Amin kardeşim Allah sana da sabır versin tez zamanda kucağın dolsunCok gecmis olsun basin saolsun. Bu anlattigin durumu iki kere yasadim. Biri 21 haftalik digeri 29 haftalikti. Iki kizimi kaybettim. Seni cok iyi anliyorum. Cok caresiz bir durum. 6 ay gecti hala ara ara aglama krizleri yasiyorum. Allah sabir versin. Zaman herseyin ilaci...
Allah isteyen herkese versin. Hamile kalmakla bitmiyot iste bir suru sorun sıkınti yasaniyor. Kan pihtilasmasindan suphelendiler testlerimi yaptirip tekrar denicem. Sende toparlan bir an once. Mucadeleyi birakma. Insallah hayirli sonuclar aliriz...Amin kardeşim Allah sana da sabır versin tez zamanda kucağın dolsun
Oncellikle rabbim sabrini versin ne kadar uzulme desek te bos am a rabbim Verdi rabbim aldi bebeginizi hissetmyr mydnzçok yazdım buraya belki çare olur. Umutlu bir haber duyarım diye ama maalesef olmadı .20 hafta kontrole gittiğimde bebeğimin gelişemediğini 3-4 hafta gerilik olduğunu öğrendik tabi ki tam bir yıkımdı o güne kadar sapasağlam gelişimi normal olan bebeğimin gelişiminin gerilemesi bizi çok üzmüştü . Direk eğitim araştırma hastanesine yönlendirildik perinatolıg bakacaktı .ama ah sıra gelseydi tabi 10 gün sonrasına randevu verildi . O stresi düşünebiliyormusunuz? 10 gün 20 yıl gibi geçti. Bu sırada biz bir sürü doktora gittik hepsi aynı şeyleri söyledi hemen hemen yarına çıkmaz diyen bile oldu . Uzak şehirlere gittik özel perinatoloğa gittik o da kromozomal bir bozukluk yada kan pıhtılaşması olabileceğini söyledi ve her iki damarda direnç oluşmaya başlamış .10 günlük süreç bitti doktora gittik bebeğin organ taraması yapıldı herşeyi normaldi amniyosentez yapalım dediler suyum az olduğu için ve ne olursa olsun aldırmayı sonlandırmayı düşünmediğimiz için yaptırmadım .her hafta doppler ve kontrole gel dedi. Yaşayabilir veya anne karnında ölebilir dedi. Bir hafta sonra kontrole gittin sanki o doktor rapora yazmamış gibi kabul etmedi bağırdı çağırdı Allah a havale ediyorum .bana 1 ay sonraya sıra verdi . Tabi o sırada kahrolası 11 günlük bayram tatili girdi . Benim bu süreçte tansiyonum yükseldi elim ayağım şişmeye başladı yavruma birsey olacak diye çok korktum . İki günde bir acile gidiyordum suyumun bittiğini söylediler ciğer geliştirici iğne vurdular 24 haftalık 300 grbebeğimi sezeryanle almayı teklif ettiler .300 grlık bebek Yaşar mı diyorum çok az ihtimal diyorlar niye alıyorsunuz diyorum sana zarar vermeye başlayabilir dediler kabul etmedim herşeyi göze olarak hastaneden çıktım . 26 haftalık iken doktora geldik 5-6 haftalık fark oluştuğunu kalbinin durduğunu öğrendik o anı anlatamam tarifi imkansız.. acil yatış verildi ve ben 14 Eylül 05:45 te normal Doğumla meleğimi dünyaya getirdim. Kordon dolanmış tam 5 kere ah yavrum benim..uzaktan gördüm saçları vardı çok küçüktü..o gün babası defnetti. Bir gün hastanede kaldım hissizleştim şoktamıydım bilmiyorum .yavrumdan asla vazgeçmemiştim takdiri ilahi veren O alan O .insanın inancı olmasa kaldırılacak bir durum değil . Yen'i Yen'i kendime geliyorum herseye ağlıyorum herşey her hareket bana yavrumu hatırlatıyor. İsyan etmiyorum ama hep ağlamak istiyorum hep.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın . Hangi yaşta olursa olsun acı hep aynı..hakkınızı helal edin bazen eşimize bile anlatamadığınızı yazarak anlatıyoruz bende buraya yazdım .beni ancak sizin gibi cennete meleklerini göndermiş anneler anlar. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hoşçakalın
Amin Allah razı olsun..Hissediyordum tabiOncellikle rabbim sabrini versin ne kadar uzulme desek te bos am a rabbim Verdi rabbim aldi bebeginizi hissetmyr mydnz
Allah razı olsun.dize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorumAllah yardımcın olsun , ciğerin yanıyor biliyorum.
İnşallah bundan sonra herşey çok güzel gider , sağlıkla sıhhatle meleğine kavuşursun . Başınız sağolsun , Rabnim sabır ihsan etsin size ve ailenize...
Aynen öyle canım bu imtihandan kazanmış olarak çıkmayı nasip etsin Rabbim ..Rabbim sana tez vakitte sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib eysin inşallah, bu bebeğinide size şefaatçi eylesin. Rabbimin her işinde bir hikmeti vardır biz bilmeyiz o kadar, veren o alan o, her emrine boynumuz kıldan incedir, bunu alan Rabbim inşallah yine verecektir.
çok yazdım buraya belki çare olur. Umutlu bir haber duyarım diye ama maalesef olmadı .20 hafta kontrole gittiğimde bebeğimin gelişemediğini 3-4 hafta gerilik olduğunu öğrendik tabi ki tam bir yıkımdı o güne kadar sapasağlam gelişimi normal olan bebeğimin gelişiminin gerilemesi bizi çok üzmüştü . Direk eğitim araştırma hastanesine yönlendirildik perinatolıg bakacaktı .ama ah sıra gelseydi tabi 10 gün sonrasına randevu verildi . O stresi düşünebiliyormusunuz? 10 gün 20 yıl gibi geçti. Bu sırada biz bir sürü doktora gittik hepsi aynı şeyleri söyledi hemen hemen yarına çıkmaz diyen bile oldu . Uzak şehirlere gittik özel perinatoloğa gittik o da kromozomal bir bozukluk yada kan pıhtılaşması olabileceğini söyledi ve her iki damarda direnç oluşmaya başlamış .10 günlük süreç bitti doktora gittik bebeğin organ taraması yapıldı herşeyi normaldi amniyosentez yapalım dediler suyum az olduğu için ve ne olursa olsun aldırmayı sonlandırmayı düşünmediğimiz için yaptırmadım .her hafta doppler ve kontrole gel dedi. Yaşayabilir veya anne karnında ölebilir dedi. Bir hafta sonra kontrole gittin sanki o doktor rapora yazmamış gibi kabul etmedi bağırdı çağırdı Allah a havale ediyorum .bana 1 ay sonraya sıra verdi . Tabi o sırada kahrolası 11 günlük bayram tatili girdi . Benim bu süreçte tansiyonum yükseldi elim ayağım şişmeye başladı yavruma birsey olacak diye çok korktum . İki günde bir acile gidiyordum suyumun bittiğini söylediler ciğer geliştirici iğne vurdular 24 haftalık 300 grbebeğimi sezeryanle almayı teklif ettiler .300 grlık bebek Yaşar mı diyorum çok az ihtimal diyorlar niye alıyorsunuz diyorum sana zarar vermeye başlayabilir dediler kabul etmedim herşeyi göze olarak hastaneden çıktım . 26 haftalık iken doktora geldik 5-6 haftalık fark oluştuğunu kalbinin durduğunu öğrendik o anı anlatamam tarifi imkansız.. acil yatış verildi ve ben 14 Eylül 05:45 te normal Doğumla meleğimi dünyaya getirdim. Kordon dolanmış tam 5 kere ah yavrum benim..uzaktan gördüm saçları vardı çok küçüktü..o gün babası defnetti. Bir gün hastanede kaldım hissizleştim şoktamıydım bilmiyorum .yavrumdan asla vazgeçmemiştim takdiri ilahi veren O alan O .insanın inancı olmasa kaldırılacak bir durum değil . Yen'i Yen'i kendime geliyorum herseye ağlıyorum herşey her hareket bana yavrumu hatırlatıyor. İsyan etmiyorum ama hep ağlamak istiyorum hep.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın . Hangi yaşta olursa olsun acı hep aynı..hakkınızı helal edin bazen eşimize bile anlatamadığınızı yazarak anlatıyoruz bende buraya yazdım .beni ancak sizin gibi cennete meleklerini göndermiş anneler anlar. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hoşçakalın
Amin inşallah canım .rabbim size de sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallahBaşın sağ olsun Allah sabır versin ve en kısa zamanda sağlıklı bir evladın olsun inşallah
İmtihan olarak düşünüyorum .. işte nefis arada bastırıyor .. zor Rabbim kimseye yaşatmasin ..dualarını için teşekkür ederimYa beni mahvettinAllah sana ınsallaj tez zamanda sağlıklı evlat verir.. Çok ama çok üzüldüm.. buda bi sınav layikiyla çıkmaya çalış arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?