadede döker mi, benim bir kaşım kavisli diğeri daha düz aynı görüntüyü elde edebilir miyim her gün… çalışan kadınlar için hazır kaşlar büyük rahatlıkEvet ya ne bileyim kaş kalemleri rimelleri hatta waxları var kalıcı şeyler riskli. Aynaya bakasınız gelmiyor kötü olunca zaten bence artık açık ve belli belirsiz kaş modası başladı.
Evet benim de asimetri vardı şu an o asimetri daha belirginİşte onları da her gün yapmak gerekiyor. Wax mesela kaşları uzun vadede döker mi, benim bir kaşım kavisli diğeri daha düz aynı görüntüyü elde edebilir miyim her gün… çalışan kadınlar için hazır kaşlar büyük rahatlık
Yaaa kalın ve kara asimetri açık renk asimetriden daha çok belli olur haklısınız askıya aldım yaptırmayı sayenizdeEvet benim de asimetri vardı şu an o asimetri daha belirgin
Şu mübarek gecede bir duanızı alırım şaka bir yana cidden iyice araştırıp soruşturmadan girmeyin derim. Ben de kararsız kalınca sadece araları doldurayım şimdilik dedi öyle yattım önüne ama öyle olmadı tabiiYaaa kalın ve kara asimetri açık renk asimetriden daha çok belli olur haklısınız askıya aldım yaptırmayı sayenizde
ay bende yaptırdım kaşım çok inceydi tamam güzel duruyor ama biraz koyu geliyor insanın gözüne bi süre ve kalınUmarım
Kesinlikle pudralama yaptırmayın hiç doğal durmuyor çok pişman oldun kaşlarımı resmen lif ile bastıra bastıra silmeye uğraşıyorum çıkmıyor Dilan Polat’ta yaptırdım çok pişmanımYaptırmayın naçizane
Kime yaptırdınız acaba ?Yaptırdığınız yer becerememiştir. İlk zamanlar elbette koyu olacak, o koyuluk akıyor ve oturuyor.
Cildim yağlı, bende bir seneye yakın kaldı, hala da vardı aslında ama tazelensin diye tekrar gittim yaptırdım. Çok memnunum. Benim yaptırdığım yer başka yerde yaptıranlarınkini düzeltmesiyle meşhur bir kadın.
İst, İzmir gibi büyük bir yerde değilim, o yüzden işinize yaramaz yaptırdığım yer.Kime yaptırdınız acaba ?
Çok araştırdım ben de fakat her yerin mutlaka kötü birkaç yorumuna denk geldim. O yüzden referanslı diye yorumunuza istinaden sordum. Ayrıca aşırı uzak olmadığı müddetçe bir işlem için dahi olsa mekan değişikliği yapmışlığım var. Paylaşsa idiniz belki yardımınız dokunurdu ama siz bilirsiniz.İst, İzmir gibi büyük bir yerde değilim, o yüzden işinize yaramaz yaptırdığım yer.
Aklınızda varsa, bol bol insta hesaplarına bakın mekanın, kullanıcı yorumlarına bakın.
Alt tarafı yaptırdığı yeri söyleyecekti sanki evinin ikametgahını istedin ajsjdjÇok araştırdım ben de fakat her yerin mutlaka kötü birkaç yorumuna denk geldim. O yüzden referanslı diye yorumunuza istinaden sordum. Ayrıca aşırı uzak olmadığı müddetçe bir işlem için dahi olsa mekan değişikliği yapmışlığım var. Paylaşsa idiniz belki yardımınız dokunurdu ama siz bilirsiniz.
ballandıra ballandıra anlatıp da sır gibi saklamanın mantığını çözemedim doğrusuAlt tarafı yaptırdığı yeri söyleyecekti sanki evinin ikametgahını istedin ajsjdj